Keystone logo

12 Associate degrees Opleidingen in Food and Beverage Studies 2024

Filters

Filters

  • Associate degrees
  • Food and Beverage Studies
Vakgebieden
  • Food and Beverage Studies (12)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Associate degrees Opleidingen in Food and Beverage Studies

Iedereen die hun culinaire passie en vaardigheden om in gebruik genomen onder het genot van een vervullende en boeiende carrière in de horeca zou moeten overwegen het verdienen van een associate degree in voedsel en drank. Het houden van een diploma in deze snelle en competitieve veld geeft individuen een voorsprong.

Wat is een Associate Degree in Food en Beverage Studies? De Associate Degree in Food en Beverage Studies programma biedt studenten met een diepgaande kennis van de cultuur, trends, en functies op het gebied gastvrijheid en stelt hen in staat om effectief gebruik maken van hun creativiteit, culinair, leiderschap, oordeel, en probleemoplossende vaardigheden in een verscheidenheid aan restaurant en event-instellingen. Door een combinatie van de handen op de opleiding en in de klas leren, studenten zijn in staat om elk aspect van de dagelijkse werkzaamheden geen voedsel en drank vestiging succesvol te beheren.

Studenten die zich inschrijven voor de opleiding van de geassocieerde deelneming hebben meer loopbaankeuzes voor hen beschikbaar.Naast het slijpen hun culinaire en creatieve vaardigheden kunnen studenten hun opleiding te gebruiken voor onmiddellijke toegang tot de beroepsbevolking als managers, supervisors, koks, en beheerders in de particuliere, de overheid en de publieke sector.

De prijs van het verkrijgen van een diploma in dit gebied varieert sterk. Potentiële studenten moeten informatie over de kosten en registratierechten te verzamelen, maar ook cursussen uit verschillende instellingen over de hele wereld voorafgaand aan het plegen van één.

Afgestudeerden van het programma kan op zoek gaan naar instap en management functies in de horeca als cateraars, directeuren, managers, chefs, en nog veel meer. Deze posities worden steeds uitdagender en competitieve als de behoefte aan creatieve en geaccrediteerde professionals blijft beschikbaarheid overschrijden. Studenten zullen de technische vaardigheden te ontwikkelen en praktische ervaring opdoen om hun taken uit te voeren om de dagelijkse activiteiten van de verschillende organisaties en bedrijven binnen de voedingsmiddelen- en drankenindustrie verbeteren.Afgestudeerden hebben ook het fundament voor ondernemende belangen ook na te streven.

Veel hogescholen en universiteiten bieden lokale en internationale programma's voor potentiële studenten. Deze instellingen bieden ook online lessen om personen met een grotere flexibiliteit te bieden bij het invullen van hun studie. Zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de lead formulier.