Zomerse Handelsschool

London Academy of Trading

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Zomerse Handelsschool

London Academy of Trading

De London Academy of Trading (LAT) en Finance Business Training (FBT) in Londen zijn verheugd om schoolverlaters, studenten en postdoctorale kandidaten de kans te bieden om financiële handelscursussen te volgen aan onze Summer Trading School.

Kandidaten die onze Summer Trading School bezoeken, zullen kennis maken met verschillende benaderingen voor het ontwikkelen van handelsstrategieën en zullen wegkomen met een praktische kennis van de handel in financiële markten.

65023_LAT-144.jpg

Het programma vereist geen voorafgaande kennis van de handels- of financiële markten sinds we beginnen met een beginnersgids voor de financiële markten en van onderaf aan het werk. Het programma gaat vervolgens verder met kijken naar een dag in het leven van een handelaar, voordat een overzicht wordt opgenomen van fundamentele en technische analyse en evaluatie van macro-economische gegevensversies.

We kijken ook naar het onderwerp handelspsychologie en onderzoeken welke effecten dit kan hebben op de handelsprestaties. U wordt geïntroduceerd om markten te leven en wordt aangemoedigd om op een gesimuleerde rekening te verhandelen terwijl u door het team wordt ondersteund.

Onderwezen door deskundige docenten van The London Academy of Trading, onze faculteit hebben uitgebreide ervaring in de handelssector en zijn in staat om de kennis en ervaring die nodig is om kandidaten begrip van financiële handel te ontwikkelen.

LAT heeft zich bewezen als vertrouwde opleider voor verschillende financiële onderwerpen - met een lange geschiedenis van het lesgeven aan afgestudeerden en professionals uit de hele sector. De programma's van de Summer Trading School vullen lacunes in kennis in en vergroten de inzetbaarheid van deelnemers.

Ik nam de zomercursus van 3 weken en ik was blij met de hele cursus. Van docenten, onderwerpen, tot de omgeving op school was alles boven mijn verwachtingen.

Kasper Degn Tvergaard

Cursus Structuur

  • Maandag vrijdag
  • Online platform toegang
  • Online chat en discussie met LAT-handelaren
  • Dagelijkse praktische sessies

Cursus doelstellingen

  • Informatie over valuta, grondstoffen en belangrijke indicesmarkten
  • Ontwikkel fundamentele kennis
  • Begrijp handelspsychologie
  • Risk Management
Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op December 1, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Open Inschrijving
Duration
Duur
3 weken
Voltijd
Price
Prijs
1,000 GBP
Information
Deadline
Vraag informatie aan
Monthly intakes.
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum: Open Inschrijving
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Monthly intakes.
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Open Inschrijving
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Monthly intakes.
Einddatum Vraag informatie aan
Price
Begint vanaf £ 1000.