Zomercursus

Bekijk de Beste Zomercursussen

Master

Veel voltijd studenten volgen voltijd colleges tijdens het academisch jaar en gebruiken hun zomer om te ontspannen of te werken om geld te sparen voor het volgende studiejaar. Met het oog op het behouden, verbeteren, of toevoegen van informatie die ze al hebben geleerd, kiezen sommige studenten voor zomercursussen.

Wat is een zomercursus? De naam zelf geeft al aan dat het een cursus is die meestal plaats vindt tijdens de zomer. Deze cursussen worden meestal aangeboden door hogescholen, universiteiten en andere scholen over de hele wereld. Sommige zomercursussen voorzien studenten van aanvullende kennis die hen zal helpen in een toekomstige carrière. Andere cursussen leveren ook studiepunten op voor een hoger studieniveau.

Er zijn vele verwachte en onverwachte voordelen voor studenten die zich inschrijven voor een zomercursus. Het verkrijgen van meer kennis en het actief onderhouden van loopbaan-versterkende vaardigheden zijn enkele van de voordelen die de studenten kunnen verwachten. Wat mensen misschien niet verwachten, is dat het volgen van een zomercursus vaak waardevolle kennis en studievaardigheden vasthoudt, waardoor de terugkeer naar school veel gemakkelijker is aan het einde van de zomer.

Omdat er veel variatie zit in het type en level van zomercursussen, kunnen de kosten ook sterk variëren. Een zomercursus in de mode bijvoorbeeld, gegeven door een hogeschool, kan veel goedkoper zijn dan een vierjarige engineering cursus aan een universiteit. We raden je sterk aan om contact op te nemen met individuele scholen om informatie te krijgen over collegegeld.

Bijna alle huidige of toekomstige carrières kunnen verbeterd worden door te investeren in een zomercursus. Degenen die nog op school zitten, hebben het voordeel om niet de kennis te verliezen die ze tijdens het schooljaar hebben geleerd. Hun studiegewoonten kunnen ook beter zijn dan bij studenten die niet studeren tijdens de zomermaanden. Mensen die al werkzaam zijn binnen een bepaalde carrière, kunnen ook profiteren door meer werkvaardigheden aan te leren tijdens het nemen van een korte zomercursus.

 

Het belangrijkste van het volgen van een zomercursus is dat je de beslissing maakt dat jouw educatie belangrijk is. Zodra de keuze is gemaakt, zoek je hieronder naar je programma en neem je rechtstreeks contact op met het toelatingsbureau van de school van jouw keuze door het aanvraagformulier in te vullen.

Lees meer

Zomerprogramma's - Bouwmanagement

NewSchool of Architecture and Design
Online en Campus gecombineerd Voltijd September 2018 Verenigde Staten San Diego

NewSchool biedt een 5-week online zomercursus met een 1 week residency programma in San Diego voor mid-career professionals in de bouw management. [+]

NewSchool biedt een 5-week online zomercursus met een 1 week residency programma in San Diego voor mid-career professionals in de bouw management.

Executive Leadership Deze cursus biedt executive niveau leiders met een alomvattende aanpak van leiderschap op het gebied van de bouw management. Kaderleden zullen leiderschap onderzoeken en manieren om de kerncompetenties te versterken om te helpen om hun individueel leiderschap vermogen ontwikkelen te ontdekken. Leiderschap skill gebouw zal onder meer het ontwikkelen van executive niveau communicatieve vaardigheden, toonaangevende teams en groeiende individuen, activeren van uw stakeholders, en het beheer van de eisen van een hoge stress omgeving. Deze cursus wordt afgesloten met een hands-on workshops in leiderschap tijdens de laatste week van het programma dat uw online klaslokaal ervaring zal aanvullen.... [-]


Summer Business School

London School of Business and Finance (LSBF)
Campus Voltijd 3 weken July 2018 Verenigd Koninkrijk Londen

