Zomercursus

Bekijk de Beste Zomercursussen

Master

Veel voltijd studenten volgen voltijd colleges tijdens het academisch jaar en gebruiken hun zomer om te ontspannen of te werken om geld te sparen voor het volgende studiejaar. Met het oog op het behouden, verbeteren, of toevoegen van informatie die ze al hebben geleerd, kiezen sommige studenten voor zomercursussen.

Wat is een zomercursus? De naam zelf geeft al aan dat het een cursus is die meestal plaats vindt tijdens de zomer. Deze cursussen worden meestal aangeboden door hogescholen, universiteiten en andere scholen over de hele wereld. Sommige zomercursussen voorzien studenten van aanvullende kennis die hen zal helpen in een toekomstige carrière. Andere cursussen leveren ook studiepunten op voor een hoger studieniveau.

Er zijn vele verwachte en onverwachte voordelen voor studenten die zich inschrijven voor een zomercursus. Het verkrijgen van meer kennis en het actief onderhouden van loopbaan-versterkende vaardigheden zijn enkele van de voordelen die de studenten kunnen verwachten. Wat mensen misschien niet verwachten, is dat het volgen van een zomercursus vaak waardevolle kennis en studievaardigheden vasthoudt, waardoor de terugkeer naar school veel gemakkelijker is aan het einde van de zomer.

Omdat er veel variatie zit in het type en level van zomercursussen, kunnen de kosten ook sterk variëren. Een zomercursus in de mode bijvoorbeeld, gegeven door een hogeschool, kan veel goedkoper zijn dan een vierjarige engineering cursus aan een universiteit. We raden je sterk aan om contact op te nemen met individuele scholen om informatie te krijgen over collegegeld.

Bijna alle huidige of toekomstige carrières kunnen verbeterd worden door te investeren in een zomercursus. Degenen die nog op school zitten, hebben het voordeel om niet de kennis te verliezen die ze tijdens het schooljaar hebben geleerd. Hun studiegewoonten kunnen ook beter zijn dan bij studenten die niet studeren tijdens de zomermaanden. Mensen die al werkzaam zijn binnen een bepaalde carrière, kunnen ook profiteren door meer werkvaardigheden aan te leren tijdens het nemen van een korte zomercursus.

 

Het belangrijkste van het volgen van een zomercursus is dat je de beslissing maakt dat jouw educatie belangrijk is. Zodra de keuze is gemaakt, zoek je hieronder naar je programma en neem je rechtstreeks contact op met het toelatingsbureau van de school van jouw keuze door het aanvraagformulier in te vullen.

Lees meer

Japanse Managementstijl Zomercursus

J.F. Oberlin University Summer Session
Campus Voltijd 4 weken June 2019 Japan Tokio

Door de geschiedenis en ontwikkeling van de Japanse managementstijl te bestuderen, biedt deze cursus een breed overzicht van politieke, economische, technologische, wettelijke en ethische krachten die het internationale management beïnvloeden. [+]

Prof. Helen de Haan (Rotterdam Business School) / Prof. Kiyoshi Hori (JF Oberlin University)

Door de geschiedenis en ontwikkeling van de Japanse managementstijl te bestuderen, biedt deze cursus een breed overzicht van politieke, economische, technologische, wettelijke en ethische krachten die het internationale management beïnvloeden. Studenten kunnen leren over culturele dimensies en culturele invloeden op gedrag in organisaties, waardoor ze strategische overwegingen kunnen begrijpen voor organisaties die over nationale grenzen heen actief zijn.

accommodatie

Twin-size accommodatie is beschikbaar voor de deelnemers aan de Summer Session. Alle behuizingen bevinden zich in de buurt van de school en zijn handig voor woon-werkverkeer. Alle woningen zijn uitgerust met beddengoed, meubels (bureau, stoel, tafel), douche, toilet, magnetron, tv en internetaansluiting.... [-]


Internationaal Zomerprogramma (Engels Voor Academische Doeleinden)

George Washington University, Summer & Non-Degree Programs
Campus Voltijd 1 maand July 2019 Verenigde Staten Washington D.C.

