Keystone logo

97 Associate of Applied Science Opleidingen in Technische studies 2024

Filters

Filters

  • Associate of Applied Science
  • Technische studies
Vakgebieden
  • Technische studies (97)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Associate of Applied Science Opleidingen in Technische studies

Een Associate of Applied Science geeft aan dat de ontvanger heeft cursussen om hun gebied van keuze relevante en noodzakelijke vaardigheden opgedaan in heel afgerond. Dit programma sluit niet-verwante vakken uit het curriculum.

Wat is een Associate of Applied Science in Engineering? Het verkrijgen van dit certificaat betekent dat de houder heeft vaardigheden, zoals computerondersteund opstellen en design engineering praktijken onder de knie, en heeft een grondige kennis van concepten zoals krachten, beweging, de sterktes en zwaktes van verschillende materialen, en de basis van hydrauliek en pneumatiek, alle waarvan belangrijke stukken kennis te hebben en te behouden bij het uitvoeren van één loopbaan op dit gebied. Hoewel veel mensen deze certificering te gebruiken om de kans op aanvaarding verhogen in prominente universiteiten, zijn er velen die deze kennis gebruiken om leuke banen veilig te stellen in het veld meteen.

Terwijl de techniek een vrij moeilijke gebied van de studie kan zijn, de voordelen zijn verbazingwekkend.In de moderne economie, ingenieurs en degenen met de bijbehorende vaardigheden zijn in hoge vraag, wat leidt tot een brede beschikbaarheid van banen die vaak bieden grote loon en voordelen.

De kosten van deelname aan één van deze programma's kunnen enorm verschillen tussen de verschillende landen en instellingen. U kunt het beste is om de mogelijkheden op elke locatie te onderzoeken alvorens of het plegen van.

Het bereik van de banen beschikbaar voor mensen met een Associate of Applied Science in de ingenieurswetenschappen en de bijbehorende vaardigheden is verbazingwekkend. Enkele van de meest prominente posities beschikbaar voor ontvangers in de moderne mondiale arbeidsmarkt onder ruimtevaartingenieur, landbouwkundig ingenieur, auto-ingenieur, biomedisch ingenieur, chemisch ingenieur, computer ingenieur, burgerlijk ingenieur en elektrotechnisch ingenieur. Elk van deze posities is het belangrijk om de mondiale ontwikkeling in zijn eigen unieke manier en biedt medewerkers de mogelijkheid om een ​​positieve verandering in de wereld te maken onder het genot van een groot salaris.

Terwijl het nastreven van een ingenieursdiploma kan zeker ontmoedigend zijn, het heeft voordelen die ver de onzekerheid van de uitdaging opwegen tegen. Het toepassen van een Associate of Applied Science in de ingenieurswetenschappen verdienen kan een geweldige start van een levenslange, wereldveranderende carrière. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.