Deze zomercursus is carrière gericht en zeer praktisch: een dag per week is gewijd aan bedrijfsbezoeken. Waar wacht je op? Verzeker je plek voor de Summer Business School bij LSBF Executive Education: je wint sleutelvaardigheden en geniet in de zomer van Londen. [+]

Summer Business School

LSBF Executive Education biedt een intensief zomerprogramma van drie weken dat studenten de mogelijkheid biedt om zich aan de bedrijfswereld voor te stellen, met betrekking tot de volgende gebieden:

Wereldwijde marketingpraktijkenBedrijfsfinanciën in de praktijkStrategisch management en leiderschap

Deze zomercursus is carrière gericht en zeer praktisch: een dag per week is gewijd aan bedrijfsbezoeken. Waar wacht je op? Verzeker je plek voor de Summer Business School bij LSBF Executive Education: je wint sleutelvaardigheden en geniet in de zomer van Londen.

Cursus benodigd heden

• Engels - Common European Framework (CEF) niveau B2 * of gelijkwaardig (alle onderwijs- en leermaterialen worden alleen in het Engels aangeboden)... [-]


Zomerschool - Robotica Voor Toekomstige Industriële Toepassingen

RWTH International Academy / RWTH Aachen University
Campus Voltijd 3 weken August 2018 Duitsland Aken

In deze Summer School, zult u hands-on ervaring in de engineering, het regelen en programmeren van robots. De cursus brengt noodzakelijke theoretische kennis in de robotica, gevolgd door lab cursussen waar u de opgedane kennis kunnen toepassen. [+]

In deze Summer School, de studenten krijgen een inleiding tot de engineering, het regelen en programmeren van robots. De cursus brengt noodzakelijke theoretische kennis in de robotica, gevolgd door lab cursussen waar u de opgedane kennis kunnen toepassen in hands-on praktische projecten.

Het programma biedt een overzicht van de toepassing van intelligente, robuuste robots als onderdeel van de toekomstige smart fabrieken. Het college bestaat uit drie segmenten die de centrale thema's van de communicatie tussen heterogene systemen, adaptieve industriële robotica en autonome mobiele robotica in de fabriek logistiek.

Studenten zullen worden blootgesteld aan onderwerpen zoals OPC UA, DDS en andere communicatie-normen in de moderne industriële toepassingen, evenals de stand van de techniek in het gedrag generatie, zowel voor stationaire industriële als autonome mobiele groepen van robots. Onderwerpen dicussed en getest zal zijn: Smart Factory Intra-Logistics en Robotics communicatie tussen heterogene systemen Geavanceerde Software Engineering en Ontwikkeling Artificial Intelligence and Cognitive Robotics De gezamenlijke Aachen team "Carologistics" van de RWTH Aachen Univesity en de Aachen University of Applied Sciences, won de RoboCup Logistics League in China in 2015 - dus u kunt er zeker van te worden blootgesteld aan de meest recente onderzoek en ontwikkeling op het gebied tijdens de zomer uw verblijf in Aken.... [-]


Chinese Language Group Summer School (2 Weken)

Xi'an Jiaotong-Liverpool University
Campus Deeltijd 2 weken July 2018 China Suzhou

[+]

VOORGESTELDE TIJDSCHEMA

zondag

Aankomen op het vliegveld Shanghai Pudong Transfer naar de accommodatie Check in

MAANDAG

09:00 - Registratie 10:00-01:00 - Class Welkom avond groep maaltijd

DINSDAG

10:00-01:00 - Class Culturele activiteit: Chinese vechtsporten

WOENSDAG

10:00-01:00 - Class Optioneel sociale activiteit

DONDERDAG

10:00-01:00 - Class Avond groep maaltijd

VRIJDAG ... [-]


Zomercursus In Monetaire Geschiedenis En Numismatiek

Koc University - Istanbul Turkey
Campus Voltijd 2 weken July 2018 Turkije Istanbul

Universiteit van Koç AKMED is verheugd om de tweede editie van de Monetary History en Numismatics Summerschool aan te kondigen in AKMED, Antalya, tussen 2 en 14 juli 2018. [+]

Universiteit van Koç AKMED is verheugd om de tweede editie van de Monetary History en Numismatics Summerschool aan te kondigen in AKMED, Antalya, tussen 2 en 14 juli 2018.

