Zomerstage In Florence

Accademia Riaci

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Zomerstage In Florence

Accademia Riaci

Leef en studeer in een van de meest bewonderde steden ter wereld - Florence.

Terwijl u het meeste haalt uit de Italiaanse cultuur en levensstijl, verdient u overdraagbare kredieten.

edelstenen

In slechts 2 of 4 weken kunt u de Italiaanse cultuur van uw keuze ervaren en leren. De Stage-opleiding zal je carrièrevooruitzichten zeker versterken.

Deze leuke, praktische cursus wordt gegeven in de universele taal van het Engels.

Cursus overzicht

edelstenen

Ontdek je eigen artistieke smaak door stage-ervaring in Florence, het centrum van de renaissancekunst

Accessoires met edelstenen (inclusief een aantal behandelde edelstenen) die met hun natuurlijke tint (zilver gebruikt voor ketting en onderdelen) opvallend geaccentueerd zijn en - Hoe zit het met het ontwerp en creëer je eigen en enige sieraden ter wereld met je geboortesteen of je favoriete stenen?

U hoeft zich geen zorgen te maken als u nog geen ervaring hebt met ontwerpen. Onze instructeurs die actieve sieradenmeesters zijn, zullen je leren van de ABC's. Kom, doe mee met ons in Italië en ontdek de traditionele Italiaanse kunst!

Florence is in de zomer bezaaid met mensen van over de hele wereld. Ga de mensen tegemoet met verschillende culturele achtergronden en leer van de verkoopervaring.

Je kunt de zelfgemaakte sieraden thuis meenemen! Florence, de bakermat van de renaissancecultuur, wacht op je, met kunst en herinneringen in overvloed.

Barista

Echte hands-on ervaring bij Italiaanse cafés. Word een echte barista!

De rijke geur van een verse espresso omringt zoete brioches opgestapeld op de bar - een gebruikelijke Italiaanse dag begint in zo'n café of een (koffie) bar. Kom en proef de unieke, rijke Italiaanse koffiecultuur zelf!

Zoals de Italianen zeggen - als er tien mensen zijn, is elk van de tien espresso's anders voorbereid. Een echte barista is degene die met vertrouwen tegemoet kan komen aan verschillende espresso-bestellingen.

In de eerste week volg je lessen over het bereiden van Italiaanse koffie, kennis over café, cappuccino maken en latte kunst tekenen. Vanaf de 2e week en daarna ga je stage doen.

Gastvrijheid en de stijlvolle gesprekskunst zijn ook de essentiële componenten van een barista. De beste manier om een ​​uitstekende barista te worden, is om rechtstreeks contact te hebben met de klanten in de authentieke caféomgeving, waar u echte hands-on ervaring kunt opdoen. Je zou zelfs kunnen trainen in een van de historische cafés in het centrum van Florence.

Ijs

Leer hoe u de authentieke Italiaanse gelato maakt met verse, natuurlijke ingrediënten in zijn geboorteplaats!

Wie zou niet van gelato in Italië houden? Je ziet mensen van alle leeftijden en geslachten die gelato in handen houden onder de zonnestralen ongeacht de seizoenen in Italië.

Er zijn bijna zeshonderd verschillende recepten met gelato. Volgens de professionele gelato-meesters vereist gelato-productie een zorgvuldige meting en aandacht voor detail. Het vergt een onberispelijk recept en prachtige tips om heerlijke gelato te maken.

Met ons geconcentreerde curriculum kun je de geheimen en technieken van de gelato-meester in slechts 1-3 weken leren.

In de 1e week volg je lessen over het maken van handgemaakt ijs. Verschillende gelatos, zoals op basis van melk, op chocoladebasis, met geroosterde noten, met vers fruit, enz., Zijn voor jou om te maken.

Vanaf de 2e week en daarna assisteer je een "gelateria" om de zakelijke aspecten van het maken van gelato en de detailhandel te leren. De unieke en opwindende ervaring in Italië wacht op u!

Tas / sieradenmarketing, detailhandel en winkel weergeven bij Atelier Shop

Ervaar hands-on training over retailtechnieken en marketing in een atelierwinkel in Florence!

Stagetraining in een kleine atelierwinkel gerund door een familie uit Ecuador. Je zult retailing, marketing en winkeldisplay ervaren in een winkel met originele tassen en gouden accessoires.

Schitterende en delicate Jewelries geplateerd met 24K goud en stijlvolle lederen tassen die deze winkel verkoopt zijn erg populair in Florence.

Geniet van het leren van hun hartverwarmende klantenservice, heel typerend voor kleine winkels in Italië gerund door familie. U krijgt uitgebreide instructies over marketingtips en verkooptechnieken. In de atelierswinkel kunt u het werk van een fascinerende artisan van dichtbij bekijken. En ervaar het weergeven van winkels om erachter te komen hoe moeilijk het echt is, hoewel het er misschien gemakkelijk uit ziet. Mis deze geweldige kans niet om nieuwe dingen te leren!

Vakomschrijvingen

2-weekse cursus

  • 1e week: Hoorcolleges
  • 2e week: stage (2 - 4 uur / dag) x 5

* Kan verschillen afhankelijk van welke winkel.

4-weekse cursus

  • 1e week: Hoorcolleges
  • 2e - 4e week: Stage (2 - 4 uur / dag) x 5 / week

* Kan verschillen afhankelijk van welke winkel.

* Alle cursussen worden alleen in het Engels aangeboden. Italiaans taaltraining is NIET inbegrepen in de cursussen, maar is beschikbaar als een optie voor een extra vergoeding. (45 minuten privéles x 8/400 Euro) Neem contact met ons op.

* Je kunt maximaal 2 cursussen tegelijkertijd volgen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op June 18, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
2 - 4 weken
Deeltijd
Price
Prijs
2,800 EUR
2 weken € 2.800 Utilities kosten (inclusief gas / water / elektriciteit) € 16 / week
Locations
Italië - Florence, Toscane
Startdatum : Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2018
Italië - Florence, Toscane
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan