Keystone logo

18 Associate of Applied Science Opleidingen in Business Studies Business 2024

Filters

Filters

  • Associate of Applied Science
  • Business Studies
  • Business
Vakgebieden
  • Business Studies (18)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Associate of Applied Science Opleidingen in Business Studies Business

Een Associate of Applied Science is een certificaat dat aangeeft de houder sleutel cursussen voltooid nodig heeft om werk klaar is voor een specifiek vakgebied. Dit programma bevat alleen cursussen die aan het onderwerp in kwestie met het oog op het onderwijs proces te versnellen relevant zijn.

Wat is een Associate of Applied Science in Business? Het is een bewijs van het vermogen van de houder om uitdagingen op het gebied van het bedrijfsleven met gemak. Bij de uitvoering van dit doel, zullen de deelnemers leren en scherpen hun begrip van de vele categorieën, zoals management, marketing, business ethiek, recht, financiën, human resources, beleid en bijna elk ander facet binnen de zakenwereld als geheel. Dit brede gebied van de studie kan een beetje uitdagend voor sommigen, maar verzekeren dat alle mensen met een Associate of Applied Science op dit gebied vakkundig elke situatie waarmee hun toekomstige loopbaan te confronteren ze op de hoogte en ervaren termen aankan.

In de huidige arbeidsmarkt, de voordelen van het nemen van de cursussen in verband met dit programma zijn vaak enorm. Omdat elke skill set geleerd is goed verhandelbare, ze zijn allemaal overdraagbaar naar andere carrière later. Bovendien kunnen deze vaardigheden buiten de vakwereld worden gebruikt ook.

De kosten in verband met het verkrijgen van een Associate of Applied Science in Business kan variëren, afhankelijk van het land en de instelling van de verplichte vakken gastheren. Onderzoek alle levensvatbare mogelijkheden voor het plegen van een school.

Omdat de vraag naar deze bijzondere vaardigheid set is zo hoog, er zijn bijna talloze banen beschikbaar voor degenen die deze certificering te verdienen. Onder deze zijn titels zoals marktonderzoek analist, marketing manager, boekhouder, operations research analyst, financieel adviseur, logistiek, verzekeringsagent, boekhouding en lening officier, posities die allemaal zijn beoordeeld als de beste voor degenen die het aangaan van de zakelijke wereld met een graad of anderszins.

Het nastreven van dit programma kan iedereen helpen om een ​​vaardigheid set die hen kan helpen in bijna elk facet van het leven te ontwikkelen. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.