AKMED Monetary History and Numismatics Summer School is een intensieve zomercursus van twee weken en biedt een breed chronologisch overzicht van monetaire geschiedenis en numismatiek uit de Oudheid tot Byzantijnse periode (circa 650 v.Chr., N.Chr 1453).

Het wordt gegeven door professor Dr. Oğuz Tekin van Koç University AKMED en Dr. Peter van Alfen van de American Numismatic Society. Het programma, bedoeld voor nieuwkomers in de numismatiek, geeft de studenten een inleiding tot de Griekse, Romeinse en Byzantijnse numismatiek. Het is ook bedoeld om hen de middelen te geven om numismatiek toe te passen op hun studies op het gebied van archeologie, geschiedenis en kunstgeschiedenis.... [-]


GLOBAL PEACE, SECURITY AND STRATEGIC STUDIES

Vesalius College
Campus 10 dagen July 2018 België Brussel

[+]

10-daagse 'Global Peace, Security and Strategic Studies Summer School'

Welkom bij de Summer School van de zomer 2007, Global Peace, Security en Strategic Studies.

Europa en de rest van de wereld worden geconfronteerd met complexe, veelzijdige en fundamentele veiligheidsuitdagingen op een immense schaal.

[-]

Hidden Business Champions Summer School (2 Weken)

University of Applied Sciences Upper Austria
Campus Voltijd 2 weken July 2018 Oostenrijk Steyr

De Hidden Business Champions Summer School is een twee weken durend Europees avontuur voor studenten die geïnteresseerd zijn in innovatieve bedrijfs- en verkoopmodellen, die willen zien hoe innovatief Europese bedrijven kunnen zijn, voor studenten die mensen van over de hele wereld willen ontmoeten en samen willen werken aan interessante gevallen, en die twee mooie steden in Europa willen ontdekken! [+]

IN EEN NOTENDOP ...

De Hidden Business Champions Summer School is een twee weken durend Europees avontuur voor studenten die geïnteresseerd zijn in innovatieve bedrijfs- en verkoopmodellen, die willen zien hoe innovatief Europese bedrijven kunnen zijn, voor studenten die mensen van over de hele wereld willen ontmoeten en samen willen werken aan interessante gevallen, en die twee mooie steden in Europa willen ontdekken! Deze Summerschool is een samenwerking tussen Artevelde University College Ghent (België) en University of Applied Sciences Upper Austria (Oostenrijk).

EERSTE WEEK - PROGRAMMA (GENT)

De eerste week van deze zomerschool zal worden gehouden aan het Artevelde University College in Gent en zal zich richten op coöperatief en ontwerpdenken, dat je creativiteit zal ontketenen om je van een idee naar een prototype te brengen. De methodologie die wij gebruiken is gebaseerd op Human Centered Design, aangeboden door gecertificeerde mensen in dit domein.... [-]


Internationale Zomerschool

EU Business School
Campus Voltijd 3 weken July 2018 Spanje Barcelona

EU Business School begon haar International Summer School (ISS) in 2014 en verdrievoudigde in een paar jaar tijd in deelname. Het programma is een geweldige kennismaking met de EU en de bedrijfswereld en zit vol met leuke activiteiten die ervoor zorgen dat je zomer bij de EU is om te onthouden! [+]

De zomer is de perfecte tijd om te reizen, nieuwe mensen te ontmoeten en vooruit te komen in je studie!

