Zomerschool - verkennen prentkunst

Kensington and Chelsea College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Zomerschool - verkennen prentkunst

Kensington and Chelsea College

1

Wij bieden een breed scala aan prentkunst cursussen in Londen bij onze Chelsea Centre gelegen jut van de King's Road.

We hebben beginners, gevorderden en gevorderden cursussen. Dit zijn parttime opleidingen loopt gedurende de dag en 's avonds.

Onze docenten zijn zeer ervaren prentkunst beoefenaars bieden een uniek inzicht in de prentkunst discipline.

De technieken die je leert spannende manieren om te bouwen van uw vaardigheden en herinterpreteren bestaande kunstwerken in gedrukte vorm aan te bieden. De unieke kenmerken van de grafiek opent een nieuwe wereld van het beeld te maken en je creatieve potentieel te ontsluiten. Veel van onze ervaren studenten kwam als beginners en velen hebben een verbintenis op lange termijn aanhoudende op universitair en MA-niveau en ook het opzetten van hun eigen atelier ontwikkeld.

Veel studenten zeggen prentkunst is verslavend als je eenmaal begint! Dus waarom niet komen en probeer een van onze cursussen.

Cursusoverzicht

Verken een scala aan spannende diepdruk en opluchting grafische technieken voor het overbrengen van een beeld in gedrukte media voor het bedwelmen en dynamische resultaten. De cursus is een combinatie van gestructureerde onderwijs en informele workshop tijd. Je leert om te werken in de lichte en goed uitgeruste studio met gespecialiseerde faciliteiten en uw ideeën en beeldtaal te ontwikkelen tot een portfolio van creatieve prints. De cursus is een combinatie van gestructureerde onderwijs en informele workshop tijd. Er is een studio vergoeding van £ 7,50 te betalen aan de docent die basismaterialen bestrijkt, met uitzondering van papier en platen die u extra te betalen voor als je ze gebruikt. Alle materialen zijn beschikbaar om te kopen in de studio.

  • Campus: Chelsea Centre
  • Tijden: ma-do 10:00-16:00
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Juli 2019
Duration
Duur
1 week
Voltijd
Price
Prijs
378 GBP
Volledige Fee £ 190; Niet-EU-Fee £ 378
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum : Juli 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates