Keystone logo

7 Associate of Applied Science Opleidingen in Levensvaardigheden Bediening van motorvoertuigen Reparatie van motorvoertuigen 2024

Filters

Filters

  • Associate of Applied Science
  • Levensvaardigheden
  • Bediening van motorvoertuigen
  • Reparatie van motorvoertuigen
Vakgebieden
  • Levensvaardigheden (7)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Popular study format

Popular education type

Associate of Applied Science Opleidingen in Levensvaardigheden Bediening van motorvoertuigen Reparatie van motorvoertuigen

Wat is reparatie van motorvoertuigen?
Motor Vehicle Repair (MVR) is het proces van het repareren en onderhouden van motorvoertuigen, waaronder het inspecteren, diagnosticeren en repareren van mechanische problemen met auto's, vrachtwagens, motorfietsen en andere gemotoriseerde voertuigen. MVR kan ook verwijzen naar het exploiteren van een garage of autoreparatiewerkplaats.

Wat kan ik doen met een diploma in reparatie van motorvoertuigen?
Een diploma in reparatie van motorvoertuigen kan leiden tot een carrière als monteur, carrosserietechnicus of servicemanager bij een autodealer of reparatiewerkplaats. U kunt ook uw eigen garage of autoreparatiebedrijf openen.

Waarom Motor Vehicle Repair studeren?
Motor Vehicle Repair biedt inzicht in hoe we ervoor kunnen zorgen dat onze voertuigen goed blijven rijden. Zonder regelmatig onderhoud en reparaties zouden onze auto's en vrachtwagens snel kapot gaan en onveilig worden om te rijden. MVR helpt om de inruilwaarde van onze voertuigen te verbeteren, door ze in goede staat te houden, kunnen we er meer geld voor krijgen wanneer we ze verkopen of inruilen.

Wat zijn de graden voor reparatie van motorvoertuigen?
Op veel community colleges en technische scholen worden diploma's voor reparatie van motorvoertuigen aangeboden. Deze programma's duren doorgaans twee jaar en leiden tot een Associate's degree in reparatie van motorvoertuigen. Tijdens je studie leer je over motormechanica, ophangingssystemen, remmen, elektrische systemen en meer. Je zult ook praktijkervaring opdoen met het werken aan auto's en vrachtwagens in de autoshop van de universiteit.

Een Associate of Applied Science geeft studenten een solide basis in zowel gespecialiseerde carrière opleiding en algemeen onderwijs. Studenten op zoek naar een fast track in de beroepsbevolking kan de school full-time bij te wonen en hun programma te voltooien in twee jaar.