Keystone logo

86 Associate of Applied Science Opleidingen in Business Studies 2024

Filters

Filters

  • Associate of Applied Science
  • Business Studies
Vakgebieden
  • Business Studies (86)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Associate of Applied Science Opleidingen in Business Studies

Een AAS (Associate of Applied Science) is een graad meestal genomen door studenten die willen het werk van kracht zo snel mogelijk in te voeren. De opleiding bestaat vaak uit een overvloed aan hands-on training, in tegenstelling tot het werk in de klas. Afgestudeerden zijn meestal bereid om te gaan werken op instapniveau posities in hun gekozen vakgebied.

Wat is een Associate of Applied Science in Business, Economie en Administratie graad? Dit programma hoger onderwijs is bedoeld om het begrip van hoe het bedrijfsleven werkt te verhogen. Programma's zullen variëren, maar de studenten leren vaak verschillende business theorieën en hoe ze te integreren in reële situaties. Verschillende specialiteiten die studenten kunnen kiezen zich te richten op onder meer marketing, public relations, banken, verzekeringen, management en human resources. Na het afstuderen, moeten de leerlingen het oplossen van problemen en kritisch denken vaardigheden die ze kunnen toepassen in een zakelijke omgeving.

Deze graad is meestal gunstig voor degenen die willen werken in de zakelijke wereld, maar liever niet veel tijd doorbrengen op school. Opleidingen zijn bedoeld om studenten voor te bereiden om te beginnen al snel te werken na het afstuderen en de slag op hun carrière, waardoor het een goede optie voor een student met een familie of andere financiële verplichtingen.

Er zijn scholen over de hele wereld die graden associate's te bieden, en de kosten in verband met een programma dat zal wel een beetje variëren. Factoren die betrokken zijn onder meer de school locatie, duur van het programma, en de vraag of een student leert op de campus of via een programma voor afstandsonderwijs. Studenten worden aangemoedigd om in contact te komen met potentiële scholen om uit te vinden wat te verwachten financieel.

Afgestudeerden met een opleiding van twee jaar in het bedrijfsleven, economie en administratie kunnen verwachten aan het werk in verschillende entry level posities te vinden. Zij kunnen werken in marketing, human resources, elementaire boekhouding of administratie.Industrieën die vaak inhuren omvatten handel, overheid, informatietechnologie en gezondheidszorg.

U kunt aan de slag verdienen van je diploma meteen. Met behulp van onze uitgebreide online database zoeken naar uw programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.