EU Business School begon haar International Summer School (ISS) in 2014 en verdrievoudigde in een paar jaar tijd in deelname. Het programma is een geweldige kennismaking met de EU en de bedrijfswereld en zit vol met leuke activiteiten die ervoor zorgen dat je zomer bij de EU is om te onthouden!

Het programma vindt plaats elk jaar in juli op onze campus in Barcelona met programma's voor zowel de middelbare school en undergraduate niveaus. De prijs is inclusief lesgeld, studiemateriaal, accommodatie, volpension (ontbijt, lunch en diner), medische verzekering en al onze spannende buitenschoolse activiteiten. Ons programma kan u helpen uw horizon te verbreden en deuren te openen voor uw toekomstige carrière.... [-]


Datamining En Business Intelligence Voor Zomerprogramma Voor Cyberbeveiligingsprogramma's

Ben-Gurion University of the Negev
Campus Voltijd 4 weken July 2018 Israël Beersheba

Het doel van dit unieke programma is om theoretische, praktische kennis en hands-on ervaring te bieden. Studenten leren de basisinstrumenten van datamining en het gebruik van machinale leertechnieken voor het oplossen van cyberbeveiligingsproblemen. Daarnaast zullen studenten deelnemen aan professionele excursies naar toonaangevende bedrijven om hun kennis van datamining en cyberbeveiliging te vergroten. [+]

Korte beschrijving:

Het doel van dit unieke programma is om theoretische, praktische kennis en hands-on ervaring te bieden. Studenten leren de basisinstrumenten van datamining en het gebruik van machinale leertechnieken voor het oplossen van cyberbeveiligingsproblemen. Daarnaast zullen studenten deelnemen aan professionele excursies naar toonaangevende bedrijven om hun kennis van datamining en cyberbeveiliging te vergroten.

Cursusdata: 3 juli 2018 - 31 juli 2018

Deadline aanmelding: 6 maart 2018

Het programma wordt in het Engels gegeven.

Lange beschrijving:

Data Mining en Business Intelligence richt zich op automatische gegevensanalyse en het extraheren van informatie en kennis. In de afgelopen jaren is datamining een cruciale factor geworden in de concurrerende omgeving en dient het organisaties op alle niveaus, van operationele beslissingen tot de verbetering van strategische planning.... [-]


Junior Camp

ILSC Education Group
Campus Voltijd 1 - 7 weken June 2018 Canada Montréal

Bestudeer Engels of Frans gedurende de dag op ILSC-Montréal. Onze moderne campus ligt in het prachtige oude Montreal, dicht bij de oude haven, de basiliek Notre-Dame en meer. [+]

Junior Camp op ILSC-Montreal

Programma SnapshotProgramma-lengte: 1-7 wekenTaalniveaus: elk niveauLeeftijdseis: 13-17 jaarTaal: beschikbaar in het Engels of FransOver de stad

Montréal is de unieke tweetalige metropool van Canada. De stad biedt de klok rond cultuur, zowel in het Engels als in het Frans. Ouderwetse architectuur en chique, stijlvolle winkelstraten en weelderige groene parken in de wereld zijn er op bijna elke hoek! U zult versteld staan ​​van de stedelijke charme.

Over het programma

Bestudeer Engels of Frans gedurende de dag op ILSC-Montréal. Onze moderne campus ligt in het prachtige oude Montreal, dicht bij de oude haven, de basiliek Notre-Dame en meer. ILSC-Montreal biedt twee Junior Camp-programma-opties met Engelse of Franse lessen in de ochtend of middag. Geniet van een complete culturele en Engelse of Franse onderdompelingservaring bij ILSC.... [-]


Zomercursus In Grafiek En Groepstheorie

Novosibirsk State University
Campus 3 weken August 2018 Rusland Novosibirsk

Deze cursus is voor diegenen die geïnteresseerd zijn in grafiek- en groepentheorie met toepassingen in andere wetenschapsgebieden, met name die met groepsacties op combinatorische objecten. [+]

Deze cursus is voor diegenen die geïnteresseerd zijn in grafentheorie en groepentheorie met toepassingen in andere wetenschapsgebieden, met name die met groepsacties op combinatorische objecten.

