Zwitserse Professionele Diploma In Gastvrijheid Management

SSTH Swiss School of Tourism and Hospitality

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Zwitserse Professionele Diploma In Gastvrijheid Management

SSTH Swiss School of Tourism and Hospitality

SSTH biedt een aantrekkelijk programma voor gastvrijheid in het Engels, dat de Zwitserse federale accreditatie heeft behaald. Onze Zwitserse Professionele Degree is ontworpen om te voldoen aan de veeleisende regeringsvoorschriften voor de elite-liga van nationaal erkende instellingen voor hoger onderwijs.

Professionals met sterke mensenvaardigheden, interculturele competentie en ondernemend denken zijn in grote vraag in de internationale horeca-industrie. Een essentieel onderdeel van de vaardigheidsgebaseerde managementopleiding bij SSTH is de focus op het samenvoegen van zakelijk en praktisch denken in actie. Zeer gemotiveerd, verantwoordelijk en zelfafhankelijk zijn eisen voor deze strenge training.

Na de voltooiing van de Zwitserse Beroepsopleiding, is het ook een optie om verder te gaan met de prestigieuze Bachelor of Science in International Hospitality Management, ontworpen door Ecole Hôtelière de Lausanne.

Hospitality

Leerplan

Semester 1 & 2

Van koken en service tot receptie en huishouding - de eerste twee semesters richten uw training op de bedrijfszijde van de industrie.

Semester 3

Tijdens een zes maanden betaalde stage in Zwitserland in een hotel of restaurant naar keuze, brengt u uw nieuw verworven kennis en vaardigheden in de echte wereld.

Semester 4

Doe diepgaand in de fundamenten van het management - niet alleen in theorie maar ook in de praktijk: bijvoorbeeld, ontwerpt u het restaurant van uw dromen en rijdt het een week in ons on-campus restaurant.

Semester 5

Tijdens deze stageopleiding in Zwitserland of in het buitenland, kunt u de basis van het vierde semester in de praktijk zetten.

Semester 6

Je ondernemersvaardigheden worden verder versterkt door middel van intensieve training in je gekozen vakgebied, ofwel Gastronomie & Culinaire Kunsten of Wellness & Spa Management.

Industrie erkende kwalificaties

Na de succesvolle afronding van het programma behalen de afgestudeerden de volgende kwalificaties: Zwitserse Professionele Degree "Dipl. Hôtelière-Restauratrice / Hôtelier-Restaurateur HF ", geaccrediteerd door de Zwitserse federale regering.

Bachelor of Science in International Hospitality Management

Afgestudeerden van de Zwitserse beroepsopleiding die graag hogere academische studies willen volgen, komen in aanmerking voor de laatste drie academische semesters van het prestigieuze BSc-programma van Ecole hôtelière de Lausanne die op de campus van SSTH wordt onderwezen.

Hospitality

Toelatingsvoorwaarden

Leeftijd

Minimaal 18 jaar na het begin van de school (17 voor het voorbereidend jaar)

Academische vereisten (een van de volgende)

 • High School Certificate, of
 • Internationale Baccalaureaat, of
 • BTEC kwalificatie niveau 3, of
 • Gymnasium, of
 • Andere hogere secundaire educatieve kwalificaties worden geaccepteerd als zij leiden tot toelating tot het universiteit in het land waar u uw opleiding hebt afgerond.

Mocht u in uw laatste jaar van middelbaar of middelbaar onderwijs zijn en u wilt toepassen, dan wordt u beoordeeld op uw resultaten van voorgaande jaren. Hiervoor dient u gecertificeerde transcripties in te dienen. De resultaten van uw examens en diploma's kunnen later worden ingediend, maar altijd voor het begin van uw studie bij SSTH.

Gastvrijheid Werkervaring

Alle kandidaten zijn verplicht om minstens een jaar voltijd werkervaring in de horeca industrie overal ter wereld te hebben voordat ze dit programma binnenkomen. Iedereen die een vakcertificaat bezit in een beroep op gastvrijheid voldoet al deze eis, en kan zelfs in aanmerking komen voor een vermindering van de vereiste cursussen.

Alle aanvragers die niet over de vereiste werkervaring beschikken, kunnen in dit programma worden gematriculeerd door eerst het voorbereidende jaar op SSTH te nemen, waardoor aan deze eis wordt voldaan en een jaar extra werkervaring in Zwitserland behaald wordt. U kunt uw aanvraag versturen voor het bereiken van deze werkervaring.

Taalvereisten

Uitstekend geschreven en mondeling commando van Engels is verplicht. Als bewijs wordt u gevraagd een van de volgende internationale Engelse certificaten in te dienen:

 • IELTS (International English Language Testing System) - minimum score van 5,5
 • TOEFL (Test Engels als vreemde taal) - minimum score van 455 (papiergebonden), 135 (computergebaseerd), 78 (internetgebaseerd)
 • TOEIC (Test Engels voor Internationale Communicatie) - minimum score van 605
 • Cambridge Eerste Certificaat

Aanvullende documenten, interview en testen

 • Aanbevelingsbrief: Tenminste één aanbevelingbrief van een voormalig leraar, schooladviseur of werkgever.
 • Motivationele Brief: Motivering voor de binnenkomst van de horeca, en in het bijzonder SSTH.
 • Persoonlijk interview: Onze toelatingsofficier zal de afspraak plannen zodra alle documenten zijn ontvangen.

Profiteer van partnerschappen

De Zwitserse School voor Toerisme en Gastvrijheid onderhoudt waardevolle relaties met de belangrijkste verenigingen en onderwijsinstellingen van de branche, evenals met partners uit de toeristische en hotel sectoren.

Dankzij deze partnerschappen worden we snel geïnformeerd over nieuwe ontwikkelingen, nieuwe richtlijnen en natuurlijk de laatste trends in de markt en de eisen van de industrie. Al deze kunnen dan direct geïntegreerd worden in het SSTH curriculum.

We hebben vooral nauwe partnerships met Campus Tourismus Graubünden en met de Swiss Hotel Association (SHA). Bijvoorbeeld bij Campus Tourismus Graubünden houdt SSTH een langdurig educatief mandaat in onze regio. En met SHA hebben we via onze raad van bestuur een directe link naar de kern van onze industrie.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op October 23, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Feb. 2018
Duration
Duur
6 semesters
Voltijd
Price
Prijs
105,920 CHF
Locations
Zwitserland - Chur
Startdatum: Feb. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Feb. 2018
Zwitserland - Chur
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
Totaal met accommodatie voor internationale studenten