Keystone logo

32 Associate degrees Opleidingen in Kunststudies 2024

Filters

Filters

  • Associate degrees
  • Kunststudies
Vakgebieden
  • Kunststudies (32)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Associate degrees Opleidingen in Kunststudies

Een Associate Degree in Arts (AA) is een goed instapmodel community college programma dat over het algemeen duurt ongeveer twee jaar in beslag. Deze graad wordt verdiend in de geesteswetenschappen, sociale wetenschappen en zakelijke gebieden.

Wat is een Associate Degree in Arts? Veel programma's voor deze mate gespecialiseerd zijn voor specifieke domeinen. Je kon een AA-diploma te verdienen om werk te vinden als een respiratoire therapeut, een licentie praktische verpleegkundige of een paralegal. De lessen worden aangeboden zal afhangen van het programma, maar je zal waarschijnlijk aanmelding Engels, wiskunde en geschiedenis lessen.

Dit programma profiteert u door het geven u de vaardigheden om het personeelsbestand snel in te voeren, zonder te gaan door middel van een volle vier jaar college-programma. Het is niet een lange inzet, en een deel van de kredieten zal overdragen aan een bachelor's degree als u besluit om naar een universiteit.Veel programma's begrijpen dat mensen nog steeds bezig, terwijl het updaten van hun vaardigheden, zodat ze bieden flexibele klassen en termijnen.

De kosten van een Associate Degree in Arts zal verschillen per instelling, maar veel gemeenschap en hogescholen zijn veel minder duur dan hun universitaire tegenhangers. Bekijk ook de kosten van de bijzondere scholen die u zoekt op; Er kan financiële steun beschikbaar voor u als goed.

Een associate degree biedt u de mogelijkheid verder te gaan dan een entry-level positie. Je zult meer gespecialiseerde technische vaardigheden hebben in de industrie van je diploma. Veel mondhygiënisten of assistent-fysiotherapeuten hebben een AA in hun vakgebied. In het bedrijfsleven, met je diploma laat zien dat je klassen hebben genomen om uw communicatie en professionaliteit, die u een voorsprong op andere kandidaten geeft verbeteren.

Er zijn een heleboel van de gemeenschap en technische hogescholen die een Associate Degree in Arts bieden. U kunt zelfs vinden online programma's, die u nog meer mogelijkheden zal geven. AA graden zijn erg populair bij jonge mensen beginnen hun opleiding. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.