Keystone logo

96 Associate degrees Opleidingen in Technologiestudies 2024

Filters

Filters

  • Associate degrees
  • Technologiestudies
Vakgebieden
  • Technologiestudies (96)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Associate degrees Opleidingen in Technologiestudies

Een associate's degree is een undergraduate degree programma dat doorgaans duurt twee jaar te verdienen. Tijdens het programma zullen de studenten cursussen die betrekking hebben op hun gewenste gebied van studie te nemen. Na voltooiing, kunnen particulieren deze mate te gebruiken om verder te gaan naar het verdienen van een bachelor's degree, aangezien het de eerste twee jaar van één gelijk.

Wat is een Associate Degree in Technology? In dit programma, kan de student uitgebreid leren over de fundamenten van de moderne technologie. Algemene opleidingen kunnen worden genomen in combinatie met informatiesystemen cursussen. Studenten kunnen in staat zijn om belangrijke probleemoplossende en analytische vaardigheden ontwikkelen om effectief te communiceren door middel van technologie. Zij kan bovendien krijgen hands-on ervaring met het ontwerpen van databases, het analyseren van informatie systemen en het installeren en onderhouden van systemen. Programmeertalen kunnen worden geleerd en database management expertise kan ook worden opgedaan.

Het verdienen van deze graad wordt geleverd met een aantal uitstekende voordelen. Bijvoorbeeld, na voltooiing zal afgestudeerden in staat zijn om het personeelsbestand in te voeren en een verscheidenheid van loopbanen na te streven. Zij kunnen bovendien gaan om te werken aan het behalen van hun bachelordiploma.

Het kennen van de kosten van het behalen van een bepaalde mate van groot belang. Het verdienen van een Associate Degree in Technology kan iets anders op elke school kost, dus in contact te komen met opnames in de specifieke kosten beter te begrijpen.

Met een Associate Degree in Technology, zal afgestudeerden geschikt voor computer ondersteunende functies die waardevol zijn voor werkgevers in het veld bent. Informatie-technologie omvat een zeer breed scala van loopbanen met tal van entry-level mogelijkheden met betrekking tot computers. Sommige posities die een afgestudeerde kan in aanmerking komen voor onder andere database management systemen, netwerken, datacommunicatie, computer programmeren, systeemanalyse, pc-besturingssystemen en design.

Als u wilt uw diploma online te verdienen, zullen veel scholen toelaten om online cursussen te nemen. Om meer te leren, te zoeken naar uw programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.