Summer English for Academic Purposes (EAP) -cursussen zijn een goede optie voor internationale studenten die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van academische schrijf-, onderzoeks- en communicatievaardigheden. [+]

Sessie II: 1 juli - 10 augustus 2018

Summer English for Academic Purposes (EAP) -cursussen zijn een goede optie voor internationale studenten die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van academische schrijf-, onderzoeks- en communicatievaardigheden.

Studenten met TOEFL-scores tussen 550 en 600 (of andere equivalenten) worden aangemoedigd om ten minste één EAP-cursus te volgen.

Internationale zomercursus

Als je een student bent van een partnerinstelling, neem dan contact met ons op om de tarieven te bevestigen.

De onderstaande tarieven zijn schattingen voor zomer 2018. De uiteindelijke collegegeldtarieven worden in februari 2018 bijgewerkt.

6 Krediet uren... [-]

Summer Science

Summer at Smith College
Campus 4 weken July 2019 Verenigde Staten Northampton

Het Smith Summer Science and Engineering Program (SSEP) is een residentieel programma van vier weken voor uitzonderlijke jonge vrouwen met sterke belangen in wetenschap, techniek en geneeskunde. Elke juli komen geselecteerde middelbare scholieren uit het hele land en het buitenland naar het Smith College om praktijkgericht onderzoek te doen met de Smith faculteit in de life en phys sciences en in engineering. [+]

8 juli - 4 augustus 2018

Het Smith Summer Science and Engineering Program (SSEP) is een residentieel programma van vier weken voor uitzonderlijke jonge vrouwen met sterke belangen in wetenschap, techniek en geneeskunde. Elke juli komen geselecteerde middelbare scholieren uit het hele land en het buitenland naar het Smith College om praktijkgericht onderzoek te doen met de Smith faculteit in de life en phys sciences en in engineering.

Opgericht in 1990, serveert de SSEP jaarlijks meer dan 100 meisjes. Sinds haar oprichting hebben bijna 1.800 middelbare scholieren deelgenomen, die 46 staten vertegenwoordigen, het District of Columbia, Puerto Rico en 53 landen. Na afloop van het programma keren de deelnemers terug naar de middelbare school, beter voorbereid op het aanpakken van zware bètacursussen en begrijpen wat ze kunnen verwachten op de universiteit.... [-]


Zomercursus In Illustratie

Porto Illustration Summer School
Campus Voltijd 2 weken July 2019 Portugal Porto

Studenten zullen gedurende twee weken deelnemen aan een creatieve en productieve sfeer onder begeleiding van ons internationaal bekroond docententeam. Op basis van een praktische aanpak zullen studenten een persoonlijke benadering van het creatieve proces ondergaan, in een van de mooiste en oudste steden van Europa, in de afgelopen jaren meerdere malen bekroond met de beste bestemming van Europa. [+]

INTRODUCTIE VOOR DE CURSUS

Studenten zullen gedurende twee weken deelnemen aan een creatieve en productieve sfeer onder begeleiding van ons internationaal bekroond docententeam. Op basis van een praktische aanpak zullen studenten een persoonlijke benadering van het creatieve proces ondergaan, in een van de mooiste en oudste steden van Europa, in de afgelopen jaren verschillende keren bekroond met de beste bestemming van Europa.

De cursus van twee weken zal deelnemers aanspreken die hun persoonlijke beeldtaal willen ontwikkelen en nieuwe technieken willen uitproberen, hetzij met traditionele media, zoals zeefdrukken en etsen, hetzij digitaal tekenen, variërend van karakterontwerp en handschriftillustratie tot Urban Sketching. Het is ontworpen voor beoefenaars die er belang bij hebben een carrière in illustratie te volgen, hetzij gedeeltelijk, hetzij fulltime. De cursus helpt je om een ​​sterk illustratiesportfolio op te bouwen, ongeacht je achtergrond: illustrator, grafisch ontwerper, beeldend kunstenaar, beeldende kunststudenten, architecten, ontwerpers, tatoeëerders, animators.... [-]


Antai Wereldwijde Zomerprogramma

Shanghai Jiao Tong University Antai Global Summer School
Campus Voltijd 3 weken July 2019 China Shanghai

In 2013, Antai College of Economics and Management, Shanghai Jiao Tong University, richtte de Antai Global Summer Program (AGSP) op de groeiende behoefte van het helpen van internationale studenten te begrijpen China van zakelijke vooruitzichten te voldoen. [+]

In 2013, Antai College of Economics and Management, Shanghai Jiao Tong University, richtte de Antai Global Summer Program (AGSP) op de groeiende behoefte van het helpen van internationale studenten te begrijpen China van zakelijke vooruitzichten te voldoen. AGSP is een drie weken durende, credits-toekenning, Engels onderwezen zomer programma gericht op leren voor bedrijven en cultuur in China. Ongeveer 100 studenten uit meer dan 20 landen aangesloten bij elk cohort. Het programma houdt elk jaar twee afzonderlijke sessies in mei en juli, met het oog op de zomer-break kalenders overeenkomen op verschillende scholen.

De deelnemers zullen een diep begrip van de Chinese economie en de cultuur met in-class cursussen, bedrijfsbezoeken, sociale evenementen en rondleidingen krijgen. Naast het hebben van docenten die lesgeven in de top business schools over de hele wereld, het zomerprogramma is voorzien van sessies gegeven door de uitvoerende sprekers waaronder senior vakkennis van de top-merk multinationals, executives van succesvolle Chinese bedrijven, oprichters van start-up bedrijven en ga zo maar door.... [-]


Cursus Zomercursus Frans

Maison des Langues
Campus Voltijd 3 - 6 weken February 2019 Zwitserland Genève

Zomercursussen in de Franse taal en de Franstalige cultuur [+]

Gelegen in het historische hart van de stad Genève, bieden de Franse zomercursussen van de universiteit van Genève een spannende set van 3 en 6 weken durende intensieve cursus aan studenten van over de hele wereld en van alle niveaus. Dit is een van de beste Franse taal- en cultuurprogramma's voor volwassenen die sinds 1891 in Zwitserland beschikbaar zijn.

De zomercursussen Frans zijn toegankelijk voor iedereen die minstens 17 jaar oud is.

De lessen vinden elke dag plaats van maandag tot vrijdag, 's ochtends en' s middags.

PROGRAMMA

3-weekse cursus

3 afzonderlijke sessies:

- van 25 juni tot 13 juli 2018 / CHF 850.-

- van 16 juli tot 3 augustus 2018 / CHF 850.-... [-]


Zomercursus Voor Duurzaam Toerisme

International Study Programs of Udayana University
Campus 4 weken June 2019 Indonesië Ubud

Als de belangrijkste toeristische bestemming in Bali bevindt Bali zich in een uitdagende positie, waar de ontwikkeling van het toerisme het eiland helpt om economisch te groeien, maar tegelijkertijd de natuurlijke habitats, het zeeleven en zijn unieke cultuur bedreigt. [+]

Zomercursus 2018. Als de belangrijkste toeristische bestemming in Bali bevindt Bali zich in een uitdagende positie, waar de ontwikkeling van het toerisme het eiland helpt om economisch te groeien, maar tegelijkertijd de natuurlijke habitats, het zeeleven en zijn unieke cultuur bedreigt. Deze intense 4-weekse zomercursus zal u helpen de impact van het toerisme op Bali te begrijpen en de stappen te zien die worden gemaakt in de richting van duurzaam toerisme en ecotoerisme. Verschillende excursies zullen u helpen inzicht te krijgen in de inspanningen die worden geleverd om de negatieve effecten te verminderen en om Bali's belangrijkste toeristische attracties te behouden: de natuur en culturele praktijken. Je klaslokaal | de Balinese gemeenschap ... [-]

Internationale Zomersessie In Het Koreaans

Hankuk University Of Foreign Studies
Campus Voltijd 4 - 5 weken July 2019 Zuid-Korea Seoel

De internationale zomersessie in het Koreaans [+]

** 2018 ISS-schema: 19 juli - 17 augustus

De internationale zomersessie in het Koreaans

Internationale studenten kunnen hun Koreaanse taalvaardigheid vergroten door middel van ISS-taallessen, en Koreaanse studenten in het thuisland kunnen hun Engelse taalvaardigheid verbeteren door te studeren in een internationale omgeving waar alle cursussen in het Engels worden gegeven.ISS biedt studenten een zorgvuldig gepland curriculum en de cursussen worden gegeven door enkele van de meest prominente wetenschappers op het gebied van Koreaanse Studies, van wie velen worden uitgenodigd van prestigieuze buitenlandse universiteiten om les te geven voor de zomersessie. De faculteit en studenten creëren samen een kosmopolitische sfeer die bevorderlijk is voor een diepgaand begrip van de Koreaanse samenleving.... [-]


