Keystone logo

88 Associate of Applied Science Opleidingen in Economische studies Boekhouden 2024

Filters

Filters

  • Associate of Applied Science
  • Economische studies
  • Boekhouden
Vakgebieden
  • Economische studies (88)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Associate of Applied Science Opleidingen in Economische studies Boekhouden

Een Associate of Applied Science-programma kan aantrekkelijk zijn voor studenten die hun bacheloropleiding willen volgen zonder zich te verbinden aan een bacheloropleiding. Deze referenties zijn meestal meer gericht op kwantitatieve analyse dan algemene associate degrees.

Wat is een Associate of Applied Science in Accounting? Deze cursussen zijn vaak gericht op het bieden van de vaardigheden die nodig zijn om zich voor te bereiden op een carrière als accountant. Secties bevatten meestal discussies over boekhoudpraktijken, auditing, boekhoudsoftware, statistieken, auditing en business. Afhankelijk van het rechtsgebied, kunnen studenten ook worden verplicht om lessen in de compositie, wiskunde, natuurwetenschappen of spreken in het openbaar te voltooien om in aanmerking te komen voor de graad. Een voltijdstudent mag verwachten dat hij tussen een en drie jaar vastlegt voor het voltooien van een van deze programma's.

Vaardigheid in bedrijfssoftware, toegenomen netwerkvaardigheden en de ontwikkeling van competentie in de boekhoudpraktijk zijn allemaal veelvoorkomende resultaten van een van deze programma's. Studenten kunnen hiervan profiteren in de vorm van verhoogde productiviteit in huidige functies of een betere kans op tewerkstelling in een concurrerende markt.

De eerste stap die een kandidaat-accountant kan nemen wanneer hij zich op een school aanmeldt, is het analyseren van de kosten. Aangezien de kosten variëren, kun je het beste contact opnemen met de school voor een inschatting van het collegegeld en andere mogelijke uitgaven.

Afstuderen met een Associate of Applied Science in Accounting en het doorstaan ​​van relevante professionele certificeringstests kan studenten de referenties geven die nodig zijn om als individuele accountant in de markt te gaan. Deze functie vereist waarschijnlijk goede interpersoonlijke vaardigheden, een scherp oog voor detail en kennis van plaatselijke wetten. Gemeenschappelijke taken van persoonlijke accountants omvatten het opstellen en indienen van belastingdocumenten, het uitvoeren van audits van kleine bedrijven, het analyseren van financiën en het afhandelen van facturen. Afgestudeerden kunnen er ook voor kiezen om boekhouder of assistent, controller, belastingprofessional of loonlijstspecialist te worden.

Mensen zijn vaak afhankelijk van referenties, zoals diploma's of certificeringen, bij het kiezen van welke accountant zij moeten vertrouwen met hun financiële informatie. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.