Keystone logo

5 Geavandeerd diploma Opleidingen in Culinaire Vaardigheden 2024

Filters

Filters

  • Geavandeerd diploma
  • Food and Beverage Studies
  • Culinaire Vaardigheden
Vakgebieden
  • Food and Beverage Studies (5)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Geavandeerd diploma Opleidingen in Culinaire Vaardigheden

Een geavanceerde diploma op universiteit of hogeschool studenten die brede kennis en vaardigheden hebben aangetoond in een semi-professioneel of semi-professioneel gebied verleend. De geavanceerde diploma duurt meestal een tot drie jaar in beslag, afhankelijk van de wensen en eisen van het programma en de instelling. Het diploma wordt beschouwd als vergelijkbaar te zijn met een tot twee jaar van studie aan de undergraduate-diploma niveau.

Wat is een geavanceerde diploma in de culinaire kunsten? Deze opleiding bereidt studenten om te werken in de professionele keuken. De cursussen kunnen bestaan ​​uit commerciële kookkunst, voedselveiligheid, productkennis, culinaire fundamentals, voeding, en professionaliteit. Andere cursussen en onderwerpen die kunnen onder meer management, business, communicatie, financiën, klantenservice, het schrijven, menu ontwikkeling, kostenbeheersing, bakken, wereld gerechten en wijn studies. De studenten leren hoe ze zowel de front-of-the-house draaien en back-of-the-house operaties.

Studenten kunnen studeren voor een geavanceerde diploma in de culinaire kunsten te leren en ontwikkelen van hun vaardigheden in het culinaire methoden en begrijpen van de mondiale keukens die invloed en invloed hebben op de industrie. Ze krijgen hands-on ervaring en opleiding, evenals kennis van de industrie en leidinggevende vaardigheden.

Totale programma kosten variëren, afhankelijk van de onderwijsinstelling, het land van de locatie, en de lengte van het programma. Het is belangrijk dat de aspirant-studenten onderzoek van de scholen met relevante programma's die hen interesseren en af ​​te stemmen op hun financiële, academische en carrière doelen.

Afgestudeerden van de culinaire kunsten programma's kunnen werk te vinden in het hotel, restaurant en horeca. In het hotel en restaurant keukens, kunnen zij sous chef-koks, koks, executive chef-koks, of eigenaars geworden. Buiten de keuken, zijn er mogelijkheden als voedsel en drank managers, of restaurant of hotelketen executives.Zij kunnen ook proberen een hoger niveau posities als restaurant of ondernemers of senior managers. Gerelateerde carrières inclusief eten schrijver, research chef kok, culinair opvoeders, of zelfs media persoonlijkheden.

Veel universiteiten over de hele wereld te bieden culinaire kunsten of aanverwante programma's. Deze cursussen zijn meestal campus-based aangezien een groot deel van de opdracht omvat hands-on training en praktische toepassing van vaardigheden. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.