Zomercursus in Politicologie

Beste 27 Zomercursussen in Politicologie 2018

Politicologie

Nemen de tijd om deel te nemen aan een zomercursus is een geweldige kans om vooruitgang te boeken in de richting van een diploma. Voor een relatief korte tijd investeringen, deze sneller tempo zomercursussen brengen dezelfde kern informatie zoals gevonden in een traditionele aanduiding lengte engagement.

Wat is een zomercursus in de politieke wetenschappen? Een zomercursus in de politieke wetenschappen neemt studenten op een verkenning van de regering-systemen van hun eigen land en geeft inzicht in hun land relatie met anderen over de hele wereld. Politieke wetenschappen cursussen putten uit vele andere vakgebieden, zoals geschiedenis, sociologie, psychologie en economie een paar te noemen. Er is een groot aantal verschillende politieke wetenschappen klassen beschikbaar zijn, wat zich richt op de regeringen van enkele landen, terwijl anderen beschouwen het materiaal op internationale schaal.

Politicologie zomercursussen worden genomen door studenten voor een verscheidenheid van redenen.Sommigen doen dat om een ​​solide basis voor een carrière in de politieke arena te krijgen. Anderen nemen gewoon om een ​​beter begrip van de wereld buiten hun dag-tot-dag leven te bereiken.

Vaker wel dan niet, zomercursussen aan universiteiten zijn minder duur dan die welke in de standaard academisch jaar. Toch is het verstandig om onderzoek te doen op elke school van belang zijn voor een gedetailleerde lijst van opties.

Degenen die ervoor kiezen om een ​​zomercursus in de politieke wetenschappen te nemen leggen de basis voor het vervullen en zinvolle carrière in de toekomst. Aspirant-journalisten moeten meestal een aantal fundamentele politieke kennis te krijgen ingehuurd door belangrijke publicaties en tv-netwerken. Uitgebreide studies in de politieke wetenschappen zijn vaak nodig voor vele overheid posities of ze lokaal of internationaal karakter. Bijna alle senatoren, vertegenwoordigers, ambassadeurs, presidenten en premiers hebben enkele achtergrond in het veld in om effectief te zijn.

Landen over de hele wereld leren de leerlingen de fijne kneepjes van de politieke wetenschap, dat is de reden waarom zomercursussen in het onderwerp zo wijd aangeboden. In te schrijven in een, zoeken naar uw programma in en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer

Zomer Vrede En Conflict Natuurlijk Kosovo

RIT Kosovo™
Campus Voltijd Deeltijd June 2019 Kosovo Prishtina Verenigde Staten Rochester +2 more

Oefen wereldwijde leren met nieuwe vrienden uit de hele wereld. Ontdek conflict transformatie met praktijkmensen en academici in klaslokalen, workshops, studie-reizen en ontmoetingen met hoge ambtenaren in de Balkan. Doe dit en meer in het Post-Conflict Transformation zomerprogramma aan de RIT / Auk Onze vijf week pakket bestaat uit twee cursussen (drie krediet uur, aangeboden door Auk de partneruniversiteit, Rochester Institute of Technology) en één van de twee studiereizen: Montenegro, Bosnië en Servië en Albanië, Griekenland en Macedonië. De cursussen zijn voor studenten, afgestudeerden en professionals op relevante gebieden Het programma biedt cursussen in: [+]

Welkom op de Summer Program 2017 in Kosovo

18 juni - 28 juli, 2017

De RIT Kosovo ™ (Auk) Peace and Conflict Program kunnen deelnemers werken met academische specialisten en onderscheiden beoefenaars uit het gebied van de militaire, diplomatieke, mensenrechten en humanitaire zaken met uitgebreide ervaring in de Balkan en wereldwijd.

Oefen wereldwijde leren met nieuwe vrienden uit de hele wereld. Ontdek conflict transformatie met praktijkmensen en academici in klaslokalen, workshops, studie-reizen en ontmoetingen met hoge ambtenaren in de Balkan. Doe dit en meer in het Post-Conflict Transformation zomerprogramma aan de RIT / Auk Onze vijf week pakket bestaat uit twee cursussen (drie krediet uur, aangeboden door Auk de partneruniversiteit, Rochester Institute of Technology) en één van de twee studiereizen: Montenegro, Bosnië en Servië en Albanië, Griekenland en Macedonië. De cursussen zijn voor studenten, afgestudeerden en professionals op relevante gebieden Het programma biedt cursussen in: ... [-]


NGO's En Sociale Bewegingen: De Politiek Van Protest En Verandering

SOAS Summer School
Campus Voltijd 19 dagen July 2018 Verenigd Koninkrijk Londen

Deze cursus biedt een kritische inleiding tot NGO's, de aard en impact van sociaal protest, hoe ze hebben samengewerkt en elkaar beïnvloed hebben, en hoe ze geglobaliseerd zijn. Het plaatst vraagtekens bij de perceptie dat NGO's een alternatief bieden voor door de staat geleide of top-down ontwikkelingsmodellen, houdt rekening met het concept en het gebruik van humanitaire interventie in verschillende contexten en onderzoekt de mate waarin sociale bewegingen een uitdaging vormen voor het neoliberalisme. Het onderzoekt zowel de theoretische basis voor NGO's en sociale bewegingsstrategieën voor sociale verandering als hun praktische implicaties, en maakt gebruik van een aantal casestudy's om te onderzoeken wat voor soort ontwikkeling en verandering mogelijk is. [+]

Beschrijving van het programma

De opkomst van ngo's tot een echte wereldwijde industrie werd gecompenseerd door een diversificatie van de soorten rollen die ngo's spelen in de samenleving. Naast het leveren van hulp en het bevorderen van sociale en economische ontwikkeling, hebben NGO's steeds vaker deelgenomen aan bredere inspanningen op het gebied van bestuur, democratisering en vredesopbouw.

Deze cursus biedt een kritische inleiding tot NGO's, de aard en impact van sociaal protest, hoe ze hebben samengewerkt en elkaar beïnvloed hebben, en hoe ze geglobaliseerd zijn. Het plaatst vraagtekens bij de perceptie dat NGO's een alternatief bieden voor door de staat geleide of top-down ontwikkelingsmodellen, houdt rekening met het concept en het gebruik van humanitaire interventie in verschillende contexten en onderzoekt de mate waarin sociale bewegingen een uitdaging vormen voor het neoliberalisme. Het onderzoekt zowel de theoretische basis voor NGO's en sociale bewegingsstrategieën voor sociale verandering als hun praktische implicaties, en maakt gebruik van een aantal casestudy's om te onderzoeken wat voor soort ontwikkeling en verandering mogelijk is.... [-]


Media- En Veiligheidsbeheerprogramma

Vesalius College
Campus Voltijd 10 dagen July 2018 België Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Een 10-daagse zomerschool die de relatie tussen media en veiligheidsbeheer onderzoekt in het kader van conflicten. [+]

Een 10-daagse zomerschool die de relatie tussen media en veiligheidsbeheer onderzoekt in het kader van conflicten.

Journalisten en beveiligingsactoren zijn voortdurend in wisselwerking tijdens tijden van conflict. Deze cursus is bedoeld om een ​​multidisciplinair inzicht te geven in deze interacties en de implicaties die ze hebben op dit gebied.

Bestudeer deze zomer de asymmetrische aard van conflictanalyse en de rollen van wettelijke en niet-wettelijke actoren die betrokken zijn bij een conflict: van journalistieke functies in het veld, redacties, en hoe nieuws nieuws wordt tot de schaal van invloed in een gesecuritiseerde omgeving.

CursusschemaInleiding tot media- en veiligheidsbeheerMedia Newsrooms en functies van journalistiekBeveiligingsinstellingen en mediarelatiesTegengaan van extremistisch geweld en mediaInternationaal interventionisme en media-ontwikkelingVrede en oorlogsjournalistiek in een gesecuritiseerde omgevingMedia- en vredesopbouwinspanningen in postconflict'Transitional Journalism' en omgaan met het verledenBeveiliging en samenwerking van journalisten in het Midden-OostenNepnieuws en 'betwiste gebieden'Locatie en schema... [-]

Summer School EAFIT

Universidad EAFIT
Campus Voltijd June 2019 Colombia Medellín

Summer School biedt meer dan 90 cursussen voor kinderen, adolescenten en volwassenen uit Colombia en de rest van de wereld, waardoor deze deelnemers de kans krijgen om te communiceren met andere studenten en hun interessegebieden te verkennen. [+]

Summer School biedt meer dan 90 cursussen voor kinderen, adolescenten en volwassenen uit Colombia en de rest van de wereld, waardoor deze deelnemers de kans krijgen om te communiceren met andere studenten en hun interessegebieden te verkennen.

Nieuwe cursussen zullen worden ontwikkeld voor het zomerseizoen (13 juni tot 7 augustus) op gebieden zoals politicologie, stedenbouw, ondernemerschap, financiën en engineering. Het doel is om kennisgebieden uit te breiden door middel van een didactische aanpak, en studenten aan te moedigen om de universiteit en de stad op een unieke manier te ervaren tijdens het zomerreces. Dit programma is bedoeld om een ​​leer- en leerproces te bevorderen dat nieuwe academische elementen incorporeert in de taak om competente personen voor te bereiden, hen te helpen het cruciale moment te kiezen om te kiezen welke opleiding ze willen volgen, terwijl de deelnemers ook de stad Medellín en de grote stad mogen ervaren. transformaties die het heeft ondergaan vanuit een historisch en cultureel perspectief.Het cursusaanbod van de Summer School is momenteel verdeeld in:... [-]


Politiek & Economie Zomercursus

Summer Boarding Courses
Campus Voltijd 2 weken July 2018 Verenigd Koninkrijk Oxford

Politiek en economie is ontworpen voor de politieke leiders van morgen. [+]

Welkom in een rijke en dynamische zomer college. Onze cursussen samen te brengen culturen, ideeën en bestuderen om een ​​springplank voor uw toekomstige academische en professionele succes vormen.

Oxford is de thuisbasis van prachtige architectuur, geschiedenis en een aantal van de grootste denkers van de wereld, wordt u uitgenodigd om een ​​deel van dat prachtige erfgoed geworden.

Studenten reizen uit de hele wereld om een ​​deel van onze academische familie te worden, de vorming van een opmerkelijke gemeenschap elk met culturen, passies en ideeën aan te bieden en te leren.

Dit is de Universiteit van Oxford Summer School.

Politiek en economie ... [-]

Midden-Oosten

Tel Aviv University
Campus Voltijd 41 dagen June 2019 Israël Tel Aviv

Studenten die zich inschrijven voor dit zomerprogramma krijgen de kans om het Midden-Oosten vanuit het perspectief van een insider te bekijken en een genuanceerd beeld te krijgen van de belangrijkste transformaties die plaatsvinden in de regio. Alle cursussen bieden ten minste een excursie van een dag om de cursussen in de klas aan te vullen. [+]

Studenten die zich inschrijven voor dit zomerprogramma krijgen de kans om het Midden-Oosten vanuit het perspectief van een insider te bekijken en een genuanceerd beeld te krijgen van de belangrijkste transformaties die plaatsvinden in de regio. Alle cursussen bieden ten minste een excursie van een dag om de cursussen in de klas aan te vullen. Studenten kunnen ervoor kiezen om twee van de volgende drie cursussen te volgen:

Geschiedenis en herinnering in Tel Aviv-Jaffa (3 credits)Arab en Israëli's: Conflict- en conflictoplossing in het Midden-Oosten (3 Credits)Islam Politiek

In aanvulling op cursussen, worden sociale activiteiten en uitstapjes in het hele land aangeboden, zoals naar het noorden, de Dode Zee en Jeruzalem, en worden geleid door onze Madrichim. Precieze datums hiervoor worden dichter bij de startdatum van het programma bekendgemaakt.... [-]


Zomercursus: De Europese Unie In Een Wereldwijde Wereld

Berlin School of Economics and Law: HWR Berlin Summer and Winter School
Campus Voltijd 4 weken June 2019 Duitsland Berlijn

De zakelijke programma's van de zomerschool zijn een unieke mix van zaken, politiek, taal en cultuur, die zowel studenten als economie de kans bieden om een ​​veeleisende studie van Duitsland en de Europese Unie te ondernemen. Studenten zullen vier weken interdisciplinaire studie besteden aan zaken, economie, milieu studies en sociale wetenschappen. Dit cursusprogramma is speciaal ontworpen voor Amerikaanse studenten in overeenstemming met de DAAD (German Academic Exchange Service). [+]

De zakelijke programma's van de zomerschool zijn een unieke mix van zaken, politiek, taal en cultuur, die zowel studenten als economie de kans bieden om een ​​veeleisende studie van Duitsland en de Europese Unie te ondernemen.

Studenten zullen vier weken interdisciplinaire studie besteden aan zaken, economie, milieu studies en sociale wetenschappen. Dit cursusprogramma is speciaal ontworpen voor Amerikaanse studenten in overeenstemming met de DAAD (German Academic Exchange Service).

Het programma kreeg ook de kwaliteit van DAAD voor 2008 tot en met 2012. Deze totaal 17 kortlopende programma's zijn uitgekozen in een zeer selectieve competitie en beoordeeld in hun eerste jaar van operatie door een commissie van vooraanstaande studie in het buitenland professionals uit de VS en Duitsland. Daarnaast delen ze de gemeenschappelijke kenmerken van de vakansies tijdens academische feestdagen, zijn discipline specifiek, worden in het Engels geleerd en een Duits taalonderwijscomponent opgenomen.... [-]


Zomercursus: Internationaal - EU-zaken En / Of Franse Taal En Maatschappij

Sciences Po Lille
Campus Voltijd 4 weken June 2019 Frankrijk Rijsel

Heb je zin om de Europese instellingen te bezoeken, EU-zaken en de Franse taal deze zomer op dezelfde tijd te studeren? Welkom bij Sciences Po Lille Summer School! [+]

Heb je zin om de Europese instellingen te bezoeken, EU-zaken en de Franse taal deze zomer op dezelfde tijd te studeren? Welkom bij Sciences Po Lille Summer School!

De Summer School 2018 biedt een innovatief programma rond 2 tracks:

Internationaal - EU-zakenFrans

Hoogleraren die tijdens de vier weken in juli lesgeven, krijgen de kans om kleine groepen studenten les te geven en methodologische en interactieve benaderingen voor te stellen. Studenten krijgen de gelegenheid om hun tijd in Lille te verdelen tussen modules die zich richten op internationale en Europese aangelegenheden, waaronder kwesties als de crisis in klimaatverandering, Europese identiteit en waarden en migratie. De cursussen in de Franse taal zijn bedoeld om hun taalvaardigheden te verbeteren en te perfectioneren en om een ​​beetje begrip te bieden van de hedendaagse aspecten van de Franse samenleving. Sciences Po Lille 's Summer School biedt een verscheidenheid aan excursies en sociale evenementen.... [-]


Internationale Zomeruniversiteit

Higher School of Economics
Campus Deeltijd 2 - 8 weken June 2019 Rusland Moskou Nizjni Novgorod Sint Petersburg +2 more

Verdien credits en ontdek Rusland op HSE International Summer University in Moskou en St. Petersburg [+]

Elke zomer, academici en studenten en professionals uit de hele wereld komen naar Moskou voor Engels onderwezen cursussen met top professoren HSE. Cursussen richten zich op de politiek, geschiedenis, economie en cultuur van Rusland en Eurazië, en ook de informatica, wiskunde, sociale wetenschappen, geesteswetenschappen, en de Russische taal.

Leerlingen ontwerpen hun eigen onderzoek plannen op basis van hun interesses en het aantal studiepunten zij willen verdienen. Speciale modules worden aangeboden op de campussen van HSE in St. Petersburg en Nizhny Novgorod, zodat internationale studenten de drie steden van Rusland in één zomer kunnen ervaren.

Datums: 20 juni - 20 augustus 2018... [-]


Zomerschool De Eu En Haar Buren: Uitdagingen En Samenwerkingskansen

University of Pisa
Campus Voltijd June 2019 Italië Pisa

De zomerschool richt zich op de betrekkingen van de EU met haar zuidelijke en oostelijke buren, waarbij de nadruk ligt op de mogelijkheden van samenwerking, met name op het gebied van handel en energie, en op de uitdagingen van deze samenwerking op het gebied van buitenlandse zaken en migratie. [+]

De zomerschool richt zich op de betrekkingen van de EU met haar zuidelijke en oostelijke buren, waarbij de nadruk ligt op de mogelijkheden van samenwerking, met name op het gebied van handel en energie, en op de uitdagingen van deze samenwerking op het gebied van buitenlandse zaken en migratie.

Deskundigen uit de academische wereld of internationale instellingen zullen uitleg geven over de instrumenten waarmee de EU haar buren ondersteunt en tracht te beïnvloeden, alsook over de resultaten en tekortkomingen van het Europees nabuurschapsbeleid.

Het is gebaseerd op colleges van twee / drie uur en simulatiespelen die in het Engels worden gegeven en worden aangeboden door professoren en experts in de rechten, politieke wetenschappen of economie. De studenten krijgen leesmateriaal en zullen worden gevraagd om een ​​eindexamen af ​​te leggen. Het totale aantal uren (inclusief simulatiegames) van de summerschool is 28/30.... [-]


Het Zomerprogramma Van Het Institute Of Law And Policy

The Hebrew University of Jerusalem
Campus Voltijd 4 weken July 2019 Israël Jeruzalem

Het Instituut voor Recht en Beleid wordt gehouden in samenwerking met de Hebrew University Faculty of Law en de Rothberg International School. Het instituut is speciaal ontworpen voor buitenlandse studenten en advocaten en biedt een inleiding tot de stimulerende academische omgeving van de Hebreeuwse Universiteit op Mt. Scopus, Jeruzalem. Jeruzalem is een internationaal knooppunt van activiteiten en vormt een uniek decor om te wonen, te leren en deel te nemen aan de academische en buitenschoolse activiteiten van het programma, zoals excursies, gastcolleges en sociale activiteiten. [+]

Het Instituut voor Recht en Beleid wordt gehouden in samenwerking met de Hebrew University Faculty of Law en de Rothberg International School. Het instituut is speciaal ontworpen voor buitenlandse studenten en advocaten en biedt een inleiding tot de stimulerende academische omgeving van de Hebreeuwse Universiteit van Mt. Scopus, Jeruzalem. Jeruzalem is een internationaal centrum van activiteiten en een uniek decor om te wonen, te leren en deel te nemen aan de academische en buitenschoolse activiteiten van het programma, zoals excursies, gastcolleges en sociale activiteiten.

Het Instituut voor Recht en Beleid is ontworpen om een ​​diepgaande analyse te geven van de belangrijkste wet- en beleidsuitdagingen van Israël op zowel nationaal als internationaal niveau. Door middel van discussie en debat, evenals hands-on ervaringen, excursies naar betwiste gebieden en gastcolleges van juridische experts, vergroot u uw begrip van de complexe problemen waarmee Israël wordt geconfronteerd in de lokale en internationale wetgeving.... [-]


Zomerschool In Russisch Studies: Russische Taal, Politiek

Peter the Great St. Petersburg Polytechnic University
Campus Voltijd 2 - 4 weken July 2018 Rusland Sint Petersburg

Wil je de Russische taal leren en meer leren over het politieke en culturele leven van Rusland? Sluit je aan bij deze Summer School! [+]

Wil je de Russische taal leren en meer leren over het politieke en culturele leven van Rusland? Sluit je aan bij deze Summer School!

Onze augustus-module is een perfecte mogelijkheid voor diegenen die willen beginnen aan het nieuwe academische jaar na een indrukwekkende reeks studiepunten in Rusland en internationale ervaring te hebben ontvangen.

