Filter
Zomercursussen
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste 3 Zomercursussen in Styling 2019

Een zomercursus bestaat meestal uit een 1-2 maand klasse die wordt aangeboden, terwijl vele andere studenten zijn op zomervakantie. Sommige studenten nemen deze cursus om hun huidige gebied van onderzoek aan te vullen, terwijl anderen ervoor kiezen om plezier klassen die buiten hun diploma curriculum zijn te nemen.

Wat is een Zomercursus in Styling? Mode styling is het opzetten van een set of dressing een onderwerp beter te verkopen mode en kleding. Het gaat om het gebruik van rekwisieten en handelsgoederen, evenals het werken met fotografen en ontwerpers. Deze cursus leert de vaardigheden die nodig zijn om een ​​verhaal en bijzondere look te creëren. Tijdens het programma zullen de studenten werken meestal met kappers, make-up artiesten, fotografen en modellen. Studenten zullen leren hoe je een beeld te analyseren en het ontwikkelen van een soort van stijl voor een bepaald thema.

Studenten die een styling cursus voordeel te nemen in een aantal manieren. Meestal zomer klassen hebben minder studenten, dus er is een meer intieme stijl van lesgeven.Studenten werken aan een mode-opleiding kunnen deze cursus gebruiken om te helpen bij het opbouwen van hun portefeuille, die hen zal helpen wanneer het tijd is om een ​​baan te vinden.

De kosten van een cursus styling zal afhangen van een aantal factoren. Scholen over de hele wereld bieden deze cursus, zodat de locatie van de school is een grote factor. Studenten moeten rechtstreeks contact opnemen met de school om erachter te komen wat de financiële verplichtingen zal zijn.

Een zomercursus zal niet noodzakelijkerwijs leiden rechtstreeks naar een carrière, maar het kan leiden tot een stage. De vaardigheden die worden opgedaan met deze klasse en andere mode-klassen zullen de studenten helpen bij het vinden van een carrière na het afstuderen. Carrièremogelijkheden kunnen fashion editor, art director, visual merchandiser, mode stylist, en imago consultant.

Zoeken naar het programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

3 Resultaten in Styling

IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Dankzij de Summer Junior Course voor mode-stylisten leert u hoe u een fotosessie voorbereidt en uitvoert voor een modecampagne op basis van de nieuwste catwalktrends. De ... [+]

DEZE CURSUS WORDT GEHOUDEN IN DE ENGELSE TAAL.

Dankzij de Summer Junior Course voor mode-stylisten leert u hoe u een fotosessie voorbereidt en uitvoert voor een modecampagne op basis van de nieuwste catwalktrends. De cursus is praktisch en studenten zullen een moderedactie en een portfolio maken.

Doelen:Introductie tot de werkwijze van een mode-stylist.Creëer en voer een moderedactie uit met de hulp van een team van professionals (modestylist, modefotograaf, model, make-up artist en kapper).Werk aan een set modefoto's.

Fashion Stylist is een van de Summer Junior Courses van IED Madrid's Junior Academy. Summer Juniors zijn cursussen in ontwerp, mode en visuele communicatie die speciaal zijn ontworpen voor jongeren in de leeftijd van 14 tot 18 jaar.... [-]

Spanje Madrid
July 2019
Voltijd
2 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Arts University Bournemouth - Summer Courses

Ideaal voor diegenen die verdere studies of een carrière in de mode overwegen, deze cursus introduceert sleutelbegrippen in modeontwerp en moedigt u aan om uw eigen mode- ... [+]

Over

23 juli - 9 augustus 2019

Ontwikkel sleutelvaardigheden en kennis over de mode-industrie.

Cursus hoogtepunten zijn onder meer:

Verken sleutelbegrippen in modeontwerp en -promotieOntwikkel je modeportfolioLonden Studiereis: schetsboeken in straatstijl, bezoek modecollectiesOnderzoeksworkshops: 3D-experimenten, kleurenpaletten, stofbewustzijnMode illustratie: tekening van de mode figuurPraktische workshops in draperen, schetsen, deconstrueren van kleding, naaien van machinesIntroductie tot de mode-industrie, inclusief bloggen en adverterenMaak je eigen mode-itemOntwikkel je Fashion IdentityProfessionele fotoshoot van uw ontworpen kledingstuk.

Ideaal voor diegenen die verdere studies of een carrière in de mode overwegen, deze cursus introduceert sleutelbegrippen in modeontwerp en moedigt u aan om uw eigen mode-identiteit te ontwikkelen, aannames uit te dagen, onvoorspelbaar te denken en verrassende oplossingen te vinden.... [-]

Verenigd Koninkrijk Bournemouth
July 2019
Deeltijd
3 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Accademia del Lusso

Een intensieve cursus die een overzicht geeft van mode-stylingtechnieken daalde zowel in het perspectief van een Fashion Stylist als een Visual Merchandiser. De inhoud va ... [+]

Een intensieve cursus die een overzicht geeft van mode-stylingtechnieken daalde zowel in het perspectief van een Fashion Stylist als een Visual Merchandiser. De inhoud van de enkelvoudige weken wordt ontwikkeld als onafhankelijke eenheden; daarom kunnen studenten enkele weken kopen en bijwonen afhankelijk van de inhoud, hun kennisniveau en hun behoeften.

Week 1: Intro - Onderzoekintro voor trendsstudie van het belangrijkste materiaal voor modecollectieWeek 2: Fashion Luxury-systeemintro tot luxesysteemintroductie van het modesysteem en zijn belangrijkste actorendefinitie van modeproduct en het proces van creatie ervanWeek 3: Fashion Stylingbasisprincipes van foto-opnamenbeeldcommunicat... [-]
Italië Milaan
June 2019
Voltijd
4 weken
Campus
Lees meer in Nederlands