We bieden basiskennis en verkennen moderne trends in grafentheorie, algebraïsche grafentheorie, algebraïsche combinatoriek, groepentheorie, representatie van eindige groepen, associatieschema's. We leggen benaderingen en methoden van onderzoek uit. We tonen universele verbindingen met problemen in geometrie en topologie, informatica en netwerken, chemie en biologie.

Cultureel programmaOriëntatietour door Akademgorodok Het grootste science center in SiberiëStadstourInclusief een bezoek aan de grootste dierentuin in RuslandDagtocht naar AltaiAltai is een plaats waar je hoge bergtoppen kunt veroveren, de kristalheldere lucht van naaldbossen kunt opsnuiven, paden kunt volgen waar nog niemand eerder heeft gelopen, en dieren ziet die hier alleen wonen.De Altai Republiek is beroemd om zijn rivieren en meren, voor het produceren van een van de beste variëteiten honing in Rusland en voor de meest opwindende avonturen: Russische jacht, raften op snelle rivieren, paardrijden en het oversteken van een hangbrug 15 meter boven de Katun rivier . Dit is een oud land waar mensen nog steeds trouw blijven aan hun etnische tradities.ToepassingsvereistenBasiskennis van grafentheorie, groepentheorie, combinatoriek, topologieGoede beheersing van het Engels is vereistEindbeoordelingAan het einde van de cursus zullen de studenten slagen voor een schriftelijk examen of een lezing houden op de G2R2-conferentie . Iedereen krijgt een certificaat van deelname.Studenten die slagen voor examens krijgen transcripties aan het einde van de cursus.BeurzenDe universiteit zal 10 beurzen toekennen voor het Summer School-programma.Speciale aanbiedingen zijn beschikbaar voor universiteiten, groepen van 5 of meer personen... [-]

Het Zomerprogramma Van Het Institute Of Law And Policy

The Hebrew University of Jerusalem
Campus Voltijd 4 weken July 2018 Israël Jeruzalem

Het Instituut voor Recht en Beleid wordt gehouden in samenwerking met de Hebrew University Faculty of Law en de Rothberg International School. Het instituut is speciaal ontworpen voor buitenlandse studenten en advocaten en biedt een inleiding tot de stimulerende academische omgeving van de Hebreeuwse Universiteit op Mt. Scopus, Jeruzalem. Jeruzalem is een internationaal centrum van activiteiten en een uniek decor om te wonen, te leren en deel te nemen aan de academische en buitenschoolse activiteiten van het programma, zoals excursies, gastcolleges en sociale activiteiten. [+]

Het Instituut voor Recht en Beleid wordt gehouden in samenwerking met de Hebrew University Faculty of Law en de Rothberg International School. Het instituut is speciaal ontworpen voor buitenlandse studenten en advocaten en biedt een inleiding tot de stimulerende academische omgeving van de Hebreeuwse Universiteit van Mt. Scopus, Jeruzalem. Jeruzalem is een internationaal centrum van activiteiten en een uniek decor om te wonen, te leren en deel te nemen aan de academische en buitenschoolse activiteiten van het programma, zoals excursies, gastcolleges en sociale activiteiten.

Het Instituut voor Recht en Beleid is ontworpen om een ​​diepgaande analyse te geven van de belangrijkste wet- en beleidsuitdagingen van Israël op zowel nationaal als internationaal niveau. Door middel van discussie en debat, evenals hands-on ervaringen, excursies naar betwiste gebieden en gastcolleges van juridische experts, vergroot u uw begrip van de complexe problemen waarmee Israël wordt geconfronteerd in de lokale en internationale wetgeving.... [-]


