Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 3 Associate Degrees (Associate degrees) Opleidingen in Visuele Vormgeving 2024

3 Associate degrees Opleidingen in Visuele Vormgeving 2024

Overzicht

Een associate degree wordt meestal uitgereikt door een universiteit na de voltooiing van twee jaar van de studie. Als je niet de tijd zich te committeren aan een bachelor's degree hebben, kan een associate degree een goed alternatief zijn.

Wat is een associate degree in visueel ontwerp? Dit soort programma legt vaak gericht op kunst die een soort van visuele product te betrekken, of dat nu een tastbaar werk gemaakt met een medium of een podium productie. Studenten kunnen kiezen zich te specialiseren in de grafische vormgeving, theater arts of visuele beeldende kunst, of ze kunnen ervoor kiezen om een ​​algemene opleiding in alle aspecten van het vakgebied te ontvangen. Gemeenschappelijke cursussen studenten onder andere kleur theorie, foto beeldbewerking, muziek waardering, typografie, decorbouw, acteren, playwriting, regisseren, kunstgeschiedenis of fotografie.

Studenten die een gespecialiseerde opleiding ontvangen met een associate degree onderhandelen vaak hogere lonen en meer werkgelegenheid in diverse industrieën.Afgestudeerden hebben meestal ook een betere discipline in hun kunst dan anders.

Elke associate degree-programma in visual design kunnen verschillende tarieven en kosten als gevolg van een aantal factoren. De school, land en aantal cursussen allemaal invloed kosten.

Degenen die visueel ontwerp streven meestal kijken uit naar een breed scala aan carrièremogelijkheden in een aantal bedrijfstakken. Sommigen kiezen ervoor om kunst docenten, acteurs, commissie op basis van kunstenaars of grafisch ontwerpers geworden, en andere afgestudeerden werk vinden in reclamebureaus, ontwerpstudio's, public relations bedrijven of zelfs hun eigen bedrijf. Mensen met een achtergrond in visueel ontwerp worden gewaardeerd op vele gebieden waar kunst moet worden geproduceerd. Een associate degree kan worden gebruikt als een opstap naar een bachelor diploma 's te voltooien.

Het nemen van de tijd om uw vak te leren is nog nooit zo eenvoudig geweest met veel online en globale opties. Verdien je associate degree in visual design en openbreken van de mogelijkheden van uw creativiteit.Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Meer informatie

Filters

 • Associate degrees
 • Ontwerpstudies
 • Visuele Vormgeving
Vakgebieden
 • Ontwerpstudies (3)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat