Zomerpracticum dramatherapie in Israël

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het Drama Therapy Summer Practicum biedt deelnemers 120 uur professioneel begeleid practicum in dramatherapie, inclusief daadwerkelijk klantcontact en geavanceerde training met internationaal erkende leraren. Naast de uitdaging om in een andere cultuur te werken, biedt het practicum de mogelijkheid om ervaren dramatherapeuten te ontmoeten die in Israël werken.

Practicum overzicht

Het Practicum begint met een tweedaagse oriëntatie en geavanceerde training in Tel Aviv. Deelnemers krijgen een Field Practicum toegewezen onder leiding van een ervaren dramatherapeut waarin ze zullen werken in kleine groepen met een populatie (kinderen, ouderen, gehandicapten). Het Practicum vindt plaats gedurende een periode van 3 weken, 3 dagen per week, in totaal 5 uur per sessie. Het veldwerk omvat voorbereiding, daadwerkelijk klantcontact in groepen en toezicht ter plaatse. Veldplaatsingen worden op verschillende locaties in het land uitgevoerd. Verder toezicht en geavanceerde training worden eenmaal per week in Tel Aviv gegeven. Het programma wordt afgesloten met twee dagen intensieve geavanceerde training in Galilea

verkiesbaarheid

Het Drama Therapy Summer Practicum staat open voor studenten en / en professionals op het gebied van dramatherapie die praktijkervaring en geavanceerde dramatherapietraining willen opdoen. Het practicum biedt mogelijkheden om kennis en vaardigheden toe te passen in unieke culturele situaties en zal de professionele competentie verbeteren en ontwikkelen. Aanvragers moeten een bewijs van dramatherapietraining overleggen en twee aanbevelingsbrieven van erkende professionals verstrekken. Het sollicitatieproces begint in december 2019 en kan een persoonlijk interview via video-oproep omvatten.

Applicatie instructies

Vul het aanvraagformulier in om te solliciteren. Er zijn geen kosten verschuldigd totdat u bent toegelaten tot de workshop.

Betaling

Practicum vergoeding $ 1750 USD
Registratiekosten (niet restitueerbaar) $ 100 USD
Life On Strings pixpoetry / Unsplash

Annuleringsbeleid

Standaard één: “Annulering van deelname tot een maand voorafgaand aan de eerste dag van de workshop - 100% terugbetaling, (minus bankoverschrijving / creditcardkosten en registratiekosten).

Annulering van deelname tot twee weken voorafgaand aan de eerste dag van de workshop - 70% terugbetaling (minus bankoverschrijving / creditcardkosten en aanmeldingskosten)

Annulering van deelname minder dan twee weken voorafgaand aan de eerste dag van de workshop - geen restitutie. "

Houd er rekening mee dat de kennisgeving van annulering schriftelijk moet worden ingediend bij dtsummerpracticum@telhai.ac.il en per e-mail moet worden goedgekeurd door het practicum-team.

Registratie en betaling - relevante link wordt per e-mail naar de aanvragers gestuurd.

Neem voor meer informatie en vragen contact met ons op.

Laatst bijgewerkt op jan 2020

Over de school

Tel-Hai College offers academic undergraduate and graduate degree programs that are on par with the leading universities in the country, and attracts talented students and researchers to the northern ... Lees meer

Tel-Hai College offers academic undergraduate and graduate degree programs that are on par with the leading universities in the country, and attracts talented students and researchers to the northern periphery. Lees Minder