Zomercursus in Toerisme en Hospitality

Beste 6 Zomercursussen in Toerisme en Hospitality 2019

Toerisme en Hospitality

Zomercursussen zijn een goede optie voor studenten die willen hun kennis op een bepaald onderwerp. Sommige studenten nemen deze klassen om de snelheid van de weg naar het afstuderen. Anderen nemen de cursussen toe te voegen aan hun huidige vaardigheden, en het verwerven van tools die hen ten goede zal komen op de werkvloer.

Wat is een zomercursus in toerisme en hospitality? Dit is een kans voor studenten om meer te leren over deze groeiende gebieden van het bedrijfsleven. De lessen richten zich op strategieën die kunnen worden geïmplementeerd in de hele wereld om bedrijven te helpen in het toerisme en de horeca worden effectiever. Er zijn een verscheidenheid van verschillende onderwerpen die betrekking hebben op dit gebied, en studenten zou willen te bestuderen in de zomer. Enkele mogelijke klassen zou financieel management, human resource management, marketing management, distributiesystemen, onderhandelen, besluitvorming, het gedrag van consumenten, strategie, en nog veel meer zijn.Studenten meestal kies een zomercursus op basis van hun behoeften en het niveau van het onderwijs.

Zomercursussen kunnen zeer nuttig zijn voor de huidige studenten. Ze laten de studenten om door te gaan de school zonder onderbrekingen. Deze cursussen bieden ook anderen met de mogelijkheid om terug te gaan naar school en krijgen extra kennis. Omdat de klassen zijn beschikbaar tijdens de zomer, studenten voelen zich vaak minder gestrest omdat ze meer vrije tijd hebben.

De kosten van een zomercursus in toerisme en hospitality varieert. Aangezien er scholen over de hele wereld die dit soort programma's te bieden, is het een goed idee om te controleren met elke individuele scholen over het collegegeld.

Wanneer u uw zomer cursus te voltooien, is het waarschijnlijk dat u uw opleiding zal blijven. De meeste studenten die cursussen in toerisme en hospitality neem een ​​verlangen hebben om reisbureaus of werk geworden in hotel management.

Als u geïnteresseerd bent in het werken in deze sector van de zakelijke wereld zijn, dan is het misschien een goed idee om een ​​zomercursus te nemen. Zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de lead formulier.

Lees meer

Summer Course in Development en Valorisation of the Territory as a Sports

University of Pisa Summer & Winter Schools
Campus Voltijd 6 weken September 2019 Italië Pisa

Het doel van deze minor is om kennis en tools aan te reiken om een ​​toeristisch bedrijf gericht op sport te starten en runnen. [+]

Doel

Het doel van deze minor is om kennis en tools aan te reiken om een ​​toeristisch bedrijf gericht op sport te starten en runnen.

Wie kan solliciteren

Universitaire studenten die geïnteresseerd zijn in toeristisch gebied en management

Taal

Engels

Programma-intensiteit

Full time

Toelatingseis

een universiteitsstudent zijn

ECTS

15

vergoedingen

2640 Euro

(kosten 1000, accommodatie 1640)

Coördinator

Prof. Enrica Lemmi

e-mail:

enrica.lemmi@unipi.it

Periode

23 september - 3 november 2019

Deadline

31 juli 2019

[-]

Zomertoerisme

CEFAM French-American Business School
Campus Voltijd 2 - 5 weken June 2019 Frankrijk Lyon

CEFAM biedt een nieuw zomerprogramma op het gebied van toerisme en gastronomie. Lyon is de hoofdstad van de gastronomie en de beste plek om alle geheimen van de Franse keuken te ontdekken. Cursussen, conferenties, bezoeken en culturele activiteiten leren u alles wat u ooit wilde weten over de Franse keuken. Excursies naar Parijs, de Provence, Savoie en Bourgondië, een gerenommeerd wijngebied, worden georganiseerd om u de charmante regio's rond Lyon te laten ontdekken. [+]

Zomertoerisme

CEFAM biedt een nieuw zomerprogramma op het gebied van toerisme en gastronomie.

Lyon is de hoofdstad van de gastronomie en de beste plek om alle geheimen van de Franse keuken te ontdekken. Cursussen, conferenties, bezoeken en culturele activiteiten leren u alles wat u ooit wilde weten over de Franse keuken.

Excursies naar Parijs, de Provence, Savoie en Bourgondië, een gerenommeerd wijngebied, worden georganiseerd om u de charmante regio's rond Lyon te laten ontdekken.

