Keystone logo

36 Associate degrees Opleidingen in Economische studies Boekhouden 2024

Filters

Filters

  • Associate degrees
  • Economische studies
  • Boekhouden
Vakgebieden
  • Economische studies (36)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Associate degrees Opleidingen in Economische studies Boekhouden

Veel van de huidige studenten zijn het nastreven van een universitair diploma. Dit is een undergraduate programma dat doorgaans duurt twee jaar. Om de mate te ontvangen, studenten hebben meestal om verplichte vakken passeren. Na afloop kunnen ze doorstromen naar aanvullende opleiding of een baan te vinden.

Wat is een Associate Degree in Accounting? Dit is een waardevol educatief programma is ontworpen om studenten te helpen beter inzicht in de financiële aspecten van de bedrijfsvoering van vandaag. Terwijl in school, studenten meer informatie over de boekhoudkundige principes en hun rol in de "taal van de business." Enkele veel voorkomende begrippen zijn onder meer in evenwicht brengen van een begroting, het beheer van de financiën, het gebruik van computers, en werken in het bedrijfsleven. Bepaalde programma's hebben ook betrekking op de verschillende aspecten van bedrijfskunde. Het duurt meestal studenten twee jaar om hun opleiding af te ronden, en de meeste lessen worden gegeven op de campus.

Er zijn veel voordelen aan het ontvangen van een associate degree.Studenten kunnen zich beter voor te bereiden op de toekomstige werkgelegenheid, terwijl in dit programma. De huidige bedrijven kunnen niet functioneren zonder boekhoudkundige gelijkgestemde individuen, en er zijn vaak veel mogelijkheden voor het werk.

De kosten van het ontvangen van een Associate Degree in Accounting is afhankelijk van de school. Er zijn universiteiten over de hele wereld die dit soort programma's aan te bieden, en een ieder rekent verschillende tarieven voor het collegegeld.

Na het voltooien van een associate's degree, studenten zijn vaak gekwalificeerd om te werken voor top bedrijven over de hele wereld. Veel aanvaarden banen in de financiële afdelingen. Er zijn vaak mogelijkheden voor werk in de salarisadministratie, debiteuren en crediteuren. Daarnaast zijn veel afgestudeerden ondernemen banen boekhouders. Het is ook gebruikelijk voor afgestudeerden om deze kennis voor kant werk te gebruiken. Veel studenten ook voor kiezen om door te gaan school en krijgen meer kennis.

Als u meer wilt weten over het gebied van boekhouding te leren, dan is het een goed idee om online te solliciteren. Zoeken naar het programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.