Keystone logo

84 Associate degrees Opleidingen in Business Studies 2024

Filters

Filters

  • Associate degrees
  • Business Studies
Vakgebieden
  • Business Studies (84)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Associate degrees Opleidingen in Business Studies

Individuen die een Associate's Degree in Business, Economie en Administratie kunnen genieten van een lucratieve en lonende carrière in de zakenwereld. Het houden van een diploma in deze concentratie biedt personen met een rand in de sterk concurrerende en divers gebied.

Wat is een Associate Degree in Business, Economie en Administratie? De Associate Degree in Business, Economie en Administratie programma biedt studenten een diepgaand beeld van het bedrijfsleven en de economie, en hoe zij betrekking hebben op de verschillende organisaties in de wereldwijde markt. Met cursussen in de boekhouding, economie en bedrijfskunde wet, zullen de studenten leren om verschillende concepten en opdrachtgevers te identificeren, de praktijk en uit te voeren om de interacties tussen consumenten en bedrijven te verbeteren. Zij doen dit terwijl het verhogen van de winst en het beschermen van de belangen van hun werkgevers in de hedendaagse economie.

Een populaire reden waarom studenten kiezen om in te schrijven in dit programma is dat het biedt hen de mogelijkheid om een ​​Associate's Degree verdienen en in aanmerking komen voor meer belonen, uitdagende en hogere betaalde posities, zonder zich te committeren aan de strenge eisen van het verkrijgen van een meer geavanceerde graad.

De kosten en vergoedingen voor dit programma sterk variëren, omdat er zo veel verschillende instellingen over de hele wereld die het aanbiedt. Potentiële studenten worden aangeraden om hun opties te onderzoeken zorgvuldig door voordat het kiezen van een bepaalde school.

Na het afstuderen, individuen zijn sterker kandidaten voor verschillende banen en carrièremogelijkheden in de publieke, private en overheidssector. Individuen kunnen kiezen om te zoeken naar functies als bestuurders, toezichthouders, managers en meer in het zakelijke en economisch gebied, of ervoor kiezen om hun horizon te verbreden door te zoeken naar het voortgezet onderwijs.Ongeacht het carrièrepad gekozen, individuen hebben de vaardigheden om met succes plannen, strategieën, lood, implementeren verandering en beheren alle aspecten van bedrijven en organisaties in een internationale omgeving.

Met een overweldigende vraag naar professionals in het bedrijfsleven gebied, instellingen over de hele wereld bieden programma's voor potentiële studenten die geïnteresseerd zijn in het nastreven van een Associate Degree in Business, Economie en Administratie. Zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.