$close

Filters

Resultaten weergeven

Zomercursussen in Neurowetenschap 2021/2022

Een student kan een zomercursus volgen op elk academisch niveau. Deze programma's zijn meestal gecondenseerde en rigoreuze verkenningen van een specifiek onderwerp. Wat is een zomercursus neurowetenschappen? Neurowetenschap is het wetenschappelijk onderzoek van het zenuwstelsel. Zomerse sessies in dit onderwerp worden vaak aangeboden aan praktiserende clinici en onderzoekers, waarbij het ins… Meer informatie

Een student kan een zomercursus volgen op elk academisch niveau. Deze programma's zijn meestal gecondenseerde en rigoreuze verkenningen van een specifiek onderwerp.

Wat is een zomercursus neurowetenschappen? Neurowetenschap is het wetenschappelijk onderzoek van het zenuwstelsel. Zomerse sessies in dit onderwerp worden vaak aangeboden aan praktiserende clinici en onderzoekers, waarbij het instellen van geavanceerde academische of professionele referenties als eerste vereiste voor deelname is. Uitgebreide toepassingsmaterialen zijn soms nodig voor seminarprogramma's, die vaak meer een intellectuele top zijn dan een traditionele cursus. Op het niveau van niet-gegradueerden en postdoctorale studenten bestaat de neiging om respectievelijk een introductie in het vakgebied of een onderzoek naar een specifiek onderwerp, zoals cognitieve neurowetenschappen of transmitterchemie, te betrekken.

Neurowetenschapslessen kunnen de kennis verschaffen die nodig is voor een beter begrip van de werking van het zenuwstelsel. Succes in de wetenschappen kan ook afhangen van de communicatie- en compositievaardigheden die in dit soort klassen worden geleerd.

Deze cursussen kunnen variëren in kosten op basis van het studieniveau. Laboratoriumkosten, locatie van de instelling en klasse-indeling hebben ook de neiging het lesgeld te bepalen.

Neurowetenschap is een primaire discipline voor diegenen die bepaalde soorten farmaceutisch onderzoek willen invoeren. Een student met een achtergrond in dit onderwerp kan hopen lid te worden van een team dat bepaalde soorten medicijnen ontwikkelt, zoals pijnstillers of antidepressiva. Een positie als laborant kan taken zijn zoals het opnemen van gegevens, het uitvoeren van tests op biologische monsters en het opstellen van rapporten. Neurowetenschappen kunnen ook nuttig zijn voor studenten die psychiatrie als medische praktijk volgen. Deze clinici moeten vaak inzicht hebben in de biologische theorieën achter de geneesmiddelen die zij voorschrijven. Taken van een klinisch psychiater omvatten vaak het raadplegen van patiënten en het vaststellen van geschikte behandelingsregimes.

Neurowetenschap is een fundamenteel onderwerp voor zowel onderzoek als de professionele praktijk. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
  • Populair Nieuwste Titel
  • Populair
  • Nieuwste
  • Titel
University of Pisa Summer - Winter Schools & Foundation Course
Pomaia, Italië

Hoewel cognitieve wetenschap een onderwerp van publiek debat is geworden, blijven fundamentele vragen bestaan over de relatie met de geest en op zijn beurt over de relatie van ... +

Hoewel cognitieve wetenschap een onderwerp van publiek debat is geworden, blijven fundamentele vragen bestaan over de relatie met de geest en op zijn beurt over de relatie van de geest met de hersenen. Als we de functionalistische computationele metafoor accepteren, worden de details van de mentale processen die ten grondslag liggen aan de biologie irrelevant. -
Zomercursussen
Voltijds
9 dagen
Engels
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online