Summer Coding Camp - Ages 11 - 18

Tekkie Uni
Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Thousand Oaks

[+]

Zomercursus 2018. [-]

Lrb Studeren In Het Buitenland Programma

Les Roches International School of Hotel Management - Bluche,Switzerland
Campus Voltijd 20 weken February 2019 Zwitserland Crans-Montana

Een semester in het buitenland is meer dan een academische avontuur, het is een ervaring die je leven kan verrijken en je carrière pad te veranderen. Veel studenten, met name uit Canada en de VS, kom dan naar Les Roches [+]

[-]

Zomer Vrede En Conflict Natuurlijk Kosovo

RIT Kosovo™
Campus Voltijd Deeltijd June 2019 Kosovo Prishtina Verenigde Staten Rochester +2 more

Oefen wereldwijde leren met nieuwe vrienden uit de hele wereld. Ontdek conflict transformatie met praktijkmensen en academici in klaslokalen, workshops, studie-reizen en ontmoetingen met hoge ambtenaren in de Balkan. Doe dit en meer in het Post-Conflict Transformation zomerprogramma aan de RIT / Auk Onze vijf week pakket bestaat uit twee cursussen (drie krediet uur, aangeboden door Auk de partneruniversiteit, Rochester Institute of Technology) en één van de twee studiereizen: Montenegro, Bosnië en Servië en Albanië, Griekenland en Macedonië. De cursussen zijn voor studenten, afgestudeerden en professionals op relevante gebieden Het programma biedt cursussen in: [+]

Welkom op de Summer Program 2017 in Kosovo

18 juni - 28 juli, 2017

De RIT Kosovo ™ (Auk) Peace and Conflict Program kunnen deelnemers werken met academische specialisten en onderscheiden beoefenaars uit het gebied van de militaire, diplomatieke, mensenrechten en humanitaire zaken met uitgebreide ervaring in de Balkan en wereldwijd.

Oefen wereldwijde leren met nieuwe vrienden uit de hele wereld. Ontdek conflict transformatie met praktijkmensen en academici in klaslokalen, workshops, studie-reizen en ontmoetingen met hoge ambtenaren in de Balkan. Doe dit en meer in het Post-Conflict Transformation zomerprogramma aan de RIT / Auk Onze vijf week pakket bestaat uit twee cursussen (drie krediet uur, aangeboden door Auk de partneruniversiteit, Rochester Institute of Technology) en één van de twee studiereizen: Montenegro, Bosnië en Servië en Albanië, Griekenland en Macedonië. De cursussen zijn voor studenten, afgestudeerden en professionals op relevante gebieden Het programma biedt cursussen in: ... [-]


Zomer Voorbereidingsprogramma

Chechen State Pedagogical University
Campus Voltijd 2 weken August 2018 Rusland Grozny

De zomerschool is een zeer belangrijk hulpmiddel voor de internationalisering van de universiteit. Het maakt het gemakkelijker om talen te leren en verschillende culturen uit verschillende landen te leren. [+]

Het programma van de zomerschool 2018 "Grozny - interculturele uitwisseling"

De zomerschool is een zeer belangrijk hulpmiddel voor de internationalisering van de universiteit. Het maakt het gemakkelijker om talen te leren en verschillende culturen uit verschillende landen te leren.