Digital And Leadership Summer School In Barcelona

GBSB Global Business School
Campus Voltijd 2 weken July 2018 Spanje Barcelona

Kom deze zomer naar Barcelona! GBSB Global Summer School van GBSB Global in Barcelona biedt studenten van over de hele wereld een geweldige mogelijkheid om hun zomervakantie te gebruiken om een ​​voorsprong te nemen op hun opleiding en om academisch uit te blinken. Gedurende twee opeenvolgende weken, van 9 tot 20 juli 2018, zullen studenten het onderwerp digitale business verkennen en zullen ze de gelegenheid krijgen om te ervaren hoe het leven voelt als een ondernemer of een bedrijfsleider in een innovatieve organisatie. [+]

Digital and Leadership Summer School in Barcelona

Kom deze zomer naar Barcelona! GBSB Global Summer School van GBSB Global in Barcelona biedt studenten van over de hele wereld een geweldige mogelijkheid om hun zomervakantie te gebruiken om een ​​voorsprong te nemen op hun opleiding en om academisch uit te blinken. Gedurende twee opeenvolgende weken, van 9 tot 20 juli 2018, zullen studenten het onderwerp digitale business verkennen en zullen ze de gelegenheid krijgen om te ervaren hoe het leven voelt als een ondernemer of een bedrijfsleider in een innovatieve organisatie./>

Tijdens het studeren, geniet van de stad. Er is geen plaats zoals Barcelona in de zomer. Rustige wateren, gezellige stranden en prachtig weer beginnen het pas te beschrijven. Deze intrigerende stad ligt aan de Middellandse Zee en heeft precies de juiste balans, een bloeiende internationale zakelijke omgeving gecombineerd met een ongeëvenaarde allure voor de lol. Van sonische muziekfestivals tot de opwindende startupscene, dit is dé plek om deze zomer te zijn!... [-]


Arabische Taal 4-6 Weken Zomercursus

Givat Haviva
Campus 4 - 6 weken October 2018 Israël Haifa

Leer zowel gesproken Arabisch als Modern Standaard Arabisch en oefen wat je hebt geleerd met onderdompeling in de Arabische gemeenschappen in Israël. [+]

Bestudeer Arabisch in Israël

Leer zowel gesproken Arabisch als Modern Standaard Arabisch en oefen wat je hebt geleerd met onderdompeling in de Arabische gemeenschappen in Israël.

Krijg vaardigheid in gesproken Arabisch Bestudeer de geschiedenis van het Midden-Oosten - focus op het Arabisch-Israëlische conflict Doe vrijwilligerswerk en draag bij aan Arabische en Joodse gemeenschappen Bestudeer Arabisch door jezelf onder te dompelen in cultuur Ervaar coëxistentie en gedeelde samenlevingen Arabische taal 4-6 weken zomercursus

Kom deze zomer langs en dompel jezelf onder in de Arabisch-sprekende gemeenschappen, zodat je in het Arabisch leert spreken, horen en denken en je horizon verruimt - geschikt voor zowel beginners als gevorderden.... [-]


Eersteklas Banketbakker-programma

Ecole Lenôtre
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 12 weken June 2018 Frankrijk Plaisir +1 more

Kom langs voor een programma van 12 weken en train met alleen bekroonde Franse chef-koks in gebak, suiker en wijnarrangement. [+]

Ecole Lenôtre biedt een ongelooflijke training die nog nooit eerder is gedaan!

Kom langs voor een programma van 12 weken en train met alleen bekroonde Franse chef-koks in gebak, suiker en wijnarrangement.

Deze zomer kun je kiezen om het volledige programma van 12 weken te volgen of om de cursus te kiezen waaraan je wilt deelnemen.

De eerste 6 weken van het programma vinden plaats in onze bekende professionele school in Plaisir. En de laatste 6 weken vinden plaats in onze nieuwe school in het centrum van Parijs op het jacht van Parijs.

Het World Class Pastry Chef-programma is uniek en biedt u de kans om van de beste chef-koks te leren.

Thierry BAMAS: MOF * Pastry... [-]