Zomercursus in Stedenbouw in de Verenigde Schotland Verenigd Koninkrijk

Top Zomercursussen in Stedenbouw in de Verenigde Schotland Verenigd Koninkrijk

Stedenbouw

Zomer cursussen worden aangeboden in een groot aantal verschillende onderwerpen in elke fase van de academische ontwikkeling. Veel mensen, ongeacht hun stadium in het onderwijs of carrière kunnen profiteren van de grote verscheidenheid van de zomer cursussen beschikbaar.

Stedenbouw leren de studenten de fysieke organisatie van de steden en gemeenten op het gebied van architectuur, infrastructuur, weg design en ga zo maar door. Het gaat ook om de creatie en implementatie van diverse processen bedoeld om voor een succesvolle toekomstige planning en ontwikkeling.

Het Verenigd Koninkrijk van Groot-Brittannië en Noord-Ierland, algemeen bekend als het Verenigd Koninkrijk en Groot-Brittannië, is een soevereine staat gelegen langs de noord-westelijke kust van het vasteland van Europa.De twee meest bekende (en oudste) universiteiten van Oxford en Cambridge (vaak aangeduid als Oxbridge door veel Britten) Engeland heeft ook een aantal andere instellingen van wereldklasse, waaronder diverse in Londen (met name Imperial College, de London School of Economics, University College Londen en King 's College London, allemaal deel van London University)

Top Zomercursus in Stedenbouw in de Verenigde Schotland in UK

Lees meer

Summer Course in Architecture and Urban Design Studio 2

The University of Edinburgh Summer School
Campus 5 weken July 2019 Verenigd Koninkrijk Edinburgh

[+]

Toon inzicht in de theorieën van Patrick Geddes en andere stedelijke paradigma's vergoedingen

Een aantal van de vergoeding pakketten zijn beschikbaar voor de Summer School. Volledige vergoeding informatie is te vinden op de pagina kosten.

[-]

Summer Course in Architecture and Urban Design Studio 1

The University of Edinburgh Summer School
Campus Voltijd 3 weken July 2019 Verenigd Koninkrijk Edinburgh

[+]

Zijn beroepspraktijk werk heeft vele prijzen gewonnen en is tentoongesteld en internationaal gepubliceerd.

[-]