Keystone logo

20 Associate of Applied Science Opleidingen in Journalistiek en Massacommunicatie Media 2024

Filters

Filters

  • Associate of Applied Science
  • Journalistiek en Massacommunicatie
  • Media
Vakgebieden
  • Journalistiek en Massacommunicatie (20)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Associate of Applied Science Opleidingen in Journalistiek en Massacommunicatie Media

Een associate degree is ontworpen om studenten gespecialiseerde kennis te geven in een veld zonder de noodzaak van het nastreven van een vierjarige graad. Typisch, programma's duren twee jaar en geven de vaardigheden en kennis om een ​​baan op instapniveau te krijgen in hun vakgebied. Diploma's kunnen meestal worden gebruikt voor het behalen van een hogere opleiding in de toekomst.

Wat is een Associate of Applied Science in Media? Deze cursussen bereiden studenten voor op een baan in de media met goed afgeronde studies om vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn voor een breed scala van industrieën. Studenten kunnen beginselen leren van ontwerp, ontwikkeling van inhoud, productie van digitale media, digitale beeldmanipulatie, stemproductie, geluidsontwerp, bewerking van muziek, regisseren, cinematografie en grafische technieken voor beweging en opname. Leren is vaak hands-on en geeft studenten inzicht in het complete proces van mediaproductie.

Vaardigheden geleerd in een Associate of Applied Science in Media zijn overdraagbaar om veel optionele loopbaantrajecten en kansen te creëren. Afgestudeerden zullen vaak genieten van beroepsmobiliteit op een interessant en goedbetalend gebied. Studenten leren huidige technieken met nieuwe technologieën en ideeën om hen zeer gewilde werknemers te maken.

Aangezien programma's variëren, nemen ook de daaraan verbonden kosten toe. Zorg ervoor dat u potentiële programma's onderzoekt, inclusief hun focus, kosten en planning om er zeker van te zijn dat u er een kiest die is afgestemd op uw professionele doelen.

Met een Associate of Applied Science in Media, zullen afgestudeerden gekwalificeerd zijn om in vele industrieën te werken. Sommige industrieën die professionals in media in dienst nemen zijn film, radio, televisie, business en muziek. Programma's variëren in focus van algemene mediaspecialisten tot meer doelgerichte industrieën, dus de functie waarvoor u zich kwalificeert, is afhankelijk van uw programma. Veel afgestudeerden werken als scenarioschrijver, cinematografen, producenten en regisseurs of in post-productiespecialiteiten. Andere studenten volgen een baan in grafisch ontwerp, omroep en opnamekunsten.

Beschikbare programma's variëren en veel kunt u online aanvragen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.