Zomercursus in Midden-Amerika en het Caribisch gebied

Top Zomercursussen 2019 in Midden-Amerika en het Caribisch gebied

Master

Studenten kunnen zich inschrijven in een verscheidenheid van zomercursussen in een breed scala van disciplines. Cursussen in de geesteswetenschappen, wiskunde en sociale wetenschappen worden vaak aangeboden. Business en management cursussen kunnen ook beschikbaar zijn op sommige instellingen.

Centraal-Amerikaanse en Caribische landen zijn rijk aan cultuur, geschiedenis en cultuur. Ze zijn trots op hun oude geschiedenis, en het merendeel van de burgers trots en vreugde in het tonen van hun land aan de internationale ogen. De unieke culturele landschap biedt een one-of-a-kind ontmoeting die onlosmakelijk verbonden is met een gevoel van opwinding en ervaring. Centraal-Amerika is de ideale plek om jezelf te aarden in het genot van meer dan een paar van de grootste geneugten van het leven.

Zomercursus in Midden-Amerika en het Caribisch gebied

Lees meer

SUMMER EXPEDITION COURSES

Outward Bound Costa Rica
Campus Voltijd 2 - 8 weken February 2019 Costa Rica San José

[+]

Ontdek de ware betekenis van "buiten de gebaande paden" als je begint met een diepe jungle trek waar spectaculaire regenwoud valleien, cascading watervallen en kronkelende rivieren zowel ontzagwekkend en uitdagend zullen zijn.

Vang je eerste golven of scherp je surfvaardigheden terwijl je langs onze ervaren, professionele instructeurs pakt en verdien je American Red Cross First Aid en CPR certificaties.

PACIFIC SURF & CERT EXTENSION

Breng 8 dagen aan om je vaardigheden te surfen of te hakken, terwijl je langs onze ervaren professionele instructeurs paddestoelen en ervoor zorgen dat je inzet om veilig in het water te blijven door je American Red Cross First Aid en CPR certificaties te verdienen.... [-]


Ilisa taal instelling - zomerprogramma

ILISA Language School
Campus Voltijd 2 - 4 weken Open Inschrijving Costa Rica San Pedro

Er zijn vele manieren om het meeste uit uw zomer te maken. Als u liever een idee dat meerdere en levenslang voordelen biedt, join our Zomerprogramma! Ons programma zorgt ervoor dat u krijgt een totale onderdompeling Spaanse leerervaring, waaronder een groot aantal activiteiten om de lokale cultuur te begrijpen, ontdekken het land en bouwen onvergetelijke herinneringen. [+]

Er zijn vele manieren om het meeste uit uw zomer te maken. Als u liever een idee dat meerdere en levenslang voordelen biedt, join our Zomerprogramma! Ons programma zorgt ervoor dat u krijgt een totale onderdompeling Spaanse leerervaring, waaronder een groot aantal activiteiten om de lokale cultuur te begrijpen, ontdekken het land en bouwen onvergetelijke herinneringen.

Wij staan ​​garant voor kwaliteit Spaanse lessen dankzij onze gerenommeerde docenten die klaar om samen met u te zorgen dat u uw leerdoelen te bereiken zijn.

Hoewel dit programma voornamelijk is bedoeld voor jongeren en studenten, bieden wij ook onze vaste programma's, zoals onze Groep 4, Groep 4 PLUS en privélessen in de zomer.... [-]