Keystone logo

42 Associate degrees Opleidingen in Technologiestudies Computerwetenschappen 2024

Filters

Filters

  • Associate degrees
  • Technologiestudies
  • Computerwetenschappen
Vakgebieden
  • Technologiestudies (42)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Associate degrees Opleidingen in Technologiestudies Computerwetenschappen

Veel studenten die de universiteit zullen kiezen om te werken aan het verdienen van een associate degree. Als een full-time student, deze mate kan meestal worden in ongeveer twee jaar afgerond. In het programma zullen de studenten cursussen over hun gekozen major. Deze graad is vaak het equivalent van één jaar en twee van een bachelor's degree, en kan zeer nuttig zijn voor het krijgen van bepaalde banen.

Wat is een Associate Degree in Computer Science? In deze opleiding kunnen studenten krijgen een grondige begrijpen van het onderwerp. Een focus kan op het ontwikkelen van de vaardigheden die nodig zijn om de analytische en wiskundige problemen op te lossen, evenals het creëren van data structuren en algoritmen worden geplaatst. Sommige overdekte onderwerpen kunnen onder andere computer programmeren en software engineering. Studenten kunnen de kans om te werken in teams te testen, design en code software net zo goed. Zij kunnen bovendien leren hoe objectgeoriënteerde algoritmes ontwikkelen, en wiskundige cursussen kan zeer belangrijk in dit programma.

Het verdienen van een Associate Degree in Computer Science is zeer gunstig. Deze kwalificatie is zeer gewild en kan leiden tot een lonende carrière. Bovendien kan deze mate worden gebruikt om over te dragen aan een vier jaar universiteit, zodat je een bachelor's degree te verdienen.

De kosten van het verdienen van een associate's degree kan variëren afhankelijk van de locatie van de school u wilt bijwonen en het programma wordt u ingeschreven in. Neem contact op met de instelling die u wilt gaan, zodat u meer weten over de kosten kunnen leren.

Hoewel een bachelor's degree kan leiden tot een hoger niveau posities, kan een associate degree leiden tot een verscheidenheid van loopbanen. Het zal afhangen van de ervaring u. Terwijl in school, kan het zeer voordelig zijn om een ​​stage te krijgen, zodat je je geleerde kennis gebruik kunnen maken en ervaring opdoen. Sommige posities helpen door mensen met een universitair diploma kan je onder meer systemen analist, computer programmeur en support specialist.

Als u momenteel een baan of hebben behoefte aan flexibiliteit, scholen bieden de mogelijkheid tot het volgen van cursussen online. Om te beginnen, zoeken naar uw programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.