Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 3 Associates in Toegepaste Wetenschappen  (Associate of Applied Science) Opleidingen in Ashland, Verenigde Staten 2024

3 Associate of Applied Science Opleidingen in Ashland, Verenigde Staten 2024

Overzicht

Met zowel private als publieke hogescholen en universiteiten, Ashland heeft tal van onderwijsinstellingen om uit te kiezen. Deze variëren van de Morehead State University, Kentucky Christian University, Marshall University en de Universiteit van Ohio.

De VS blijft 's werelds meest populaire bestemming voor internationale studenten. Universiteiten in de VS domineren de wereldranglijst en het land biedt ook een breed scala aan spannende studielocaties. De systemen van staatsuniversiteiten worden gedeeltelijk gesubsidieerd door de deelstaatregeringen en hebben mogelijk vele campussen verspreid over de staat, met honderdduizenden studenten.

Een Associate of Applied Science geeft studenten een solide basis in zowel gespecialiseerde carrière opleiding en algemeen onderwijs. Studenten op zoek naar een fast track in de beroepsbevolking kan de school full-time bij te wonen en hun programma te voltooien in twee jaar.

Meer informatie

Filters

  • Associate of Applied Science
  • Verenigde Staten
Vakgebieden
    Administratieve studies Algemene studies Architectuurstudies Biowetenschappen
  • Bouw
  • Business Studies Duurzaamheidsstudies Economische studies Energiestudies Food and Beverage Studies
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat