Filter
Zomercursussen
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste 2 Zomercursussen in Luchtvaart 2019

Een zomercursus in de luchtvaart kunnen studenten een tijd om hun vaardigheden als piloot uitbreiding of catch-up op de benodigde cursussen. Het kan ook maken ze meer verhandelbaar aan potentiële werkgevers.

Studenten kunnen vragen, wat is een zomercursus in de luchtvaart? Het kan tijd doorbrengen betrekken in de lucht, of meer informatie over een van de belangrijke aspecten van de luchtvaart te leren door het inschrijven in een online cursus, of het deelnemen aan een klas op een school.

Er zijn een aantal voordelen aan het inschrijven in een zomercursus in de luchtvaart, als er niets anders is het een kans voor studenten kan bieden om beter te concentreren op hun werk natuurlijk als hun schema is minder hectisch tijdens de zomer. Het weer is ook consequent beter en meer voorspelbaar in de zomer, waardoor het een ideale tijd om vlieguren te melden kan maken.

De prijs van een zomercursus in de luchtvaart verschilt per programma en per land.Het wordt aanbevolen dat aspirant-studenten onderzoeken het even welke school ze serieus overwegen om te bevestigen de cursus voldoet aan hun eisen. Zij moeten ook aan een toelatingscommissie officier spreken alle registratierechten en programmakosten bevestigen.

Luchtvaart is een essentiële industrie en er zijn een groot aantal verschillende mogelijkheden voor mensen met graden in het veld. Een zomercursus in de luchtvaart kan je een stap dichter te maken aan uw carrière doel. U kunt ook gewoon je recreatief vliegbrevet halen. Sommige kansen op werk zijn onder andere dat een commercieel piloot, ruimtevaart of boordwerktuigkundige, vliegtuigen maintenance manager, luchtverkeersleider, air marshal of vliegtuigmonteur. Er zijn ook banen met organisaties als de FAA (Federal Aviation Administration.)

Er zijn vele grote scholen over de hele wereld die geaccrediteerde luchtvaart klassen bieden.Onze uitgebreide database is een prachtig hulpmiddel voor geïnteresseerde studenten om te beginnen met het onderzoeken van de brede waaier van opties. Niet langer uitgesteld je opleiding. Zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de lead formulier.

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

2 Resultaten in Luchtvaart

ICTQ Malta

ICTQ School of English heeft in samenwerking met de European Pilot Academy of Malta een cursus ontwikkeld die uitsluitend is bedoeld voor jongeren die geïnteresseerd zijn ... [+]

Zomercursussen in Luchtvaart. Klik om NU IN TE VOEREN !

ICTQ School of English heeft in samenwerking met de European Pilot Academy of Malta een cursus ontwikkeld die uitsluitend is bedoeld voor jongeren die geïnteresseerd zijn in luchtvaart. Het programma is bedoeld om de basisbeginselen van luchtvaarttraining af te leveren, samen met Aviation English. In ruil daarvoor zal de student kunnen begrijpen hoe een vliegtuig vliegt en hoe het luchtverkeer wordt gecontroleerd. Ze zullen de basis terminologie van de luchtvaart leren in het Engels - de internationale taal van het luchtruim. De studenten die zich inschrijven voor deze cursus kunnen ervaren wat er nodig is om piloot te worden. Dus of het nu gaat om een ​​hobby of een toekomstige carrière, dit is absoluut de eerste stap in de goede richting!... [-]

Malta Mellieħa
September 2019
Campus
Lees meer in Nederlands
ESTACA

Leer en bedien CFD-tools (Computational Fluid Dynamics) om prestaties en gedrag van luchtvaartsystemen te begrijpen en te voorspellen. ... [+]

LEREN EN PRAKTIJK MODELINGSTECHNIEKEN VOOR VLOEIBARE DYNAMIEK

STUDIE IN HET ENGELS EN ONTDEK PARIJS!

Doel

Leer en bedien CFD- tools (Computational Fluid Dynamics) om prestaties en gedrag van luchtvaartsystemen te begrijpen en te voorspellen.

ProgramvoordelenWerk met industrieel relevante berekeningssoftware en -methoden;Studeer in een multiculturele omgeving.Vaardigheden verworvenHet belang van vloeistofmechanica in luchtvaarttoepassingen;CFD-simulatie;Inzicht in de rol van numerieke hulpmiddelen in een ontwerpproces.cursussenLuchtvaartgeschiedenis (6 uur)Vloeistofmechanica (15 uur)Introductie tot turbulentie (14 uur)Aerodynamica (20 uur)Computational Fluid Dynamics (24h)Conferenties en bezoeken (12 uur)Cursus afgebrokenlezingen;Laboratorium werk;Bedrijfsbezoeken: Latmos, Ariane Space Launchers, Dassault, etc.Culturele bezoeken: Bâteaux-mouches en Château de VersaillesConferentie over "Wereldwijde luchttransportmarkt"Praktische informatieAcademische periode: 1 tot 26 juli 2019Aankomstdatum: 28 juniAantal credits: 10 ECTSPrijs: 3 600 € (inclusief huisvesting)Vereist niveau: Minimaal 3de jaar bachelordiploma in engineering (of aanverwante vakgebieden) en basiskennis vloeistofmechanicaDeadline aanmelding: 1 meiSYLLABUS VOOR HET ZOMERPROGRAMMA 2019:LUCHTHAVENSGESCHIEDENIS:... [-]
Frankrijk Parijs
June 2019
Voltijd
1 - 1 maand
Campus
Lees meer in Nederlands