Keystone logo

Associate of Applied Science Opleidingen in Maritieme Techniek in Wilmington, Verenigde Staten voor 2024

Filters

Filters

  • Associate of Applied Science
  • Verenigde Staten
  • Technische studies
Vakgebieden
    Administratieve studies (0)Algemene studies (0)Architectuurstudies (0)Biowetenschappen (0)Bouw (0)Business Studies (0)Duurzaamheidsstudies (0)Economische studies (0)Energiestudies (0)Food and Beverage Studies (0)
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Er voldoen geen programma's aan uw zoekcriteria. Verfijn uw filters.

Clear filters

Popular education type

Associate of Applied Science Opleidingen in Maritieme Techniek

Wilmington Delaware is een typische buitenwijk van Philadelphia. De stad heeft ook een eerlijk deel van de hogescholen en universiteiten. De hogescholen bieden studenten met een stevige liberal arts onderwijs evenals vele andere vakgebieden.

Als je geïntrigeerd bent door maritieme technologie en aanleg hebt voor techniek, dan kan een diploma Maritieme Techniek jouw roeping zijn.

Marine Engineering verdiept zich in het ontwerp, de constructie, de bediening en het onderhoud van diverse maritieme systemen. Dit omvat voortstuwings-, elektrische en mechanische systemen in schepen, onderzeeërs, offshore-constructies en andere maritieme voertuigen.

Tijdens de opleiding verken je onderwerpen die een solide basis leggen in technische principes en tegelijkertijd gespecialiseerde kennis bieden op het gebied van maritieme technologie. Sommige cursussen die u kunt verwachten zijn onder meer scheepsarchitectuur, maritieme voortstuwingssystemen, vloeistofmechanica en hydrauliek en maritieme milieutechniek. Je verkrijgt ook essentiële vaardigheden op het gebied van wiskunde, natuurkunde, computerondersteund ontwerp (CAD) en projectmanagement.

Afgestudeerden van deze graad hebben verschillende carrièremogelijkheden. Je zou kunnen werken als scheepsingenieur en je expertise kunnen gebruiken om maritieme systemen te ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden. Of misschien zie je jezelf als Naval Architect, waarbij je je creativiteit de vrije loop laat om zeeschepen te ontwerpen en optimaliseren. Misschien spreekt de rol van Offshore Engineer je wel aan, waarbij je bijdraagt aan het ontwerp, de bouw en het onderhoud van offshore platforms.

Als je gefascineerd bent door de wereld van maritieme technologie en aanleg hebt voor techniek, is een diploma Maritieme Techniek wellicht de perfecte keuze.

De VS blijft 's werelds meest populaire bestemming voor internationale studenten. Universiteiten in de VS domineren de wereldranglijst en het land biedt ook een breed scala aan spannende studielocaties. De systemen van staatsuniversiteiten worden gedeeltelijk gesubsidieerd door de deelstaatregeringen en hebben mogelijk vele campussen verspreid over de staat, met honderdduizenden studenten.

Een Associate of Applied Science geeft studenten een solide basis in zowel gespecialiseerde carrière opleiding en algemeen onderwijs. Studenten op zoek naar een fast track in de beroepsbevolking kan de school full-time bij te wonen en hun programma te voltooien in twee jaar.