Keystone logo

1 Associate degrees Opleidingen in Professionele studies Natuurwetenschappen 2024

Filters

Filters

 • Associate degrees
 • Professionele studies
 • Natuurwetenschappen
Vakgebieden
 • Professionele studies (1)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  Associate degrees Opleidingen in Professionele studies Natuurwetenschappen

  Een universitair diploma wordt uitgereikt aan studenten die twee jaar van de studie te voltooien in een kunst of wetenschap onderwerp. Deze graad helpt studenten worden gekwalificeerd voor verder onderwijs of entry-level werk in hun gekozen gebieden. Een Associate Degree in Natuurwetenschappen trekt vaak studenten die een brede belangstelling voor de wetenschap en willen hun carrière mogelijkheden open te houden.

  Precies wat is een Associate Degree in Natuurwetenschappen? Deze graad helpt studenten het ontwikkelen van een brede basiskennis van de verschillende natuurwetenschappelijke disciplines, zoals geologie, biologie, scheikunde en natuurkunde. Sommige programma's zijn onder andere cursussen die smaller disciplines, zoals zoölogie of oceanografie dekken. Andere programma's helpen studenten bouwen vaardigheid met wiskunde of informatica. De cursussen voor deze programma omvat meestal zowel lezing en lab componenten.

  Het verdienen van een Associate Degree in Natuurwetenschappen kunnen de studenten de kennis die ze nodig hebben om een ​​wetenschappelijke loopbaan met onderzoek, gezondheidszorg, forensisch onderzoek, productie, en meer na te streven. Het invullen van deze graad cursussen kunnen ook studenten helpen bepalen welke natuurwetenschap ze willen richten op, hetzij in hun carrière of toekomstige studies.

  De prijs van het verdienen van een Associate Degree in Natuurwetenschappen is verschillend bij elke onderwijsinstelling. Associate graden worden aangeboden op diverse scholen, van community colleges om enkele vierjarige universiteiten. Kosten zullen afhangen van het type instelling, de programmastructuur en de omgeving.

  Afgestudeerden die een Associate Degree in Natuurwetenschappen houden kan werken op verschillende gebieden te vinden. Studenten kunnen werken als technici of assistent-technici in verschillende instellingen, met inbegrip van onderzoek laboratoria, medische zorginstellingen en fabrieken.Met een hogere opleiding of speciale opleiding kunnen studenten ook werken in uitdagende gebieden zoals forensisch onderzoek en epidemiologie. Lesgeven wetenschap klassen voor lager of voortgezet onderwijs kan ook een optie voor studenten die hun opleidingen uit te breiden zijn.

  Veel scholen laten de leerlingen kiezen tussen het verdienen van een Associate Degree online of via in-persoon cursussen. Online cursussen doen vaak een beroep op mensen met drukke schema's of weinig interesse in de verhuizing naar hun gekozen scholen. Bent u geïnteresseerd in het bestuderen van de natuurwetenschappen bent, er is geen betere tijd om uw opties te verkennen. Zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de lead formulier.