Zomerervaring

Glion Institute of Higher Education

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Zomerervaring

Glion Institute of Higher Education

De Glion Summer Experience biedt een eersteklas inleiding tot de wereld van luxe gastvrijheid en een smaak van de bacheloropleiding met de keuze uit drie vakantiekursussen.

Leer wat nodig is om een ​​internationaal bedrijf te beheren via workshops en vakantiereizen naar wereldberoemde gastvrijheidsbedrijven, waaronder een bezoek aan een luxe etablissement en een rondleiding van een voornaamste sportarena.

U komt op in de geboorteplaats van gastvrijheid - Zwitserland. Hier leert u handige gastvrijheidsvormen in de keuken-, dienst- en kamersafdeling, bezoek de lokale attracties, en zie handig hoe Zwitserse chocolade wordt gemaakt.

Als u op zoek bent naar een gastvrijheid uit twee culturele perspectieven, kunt u ervoor kiezen om de week in Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk voor een twee weken cursus af te ronden ..

Wat je zal ervaren

Op beide locaties leert u van het beste, zoals u deelneemt aan inleidende lezingen en workshops door Glion's vooraanstaande faculteit en sprekers bezoeken, zoals Chef Benoit Carcenat, die eerder in één van de beste gastronomische restaurants in Europa was gewerkt.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Feb. 2019
Duration
Duur
1 - 2 weken
Voltijd
Locations
Zwitserland - Montreux, Vaud
Startdatum : Feb. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Feb. 2019
Zwitserland - Montreux, Vaud
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan