3 Associate degrees Opleidingen in Food and Beverage Management 2024
Filters
Filters
- Associate degrees
- Food and Beverage Studies
- Food and Beverage Business
- Food and Beverage Management
3 Associate degrees Opleidingen in Food and Beverage Management 2024
Popular degree type
See less
Popular study format
Popular education type
Popular locations
Associate degrees Opleidingen in Food and Beverage Management
Een associate degree omvat ongeveer de helft van de hoeveelheid tijd en cursussen als een bachelor's degree. Veel studenten die voor dit programma studeren, behandelen het als een stap in de richting van het behalen van een bachelordiploma, terwijl anderen het gebruiken om hun vacatures uit te breiden met posities waarvoor een academische kwalificatie vereist is.
Wat is een associate degree in het beheer van voedingsmiddelen en dranken? Een dergelijke graad biedt studenten cursussen en praktische training binnen de culinaire kunsten. Programma's variëren in concentraties en titels, maar deze biedt meestal studies in management- en voorraadbeheertechnieken en voedselbereiding of menuplanning. Studenten kunnen leren hoe ze specifieke apparatuur moeten gebruiken, hygiënevoorschriften kunnen naleven, professionele klantenservice kunnen gebruiken en bepaalde keukens kunnen creëren.
Met een associate degree in eten en drinken management, kunnen studenten vaardigheden ontwikkelen die van vitaal belang zijn voor hun professionele en persoonlijke leven. Management, interpersoonlijke communicatie en klantenservice vaardigheden kunnen studenten uitstekende kandidaten maken voor een verscheidenheid aan banen, met name die binnen de horeca.
Dit soort diploma duurt meestal ongeveer twee jaar om te voltooien met een volledige studie, en de kosten variëren tussen instellingen en landen. Neem contact op met scholen die interesse hebben en neem contact met ons op voor meer informatie over de inschatting van de kosten.
Degenen met een associate degree in het beheer van voedingsmiddelen en dranken kunnen een baan vinden in verschillende sectoren en industrieën. Mogelijke posities zijn hoofdkoks of lijnkoks in restaurants, bedrijfs- of persoonlijke chefs of managers in voeding en dranken. Sommige studenten gaan door met het openen van bedrijven, zoals restaurants of bakkerijen, terwijl anderen deelnemen aan extra intensieve training om geavanceerde culinaire mensen te worden, zoals gastronomische chefs of chefs die gespecialiseerd zijn in een specifieke etnische keuken.
Een graad van dit type is perfect voor mensen met culinaire passies. Om beschikbare scholen en geschikte programma's te vinden, zoekt u naar uw programma hieronder en neemt u rechtstreeks contact op met het toelatingsbureau van de school van uw keuze door het leadformulier in te vullen.