Zomercursus in Visagie

Top 2 Zomercursussen in Visagie 2019

Visagie

Een zomercursus is een populaire manier voor studenten om diploma's en graden te verdienen in minder tijd. Tal van studenten kiezen voor de zomer cursussen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling te nemen zonder het aanbreken van een volledige graad pad.

Wat is een zomercursus in cosmetica? Een zomercursus in cosmetica kan betrekking hebben op een verscheidenheid van onderwerpen in het veld. Aspirant schoonheidsspecialisten kunnen skillsets scherpen bij het werken met haar, nagels en huid. Daarnaast kunnen ervaren schoonheidsspecialisten nieuwe vaardigheden leren om toe te voegen aan de huidige repertoires.

Er zijn een breed scala van voordelen voor de studenten die ervoor kiezen om een ​​zomercursus te nemen. Een zomercursus kan een ervaren schoonheidsspecialiste nieuwe technieken aan te leren wanneer het verjongen van de gezichtshuid. Een zomercursus in cosmetica kunnen ook leren van de fundamenten van manicures en pedicures aan studenten die net beginnen. Studenten met drukke schema's kan inzetten voor een zomercursus in plaats van een volledige opleiding.In feite, sommige studenten nemen elementaire zomercursussen, zoals make-up fundamenten gewoon voor de lol.

De kosten van een zomercursus in cosmetica, is afhankelijk van de locatie van de school. Geïnteresseerde studenten worden sterk aangemoedigd om rechtstreeks contact op met de instellingen van hun keuze om meer over hoeveel een online of in-persoon cursus kost leren.

Cosmeticaspecialisten kunt kiezen uit een breed scala van loopbaantrajecten. Sommige studenten kiezen voor styling oefenen en werken rechtstreeks samen met lokale klanten, en anderen ervoor kiezen om later verder te gaan om een ​​carrière in de spa management. Andere mogelijkheden omvatten het werken op filmsets of achter de schermen bij modeshows. Sommige van de top cosmeticaspecialisten ontwikkelen creatieve ideeën en starten hun eigen bedrijf. Op de een of andere manier, cosmeticaspecialisten maken de wereld een mooiere plek.

Geïnteresseerde studenten kunnen zich aanmelden voor een zomercursus in cosmetica gemakkelijk.Online mogelijkheden zijn beschikbaar voor studenten met drukke schema's, en sommige studenten kiezen voor cosmetologie buitenland te studeren voor de zomer. Vind het juiste programma. Zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de lead formulier.

Lees meer

Creative Make-up Academy zomercursus

Arts University Bournemouth - Summer Courses
Campus Deeltijd 3 weken July 2019 Verenigd Koninkrijk Bournemouth

Door middel van een mix van praktische workshops, demonstraties en onderzoek, verken je make-up en haarontwerp voor historisch en hedendaags drama. Je zult experimenteren met speciale effecten en prothetische make-up voor film en televisie en leren over make-up en pruikwerk voor live optredens. Terwijl je je ontwerp en technische vaardigheden bouwt, leer je ook om afwerkingen te plannen en creëren voor modestyling en fotografie-shoots. Je leert en oefent een reeks kerntechnische en creatieve technieken om je zelfvertrouwen te vergroten en wordt aangemoedigd om te experimenteren; uitgebreide praktijksessies geven je de mogelijkheid om je eigen looks te creëren en je eigen stijl te ontwikkelen. [+]

Over

Ontdek hoe u verschillende make-upstijlen en speciale effecten voor film, televisie en theater plant, maakt en toepast.

Cursus hoogtepunten zijn onder meer:

Leer belangrijke technieken en processen van creatieve make-upAvant-garde-experimentenCasualty Simulation MakeupEen karakter ontwikkelenZombie Workshop: Latex en speciale effectenStijlen uit de jaren 20, 40 en 60 van de make-upPruikwerk en PeriodehaarVerouderingseffectenGebruik industriestandaard apparatuur in professionele make-upstudio'sReeks fotoshoots om uw gemaakte stijlen op te nemen om toe te voegen aan de portfolio

Door middel van een mix van praktische workshops, demonstraties en onderzoek, verken je make-up en haarontwerp voor historisch en hedendaags drama. Je zult experimenteren met speciale effecten en prothetische make-up voor film en televisie en leren over make-up en pruikwerk voor live optredens. Terwijl je je ontwerp en technische vaardigheden bouwt, leer je ook om afwerkingen te plannen en creëren voor modestyling en fotografie-shoots. Je leert en oefent een reeks kerntechnische en creatieve technieken om je zelfvertrouwen te vergroten en wordt aangemoedigd om te experimenteren; uitgebreide praktijksessies geven je de mogelijkheid om je eigen looks te creëren en je eigen stijl te ontwikkelen.... [-]


Zomerprogramma Cosmetica Productontwikkeling op Sup'Biotech: 2019

SupBiotech Paris
Campus Voltijd 3 weken July 2019 Frankrijk Villejuif

Sup'Biotech is een particuliere technische school gevestigd in het grootstedelijk gebied van Parijs en is gespecialiseerd in verschillende opkomende gebieden die verband houden met biotechnologie. Sup'Biotech maakt deel uit van het cluster IONIS Institute of Technology. [+]

Invoering

Sup'Biotech is een particuliere technische school gevestigd in het grootstedelijk gebied van Parijs en is gespecialiseerd in verschillende opkomende gebieden die verband houden met biotechnologie. Sup'Biotech maakt deel uit van het cluster IONIS Institute of Technology.

Het is een van de beste biotechscholen in Frankrijk en maakt deel uit van IONIS, de leidende groep voor hoger privéonderwijs in Frankrijk. De studenten gaan door naar topposities in een groot aantal sectoren, waaronder de gezondheids-, bioinformatica-, farmaceutische en cosmetica-industrie, groene industrieën en agribusiness.

ZOMERSCHOLEN 2018 van Eikon op Vimeo.

Presentatie

Het unieke curriculum van Sup'Biotech combineert wetenschap en engineeringcursussen met managementvaardigheden en branchespecifieke technische kennis, en bereidt studenten voor op dynamische loopbanen in onderzoeks-, management- en communicatierollen. Onze afgestudeerden bezitten niet alleen de expertise die nodig is in STEM-gebaseerde loopbanen, maar ook de interpersoonlijke en managementvaardigheden om hun boodschap effectief te kunnen overbrengen.... [-]