De Tsjetsjeense staatspedagogische universiteit leidt momenteel hooggekwalificeerde specialisten op die werken in kleuterscholen, scholen en universiteiten. Er zijn 28 afdelingen aan de Pedagogische Universiteit, waar er kandidaten zijn voor wetenschap en universitair hoofddocenten. Sinds 2015 heeft de universiteit een voorbereidende afdeling geopend, die buitenlandse studenten voorbereidt op universitaire studies. In dit departement zijn er universitair docenten, die aanvullende kwalificaties hebben gekregen in de richting "Russisch als vreemde taal".... [-]


Zomercursus In Het Duits

Friedensau Adventist University
Campus Voltijd 4 weken July 2019 Duitsland Möckern

4 weekse cursus Duits aan Friedensau Adventist University met een inleiding tot de taal en cultuur voor volwassenen. [+]

4 weekse cursus Duits aan Friedensau Adventist University met een inleiding tot de taal en cultuur voor volwassenen. Speciale aanbieding voor de zomer van 2016 alleen: 1.700 € Inbegrepen:

beginnerscursussen Schoolboeken Room & Board Alle maaltijden Excursies twee keer per week (Berlijn, Magdeburg, Leipzig en nog veel meer) Waarom Duits nemen? Grote zakelijke kansen. De meest gesproken taal in Europa (Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en anderen). Duitse economie is het sterkst in Europa en 4e sterkste ter wereld. Het is de taal gesproken door Einstein (Natuurkunde), Luther (Literatuur), Mozart en Bach (Music), Marie Antoinette (Geschiedenis)

Het is jouw beurt! Kom naar Friedensau aan de slag Duits te leren in Duitsland en ontdek de rijke cultuur!... [-]


Franse Zomer School Voor Negóciosl

HEC Montréal Business Language Training Center
Online Campus Voltijd 4 weken July 2019 Canada Montreal +1 more

Wilt u leren of verbeteren van uw Frans? Deze 4-weekse intensieve programma is gemaakt voor u: cursus Frans gericht op professionele Franse en de cultuur van Franstalige landen; bedrijfsbezoeken; rijk en gevarieerd sociaal-culturele activiteiten. Kom beleef het Montreal tempo deze zomer ... [+]

Wilt u leren of verbeteren van uw Frans? Deze 4-weekse intensieve programma is gemaakt voor u:

Franse cursussen gericht op professionele Franse en de cultuur van Franstalige landen bedrijfsbezoeken rijk en gevarieerd sociaal-culturele activiteiten.

Kom beleef het Montreal tempo deze zomer ...

communiceren

Totale onderdompeling ervaring om te beginnen in het Frans voor zaken of te verbeteren, zowel mondeling als schriftelijk, en dus vermenigvuldigen hun kansen op de internationale arbeidsmarkt.

onderzoeken

Een onderdompeling programma dat de ontdekking van Montréal, de grootste Franstalige stad in Noord-Amerika mogelijk maakt, door middel van meerdere culturele activiteiten en talrijke bevoorrechte ontmoetingen met de belangrijkste spelers van de Montréal en internationale economische scène: Bombardier, Hydro-Québec, Circus Éloize Radio -Canada, Moment Factory, La TOHU ...... [-]


Zomerprogramma In De Biënnale Van Venetië, Kunst, Design En Andere Creatieve Sectoren

European Cultural Academy
Campus Voltijd 1 - 3 weken Open Inschrijving Italië Venetië

Verbeteren van kennis en je carrière in kunst, design en andere creatieve industrieën. Kom voor Biennale Full-time cursus in juli en augustus. [+]

Verbeteren van kennis en je carrière in kunst, design en andere creatieve industrieën. Kom voor Biennale Full-time cursus in juli en augustus. ORGANISATOR

European Cultural Center

ECC, opgericht in 2002, beschikt over 15 jaar ervaring in de kunst, architectuur en design: 4 tentoonstelling paleizen in Venetië, Italië 250.000 bezoekers per jaar 200 creatieve deelnemers uit 38 landen jaarlijks 11 Nationale Paviljoens en de officiële Biënnale van Venetië tentoonstellingen 65.000 Vrienden van de Stichting 24 universiteiten als deelnemers en partners

Krijgen praktische vaardigheden in het hart van de kunstwereld

Verbeteren van kennis en je carrière in kunst, design en andere creatieve industrieën. Morning lessen vinden plaats in het historische palazzo gelegen in het centrum van Venetië. Onderwerpen zijn onder meer de Europese kunstgeschiedenis; Kunst, Architectuur en Venetië; Art and Business, European Fashion, Kunstkritiek, Exhibition schepping. U brengt middagen in de galerijen, kunstenaarstudio's en Venetiaanse Biënnale, die bekend staan ​​als de Olympische Spelen van de Kunst. ... [-]