Ontdek hieronder onze 2-weekse versie en onze 5-weekse versie:

Summer Gastronomy 2-weekse versie

Ontdek Lyon, de hoofdstad van de Franse gastronomie!

De uitstekende keuken van Lyon maakt integraal deel uit van de lokale manier van leven. De stad biedt de keuze tussen de populaire charme van de beroemde bouchonsbistro's, de verfijnde elegantie van de gastronomische restaurants met twee of drie sterren en de warme, levendige atmosfeer van de openluchtmarkt. Conferenties, bezoeken en culturele activiteiten in Lyon leren u alles wat u ooit wilde weten over de Franse keuken!... [-]


Outdoor Leadership Summer Program

ISSOS - International Summer Schools For 13-18 Year Olds‎
Campus Voltijd 3 weken July 2019 Verenigd Koninkrijk Cambridge Verenigde Staten New Haven +2 more

Deze unieke zomercursussen zullen het vertrouwen van de student en persoonlijk leiderschapsvaardigheden ontwikkelen door gevarieerde en opwindende buitenactiviteiten. Deze drie weken durende zomercursussen zijn bedoeld voor alle studenten, ongeacht hun eerdere ervaring met buitenactiviteiten en ongeacht het fitnessniveau. Alle activiteiten worden geleid door een professional en alle studenten worden opgevangen. [+]

Het exclusieve zomerprogramma van ISSOS biedt middelbare scholieren (13-18 jaar) de unieke kans om leren, creatieve verrijking en actievolle avonturen te combineren in de wereldberoemde en adembenemende universiteitssteden Cambridge in het VK of New Haven, Connecticut in de Verenigde Staten. Studenten die bij ISSOS een plek bemachtigen, kunnen een persoonlijk programma van drie weken creëren dat past bij hun academische behoeften en interesses, door een academisch en een keuzevak te kiezen.

Oornings op ISSOS zijn gewijd aan academische studie en onze academische hoogstaande programma's. Klassen ontmoeten elkaar dagelijks gedurende drie uur en, in tegenstelling tot andere zomercursussen, beperken we de cijfers om te garanderen dat al onze studenten zullen profiteren van kleine klassen en individuele aandacht. Academische programma-opties:... [-]


LRM gastvrijheid zomerprogramma

Les Roches International School of Hotel Management - Marbella, Spain
Campus Voltijd 1 week September 2019 Spanje Marbella

De beste week in je leven is net om de hoek ... [+]

Hospitality Summer Program

Je de essentie van gastvrijheid te ontdekken door te leven en te leren op de campus met mensen van over de hele wereld. Verwacht volledig ondergedompeld in deze dynamische branche van de dag te zijn! Je ervaart een kijkje achter de schermen bij de dagelijkse werkzaamheden betrokken zijn bij het managen van een succesvol hotel en zelfs voelen de druk van het runnen van een eersteklas keuken operatie als een chef-kok.

Geniet van de prachtige mediterrane badplaats stad van Marbella; zijn stranden, outdoor sporten en de beminnelijke Andalusische cultuur.

5-Star Experience

Gastvrijheid is een wereld van mogelijkheden

EEN WEEK bij ons zal:

Transformeer de manier waarop je jezelf presenteert om u professioneel te laten Laten u kennismaken met de zakelijke kant van gastvrijheid U helpen te begrijpen en de praktijk van de 'soft skills' die u nodig heeft voor een succesvolle carrière Leert u de grondbeginselen van het bereiden en serveren van voedsel en dranken Leert u de beginselen van de belangrijkste hotel afdelingen, waaronder kamers divisie, front office en keuken Laat zien dat je de waarde van het bestuderen van een internationale carrière in een echt multi-culturele omgeving Toelatingseisen Minimaal 16 jaar oud Equivalent Engels niveau: TOEFL 450 / Cambridge FCE Grade C / IELTS 4.5 [-]

Summer Experience

Les Roches International School of Hotel Management - Bluche,Switzerland
Campus Voltijd 1 - 2 weken February 2019 Zwitserland Crans-Montana

[+]

Zomercursussen in Toerisme en Hospitality. Verbeter uw multiculturele vaardigheden en wereldwijd perspectief JOUW SELECTIE VOOR ZOMEREVARING [-]

Lrb studeren in het buitenland programma

Les Roches International School of Hotel Management - Bluche,Switzerland
Campus Voltijd 20 weken February 2019 Zwitserland Crans-Montana

Een semester in het buitenland is meer dan een academische avontuur, het is een ervaring die je leven kan verrijken en je carrière pad te veranderen. Veel studenten, met name uit Canada en de VS, kom dan naar Les Roches [+]

[-]