Keystone logo

6 Associate of Arts Opleidingen in Onderwijskunde Basisonderwijs 2024

Filters

Filters

 • Associate of Arts
 • Onderwijskunde
 • Basisonderwijs
Vakgebieden
 • Onderwijskunde (6)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  Associate of Arts Opleidingen in Onderwijskunde Basisonderwijs

  Een Associate of Arts kan veel van dezelfde kansen bieden als direct deelnemen aan een bacheloropleiding. De twee jaar van cursussen in deze graad kan worden overgedragen aan een andere school voor een vierjarige graad, of ze kunnen op zichzelf staan voor een snellere toegang tot de industrie.

  Wat is een Associate of Arts in het basisonderwijs? Vaak ontworpen als een voorlopig programma om over te dragen naar een bachelor's degree, bereidt een AA in het basisonderwijs studenten voor op het gebied van onderwijstheorie en -praktijk zoals toegepast op kinderen op basisscholen. Relevante onderwerpen die worden behandeld, kunnen ook de ontwikkeling van jonge kinderen, kinderopvang en onderwijs voor speciale behoeften omvatten. Deze graad is geschikt voor sommige educatieve of kinderopvang instellingen, maar wordt meestal gebruikt om door te gaan naar hogere graden en dus meer geavanceerde carrières.

  Het nastreven van een Associate of Arts in het basisonderwijs bouwt en versterkt verschillende vaardigheden die op iemands leven en carrière kunnen worden toegepast. Deze omvatten communicatie, organisatie en planning, creativiteit en vindingrijkheid.

  Voltijdstudenten kunnen voor veel werkende studenten een Associate of Arts voltooien in slechts twee jaar of ongeveer drie jaar. Dit betekent ook dat het collegegeld van het programma in het algemeen minder kost dan een volledige graad van vier jaar, met specifieke kosten die variëren tussen scholen en landen.

  Een Associate of Arts in het basisonderwijs kan afgestudeerden toestaan een carrière in een aantal onderwijs- en kinderopvangposities na te streven. Hoewel velen een bachelordiploma vereisen, kunnen sommige alleen met een AA worden ingevoerd. Een baan als lerarenassistent, naast gelicentieerde leraren in openbare en particuliere scholen of naschoolse programma's, is een optie, net als een positie voor voorschoolse leraren bij sommige centra voor kinderopvang. Sommige afgestudeerden werken semi-zelfstandig als kinderverzorgers, verzorgers of kindermeisjes die voor kinderen zorgen en hun ontwikkeling aanmoedigen.

  Opties voor afstandsonderwijs zijn ook beschikbaar voor associate-graden op veel scholen, en drukke of externe studenten kunnen hier veel baat bij hebben. Zoek hieronder naar uw programma en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van uw keuze door het hoofdformulier in te vullen.