St. Petersburg met zijn rijke geschiedenis en kunst is een stad die inspireert, een stad waar je verliefd op zal worden zodra je hem bezoekt. Binnen deze module zul je gelijktijdig:

het verkrijgen of bevorderen van je Russische taalvaardigheid;leer over de belangrijkste politieke feiten en cijfers van het moderne Rusland;verken St. Petersburg als een "culturele hoofdstad van Rusland" en geniet van diverse buitenschoolse activiteiten.... [-]

Europese Unie Zomer

IES Abroad
Campus Voltijd 8 weken May 2019 Duitsland Freiburg im Breisgau

Het EU Zomerprogramma biedt u de mogelijkheid om de uitdagingen van de Europese integratie in het verleden, het heden en de toekomst intensief te bestuderen. Het programma begint in het hart van Europa, Freiburg, Duitsland, waar je een gespecialiseerd curriculum begint dat je meeneemt op een 16-daagse ervaringsreis door Bosnië-Herzegovina, Griekenland en Cyprus. [+]

Overzicht

Het EU Zomerprogramma biedt u de mogelijkheid om de uitdagingen van de Europese integratie in het verleden, het heden en de toekomst intensief te bestuderen. Het programma begint in het hart van Europa, Freiburg, Duitsland, waar je een gespecialiseerd curriculum begint dat je meeneemt op een 16-daagse ervaringsreis door Bosnië-Herzegovina, Griekenland en Cyprus.

In Bosnië-Herzegovina reis je naar Sarajevo, het "Jeruzalem van Europa" vanwege de eens historische mix van Joden, Christenen en Moslims. Na Sarajevo, heb je een tweedaagse reis naar Republika Srpska met een bezoek aan de herdenkingssite voor slachtoffers van Srebrenica en een overnachting in Višegrad, vereeuwigd in Ivo Andrié's Nobelprijs-winnende klassieke brug over de Drina.... [-]


MGIMO International Summer School 2018 In Russisch Buitenlands En Energiebeleid

Moscow State Institute Of International Relations, MGIMO
Campus Voltijd 3 weken September 2018 Rusland Moskou Italië Macerata Verenigd Koninkrijk Sint Andrews Frankrijk Nancy Spanje Marbella Milaan Verenigde Staten Monterey Parijs Rome Reading Zwitserland Genève +16 more

Dit jaar biedt de MGIMO International Summer School twee intensieve modules: "Russian Foreign Policy: Modern Challenges" en "Russian Energy Policy and International Energy Cooperation". [+]

Dit jaar biedt de MGIMO International Summer School twee intensieve modules: "Russian Foreign Policy: Modern Challenges" en "Russian Energy Policy and International Energy Cooperation".

Beide modules worden in het Engels verzorgd door gerenommeerde, internationaal erkende MGIMO-universiteitsprofessoren, op graduaat niveau. Studenten zullen dagelijks lezingen bijwonen, gevolgd door groepsdiscussies en teamworkprojecten, ontmoeten prominente Russische politici en diplomaten, vertegenwoordigers van Russische en internationale grote bedrijven.

Elke module bestaat uit Discipline-specifieke cursussen (62 contacturen inclusief een mondeling examen, 5 ECTS-credits) en 30 contacturen en 14 veldreistijden van de Russische taalcursus (4 ECTS-credits). De Russische taalcursus wordt gegeven in groepen die zijn samengesteld uit studenten met een vergelijkbare beheersingsgraad in de Russische taal.... [-]


Elites En Politiek In Oude En Nieuwe Democratieën

Collegium Civitas
Campus Voltijd 15 dagen June 2019 Polen Warschau

Elites zijn georganiseerd minderheden kan beïnvloeden de politieke en beleidsmatige uitkomsten van natiestaten regelmatig en serieus. [+]

Overzicht

Elites zijn georganiseerd minderheden kan beïnvloeden de politieke en beleidsmatige uitkomsten van natiestaten regelmatig en serieus. Ze zijn belangrijke sociaal-politieke actoren in alle samenlevingen en alle politieke regimes, waaronder moderne democratieën.

In de nieuwe democratieën in Midden- en Oost-Europa, hebben de politieke elites van de cruciale rol in de snelle en grotendeels vreedzame systemische verandering van de Sovjet-type socialistische dictaturen naar West-type kapitalistische democratieën (1989-1991) gespeeld. Zij waren verantwoordelijk voor de consolidatie van de democratische regimes in CEE, maar ook voor de autoritaire verschuiving in Rusland en Wit-Rusland. Hun beslissingen waren cruciaal voor de verdere differentiatie in de ontwikkeling paden in reactie op de grote recessie van 2008-15. ... [-]