Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 9 Associate Degrees  (Associate degrees) Opleidingen in Hospitality Management 2024

9 Associate degrees Opleidingen in Hospitality Management 2024

Overzicht

Een associate degree is vaak de eerste stap in het behalen van een bachelordiploma van een hogeschool of universiteit. Meestal vereist tussen twee en drie jaar studie, een associate degree biedt tal van onderwerpen om uit te kiezen in een verscheidenheid van gebieden die studenten in staat stellen om specialistische kennis te vergaren.

Wat is een associate degree in hospitality management? Deze undergraduate-opleiding richt zich op management, leiderschap en service. De student gastvrijheid leert vaak hoe mensen te organiseren, teams te leiden en individuele service aan klanten te bieden. Cursussen kunnen betrekking hebben op toerisme, internationale evenementen, accommodatie en financieel beheer. Studenten met een focus op service kunnen hun programma aanpassen aan klassen op conciërge, reisplanning of bedrijfseigendom.

Omdat HBO-studenten in kleine teams leren werken, kunnen ze sterke leiderschapsvaardigheden en persoonlijke interactievaardigheden ontwikkelen die hen kunnen helpen bij het verkrijgen van promoties. Naarmate studenten communicatievaardigheden ontwikkelen, kunnen ze ook merken dat hun ideeën gemakkelijker te horen zijn, en dit kan leiden tot hogere salarissen of sleutelposities van leiderschap.

Kosten met betrekking tot een graad van gastvrijheidsmanagement kunnen variëren van school tot school en zijn afhankelijk van de lengte van het programma. Om deze reden kunnen personen contact opnemen met elke school die geïnteresseerd is in het bijwonen van en vragen om financiële informatie.

Of afgestudeerden met een hospitality management ervoor kiezen om te werken in het kleinbedrijf, het bedrijfsleven of ondernemersbedrijven, hun diploma kan helpen om hen voor te bereiden op het begeleiden en organiseren van klanten en evenementen. Degenen die de ondernemende arbeidsweg kiezen, kunnen ervoor kiezen chef, cateringplanner, eigenaar van een bed and breakfast of beheerder van een accommodatie te worden. Voor mensen die graag met mensen werken, is een conciërge of reismanager ook een mogelijke carrièrekeuze. Afgestudeerden kunnen ook kiezen voor een loopbaan als restaurantmanager, evenementmanager en huisbaasmanager.

Hospitality management cursussen kunnen worden gevonden om zelfs de drukste levensstijl te passen. Studenten kunnen kiezen uit fulltime, parttime of online modulaire lessen op universiteitscampussen over de hele wereld. Om een ​​programma te vinden dat aan uw behoeften voldoet, zoekt u naar uw programma hieronder en neemt u rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van uw keuze door het leadformulier in te vullen.

Meer informatie

Filters

  • Associate degrees
  • Toerisme en Hospitality
  • Hospitality
  • Hospitality Management
Vakgebieden
  • Toerisme en Hospitality (9)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat