Filter
Zomercursussen

Top 53 Zomercursussen in Kunst Studies 2019

Een zomercursus in kunst geeft studenten verder gelegenheid om hun artistieke interesses en passies te verkennen. Deze programma's kunnen ook helpen de deelnemers vergroten hun CV Verbreding diepte van de ervaring.

Studenten kunnen vragen, wat is een zomercursus in kunst? Er is een grote verscheidenheid aan cursussen die zijn opgenomen in de categorie kunst. Ze kunnen de traditionele disciplines zoals schilderen, tekenen en beeldhouwen, of digitale kunst of 3D-animatie, om maar een paar voorbeelden. Zomer kunst cursussen kunnen een academische eis te voldoen of ook puur voor het plezier. Deze programma's kunnen een kans om te werken met een bezoek aan kunstenaar, experimenteren met een nieuwe discipline en op koers te blijven met de cursussen, zodat studenten hun diploma op tijd te verstrekken. Zomer cursussen zijn ook een ideaal moment om het buitenland te studeren.

Er zijn een aantal voordelen van een zomercursus in de kunst; als er niets anders kan het makkelijker voor studenten om echt concentreren op de klas als ze niet nemen van een volledige cursus belasting tijdens de zomer.

De kosten voor deze cursussen varieert afhankelijk van de school waar het zich bevindt. Het wordt aanbevolen dat geïnteresseerde studenten direct contact op met de opnames kantoren voor alle programma's waarin ze geïnteresseerd zijn om alle registratierechten en programmakosten bevestigen.

Zomer kunst cursussen kan verhogen kansen op werk van studenten. Zij bieden de tijd om er een portefeuille uit te breiden en aan te scherpen artistieke vaardigheden. Tijdens een zomer klasse, kan een student ook ontdekken zijn of haar liefde voor een nieuwe discipline, die hun carrière in een geheel nieuwe richting kan leiden.

Art cursussen zijn het hele jaar verkrijgbaar bij vele uitstekende geaccrediteerde instellingen, zowel binnen-en buitenland. Online klassen kunnen de meest geschikte alternatief voor sommige studenten.Onze uitgebreide database is een geweldige plek om uw zoektocht naar een programma dat het beste past bij uw doelstellingen te beginnen. Zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de lead formulier.

Read More Read Less
Other options within this field of study:

53 Results in Kunst Studies

SAMIAD

Deze cursus is een geweldige manier om Engels te leren en ook een breed scala aan verschillende sporten, games, kunst en kunstnijverheid te ervaren. Van voetbal tot moord ... [+]

Engelse multi-activiteit

SAMIAD voor 2019 is ons Engels-plus-multi-activiteitenprogramma met een award-nominatie.

Deze cursus is een geweldige manier om Engels te leren en ook een breed scala aan verschillende sporten, games, kunst en kunstnijverheid te ervaren. Van voetbal tot moordmysteriespellen, schilderen tot bakken en zwemmen tot touwklimmen, studenten zullen hun vaardigheden op het gebied van communicatie en teambuilding verbeteren, terwijl ze tegelijkertijd hun Engelse taalvaardigheid verfijnen.

Studenten studeren 15 uur Engelstalig collegegeld per week, gerund door hooggekwalificeerde EFL-docenten, terwijl ons gestructureerde activiteitenplan voor de middag en de avond wordt gerund door onze ervaren SAMIAD activiteitenleiders met een toonaangevende verhouding van personeel tot studenten van 1: 6.... [-]

Verenigd Koninkrijk Hook
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Verenigd Koninkrijk
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Hook
    )

)
1
July 2019
Full-time
Campus

Lees meer in Nederlands
European Cultural Academy

Je houdt van kunst, architectuur en stedenbouw. U wilt verbinding maken met mensen die op dit moment creatieve ideeën ontwikkelen. Kom voor één, twee of drie weken om te ... [+]

VOLGENDE CURSUS: VENICE BIENNALE ONTHULD - ACHTER DE SCÈNE-ERVARING

Datums: 7-12 mei of 18-23 november 2019

Klassen:

De cursus verbindt je met experts van de kunstmarkt en stelt je in staat om de realiteit achter de Biënnale van Venetië en zijn parallelle evenementen te ervaren.

Je ontdekt de tentoonstelling in gesprekken met artiesten, curatoren, galeristen en natuurlijk het Biënnale-team. Het is een gestructureerde en inspirerende ervaring.

Het May-programma vindt plaats tijdens de openingsweek. Het programma van november staat gepland in de laatste week, waardoor het een bijzondere ervaring wordt op de biënnale. Naast de sessies bezoeken we de Biennale op Giardini en Arsenale, de tentoonstelling Personal Structures en de Peggy Guggenheim-collectie.... [-]

Italië Venetië
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Italië
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Venetië
    )

)
1
Open Inschrijving
Full-time
1 - 2 weken
Campus

Lees meer in Nederlands
Porto Illustration Summer School

Studenten zullen gedurende twee weken deelnemen aan een creatieve en productieve sfeer onder begeleiding van ons internationaal bekroond docententeam. Op basis van een pr ... [+]

INTRODUCTIE VOOR DE CURSUS

Studenten zullen gedurende twee weken deelnemen aan een creatieve en productieve sfeer onder begeleiding van ons internationaal bekroond docententeam. Op basis van een praktische aanpak zullen studenten een persoonlijke benadering van het creatieve proces ondergaan, in een van de mooiste en oudste steden van Europa, in de afgelopen jaren verschillende keren bekroond met de beste bestemming van Europa.

De cursus van twee weken zal deelnemers aanspreken die hun persoonlijke beeldtaal willen ontwikkelen en nieuwe technieken willen uitproberen, hetzij met traditionele media, zoals zeefdrukken en etsen, hetzij digitaal tekenen, variërend van karakterontwerp en handschriftillustratie tot Urban Sketching. Het is ontworpen voor beoefenaars die er belang bij hebben een carrière in illustratie te volgen, hetzij gedeeltelijk, hetzij fulltime. De cursus helpt je om een ​​sterk illustratiesportfolio op te bouwen, ongeacht je achtergrond: illustrator, grafisch ontwerper, beeldend kunstenaar, beeldende kunststudenten, architecten, ontwerpers, tatoeëerders, animators.... [-]

Portugal Porto
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Portugal
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Porto
    )

)
1
July 2019
Full-time
2 weken
Campus

Lees meer in Nederlands
University of Applied Sciences Europe

De workshop "Gezichten van Berlijn" zal zich richten op straatportretten in Berlijn. Naast theoretische en praktische aspecten die verband houden met het onderwerp, zulle ... [+]

De workshop "Gezichten van Berlijn" zal zich richten op straatportretten in Berlijn. Naast theoretische en praktische aspecten die verband houden met het onderwerp, zullen studenten leren hoe ze mensen op straat kunnen benaderen en er toegang toe krijgen met hun camera. Elke student maakt een persoonlijk portfolio van zijn straatportretten die individueel worden begeleid tijdens dit proces. De nadruk van deze workshop ligt op de visuele transformatie van de individuele ideeën en het proces van het bewerken, selecteren en creëren van een persoonlijke benadering met betrekking tot het onderwerp.

Deze cursus is voor jou als je nieuwsgierig bent naar het uitleggen van je visie op portretten door de mogelijkheden van Berlijn, je vaardigheden als straatfotograaf wilt testen en aanscherpen, of je wilt je portfolio uitbreiden met een specifiek straatportretproject. Deze cursus is voor me?... [-]
Duitsland Berlijn
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Duitsland
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Berlijn
    )

)
1
July 2019
Full-time
2 weken
Campus

Lees meer in Nederlands
CEEA European Sreenwriting School Of Paris

Als u van films en tv-series houdt en scripts wilt schrijven (of al doen); Als u uw vaardigheden wilt oefenen in een vriendelijke maar veeleisende sfeer, in het hart van ... [+]

CEEA International Summer Class

Programma

Als u van films en tv-series houdt en scripts wilt schrijven (of al doen); Als u uw vaardigheden wilt oefenen in een vriendelijke maar veeleisende sfeer, in het hart van een van de meest inspirerende en mooie steden van de wereld ... Deze cursus is voor u!

Onze zomerclasse is een intensieve workshop van 3 weken in een van de meest prestigieuze en selectieve schrijfschrijvers in Frankrijk: het Conservatoire Européen d'écriture audiovisuelle (CEEA, European Writing School).

Deze zomer workshop biedt een hoogwaardige, hands-on benadering van de kunst van scriptwriting ... in een unieke leeromgeving.

De school ligt in het prachtige 18e eeuwse Hôtel de Massa, in het 14e arrondissement. Het ligt vlak bij het Observatorium en op een paar straten verwijderd van de iconische Luxemburgse tuinen, het levendige Montparnasse-gebied en het Quartier Latin waar zoveel schrijvers, filmmakers en kunstenaars hebben gewoond, gewerkt en gestudeerd.... [-]

Frankrijk Parijs
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Frankrijk
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Parijs
    )

)
1
June 2019
Full-time
3 weken
Campus

Lees meer in Nederlands
Peter the Great St. Petersburg Polytechnic University

Wil je de Russische taal leren en meer leren over het politieke en culturele leven van Rusland? Sluit je aan bij deze Summer School! ... [+]

Wil je de Russische taal leren en meer leren over het politieke en culturele leven van Rusland? Sluit je aan bij deze Summer School!

Onze augustus-module is een perfecte mogelijkheid voor diegenen die willen beginnen aan het nieuwe academische jaar na een indrukwekkende reeks studiepunten in Rusland en internationale ervaring te hebben ontvangen.

St. Petersburg met zijn rijke geschiedenis en kunst is een stad die inspireert, een stad waar je verliefd op zal worden zodra je hem bezoekt. Binnen deze module zul je gelijktijdig:

het verkrijgen of bevorderen van je Russische taalvaardigheid;leer over de belangrijkste politieke feiten en cijfers van het moderne Rusland;verken St. Petersburg als een "culturele hoofdstad van Rusland" en geniet van diverse buitenschoolse activiteiten.... [-]
Rusland Sint Petersburg
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Rusland
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Sint Petersburg
    )

)
1
July 2019
Full-time
2 - 4 weken
Campus

Lees meer in Nederlands
ISSOS - International Summer Schools For 13-18 Year Olds‎

Het exclusieve zomerprogramma van ISSOS biedt middelbare scholieren (13-18 jaar) de unieke mogelijkheid om leren, creatieve verrijking en actievolle avonturen te combiner ... [+]

Het exclusieve zomerprogramma van ISSOS biedt middelbare scholieren (13-18 jaar) de unieke mogelijkheid om leren, creatieve verrijking en actievolle avonturen te combineren in de wereldberoemde en verbluffende universiteitsstad St Andrews. Studenten die bij ISSOS een plek bemachtigen, kunnen een persoonlijk programma van drie weken creëren dat past bij hun academische behoeften en interesses, door een academisch en een keuzevak te kiezen.

Oornings bij ISSOS zijn toegewijd aan academische studie en academische programma's van hoge kwaliteit. Klassen ontmoeten elkaar dagelijks gedurende drie uur en, in tegenstelling tot andere zomercursussen, beperken we de cijfers om te garanderen dat al onze studenten zullen profiteren van kleine klassen en individuele aandacht. Academische programma-opties:... [-]

Verenigd Koninkrijk Sint Andrews
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Verenigd Koninkrijk
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Sint Andrews
    )

)
1
June 2019
Full-time
3 weken
Campus

Lees meer in Nederlands
IED – Istituto Europeo di Design Barcelona

De zomercursus in strandkledingontwerp en -patroon is ontworpen om professionals voor te bereiden bij het ontwerpen en structureren van een badkledingcollectie en hen voo ... [+]

De badkledingindustrie breidt zich snel uit over de hele wereld, en Spanje met Barcelona als een van de hubs bevindt zich in een leidende positie dankzij uitstekende bedrijven op dit gebied.

De zomercursus in strandkledingontwerp en -patroon is ontworpen om professionals voor te bereiden bij het ontwerpen en structureren van een badkledingcollectie en hen voor te stellen aan de patroonvormingsmethode.

Door middel van lezingen, praktische sessies en bezoeken begrijpt de student de swimwear-markt en zijn concurrenten, het management en de distributie van de retailers en merken, en ook hoe een collectieplan en het badkledingontwerp en de patroonmethode te structureren.... [-]

Spanje Barcelona
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Spanje
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Barcelona
    )

)
1
July 2019
Part-time
4 weken
Campus

Lees meer in Nederlands
NABA Summer school 2019

Ontdek waarom Rome bekend staat als de 'Eeuwige Stad'. Tijdens deze reis vol onderdompeling verken je deze tijdloze stad terwijl je je kennis van de klassieke kunst uitbr ... [+]

Ontdek waarom Rome bekend staat als de 'Eeuwige Stad'. Tijdens deze reis vol onderdompeling verken je deze tijdloze stad terwijl je je kennis van de klassieke kunst uitbreidt. De cursus wisselt lezingen af ​​over klassieke beeldhouwkunst, keramiek en schilderkunst met bezoeken aan de meest iconische monumenten, musea en tentoonstellingen van Rome.

Terwijl je de fascinerende geschiedenis van oude kunstenaars en hun religieuze en culturele inspiraties ontdekt, wordt je begeleid om een ​​persoonlijk project te maken: een boekje met je visie van Rome, met foto's, tekeningen, artikelen en de aantekeningen die je tijdens de les en in de les maakt jouw vrije tijd.

Milaan is niet alleen een centrum voor mode en design, maar ook voor hedendaagse kunst. Deze cursus combineert lezingen over de meest invloedrijke kunstenaars van vandaag met een actieve verkenning van Milan's hedendaagse kunstscene. We bezoeken museumcollecties, particuliere stichtingen en internationale kunstgaleries, waaronder locaties zoals de Boschi di Stefano Collection, Museo del 900, Gallerie d'Italia, Fondazione Prada en de Pirelli HangarBicocca (gevestigd in een voormalige Pirelli-fabriek).... [-]

Italië Milaan Rome
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Italië
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Milaan
    )

  [2] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Rome
    )

)
1
June 2019
Full-time
1 week
Campus

Lees meer in Nederlands
University of Pisa Summer & Winter Schools

The Summer School "Egyptologen als museumcuratoren: een immersieve training" is een academisch programma aangeboden door de Universiteit van Pisa in samenwerking met het ... [+]

Over

The Summer School "Egyptologen als museumcuratoren: een immersieve training" is een academisch programma aangeboden door de Universiteit van Pisa in samenwerking met het Museo Egizio in Turijn. Het hoofddoel van de school is om een ​​theoretische en praktische benadering van oude Egyptische objecten te bieden als onderdeel van een verzameling. Elk object is een opeenstapeling van verschillende verhalen, zowel oud als modern, gaande van productie, gebruik, depositie, ontdekking, tot verwerving, conservering en weergave. De school biedt de unieke kans om Egyptische voorwerpen vanuit al deze verschillende hoeken aan te pakken, van theoretische tot meer pragmatische perspectieven, waarbij deelnemers worden blootgesteld aan een verscheidenheid aan museumpraktijken dankzij een meeslepende ervaring in een museumomgeving.... [-]

Italië Pisa
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Italië
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Pisa
    )

)
1
September 2019
Full-time
2 weken
Campus

Lees meer in Nederlands
IES Abroad

Je zult jezelf onderdompelen in de Franse taalstudie en de cultuur van de Midi-regio van Frankrijk. Een hoogtepunt van dit programma zijn de taalintensieve lunches die pl ... [+]

Overzicht

De charmante Provençaalse stad Arles, met een 2000 jaar oude Romeinse arena in het centrum, staat bekend om zijn prachtige architectuur en de associatie met Van Gogh, Gauguin, Cézanne en Picasso. Veel dans-, muziek-, fotografie-, theater- en folklore-festivals vinden gedurende de zomer in en rondom de stad plaats, waardoor het een levendige locatie is voor zomerstudenten in Frankrijk.

Je zult jezelf onderdompelen in de Franse taalstudie en de cultuur van de Midi-regio van Frankrijk. Een hoogtepunt van dit programma zijn de taalintensieve lunches die plaatsvinden in lokale restaurants, waar u uw Frans oefent met IES Abroad professoren en personeel terwijl u geniet van de heerlijke keuken van de Provence. Vrijdagdagen zijn gereserveerd voor cursusgerelateerde activiteiten en excursies, zoals kooklessen, concerten in de Arènes d'Arles, een Van Gogh-wandeltour, theaterworkshops en meer.... [-]

Frankrijk Arles
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Frankrijk
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Arles
    )

)
1
June 2019
Full-time
6 weken
Campus

Lees meer in Nederlands
The Florence Institute of Design International

... [+]

Overzicht Faculteit

De faculteit bestaat uit zowel lokaal Italiaanse en internationale professoren die spreken en te onderwijzen in het Engels. Bovendien, de professoren zijn allemaal professionals die werkzaam zijn in hun vakgebied. Dit is om ervoor te zorgen dat de faculteit zich bewust is van wat er gebeurt in hun vakgebied, zodat ze niet hun studenten verouderde informatie niet geven. intieme klassen van de school mogelijk te maken voor elke student een premie individueel onderwijs te ontvangen.

De school is gelegen in het pittoreske stad Florence. Florence is een levende invloed van een aantal van de meest invloedrijke architecten en ontwerpers zoals Brunelleschi, Da Vinci, Dante en Michelangelo. FIDI is een unieke de school mede dankzij zijn ongelooflijke locatie. Klassen hebben de mogelijkheid om de historische meesterwerken getuige door middel van wandeltochten met hun docenten en leren over kunstgeschiedenis op de site.... [-]

Italië Florence
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Italië
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Florence
    )

)
1
Full-time
4 weken
Campus

Lees meer in Nederlands
IED – Istituto Europeo di Design Venice

Visies en originele ideeën rond een bepaald thema verzamelen, de Biënnale van Venetië fungeert als een soort spiegel om de actualiteit op een zeer originele manier te bek ... [+]

DEZE CURSUS WORDT GEHOUDEN IN DE ENGELSE TAAL.

Visies en originele ideeën rond een bepaald thema verzamelen, de Biënnale van Venetië fungeert als een soort spiegel om de actualiteit op een zeer originele manier te bekijken, zowel voor kunst als voor architecturale aspecten.

'Freespace' is de titel die Yvonne Farrell en Shelley McNamara hebben gekozen voor de 16e Internationale Architectuurtentoonstelling , maar het is ook een woord om het 'mensbeeld dat zich in de kern van de architectuur bevindt te beschrijven, kijkend naar de essentiële kwaliteit van de ruimte en naar haar belichaamde kracht en schoonheid ".

Uitgaande van deze verklaring verkent de door IED Venezia voorgestelde cursus de relatie tussen ruimte en kunst, bekeken vanuit verschillende invalshoeken en prospectief, via specifieke bezoeken en bijeenkomsten.... [-]

Italië Venetië
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Italië
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Venetië
    )

)
1
July 2019
Full-time
2 weken
Campus

Lees meer in Nederlands
Arts University Bournemouth - Summer Courses

U krijgt de mogelijkheid om te werken met standaardapparatuur in onze speciale animatiestudio's, waaronder professionele standaard armaturen en lichtbakken. Onze docenten ... [+]

Over

Verken het animatieproces en produceer je eigen geanimeerde korte film.

Cursus hoogtepunten zijn onder meer:

12 Principes van AnimatieVerhalend en storyboardingTekentechnieken en ontwikkelingScriptschrijven en StoryboardingUitkniptechniekenStop-motionmarionettenpixilationTraditionele 2D-animatieLayout en achtergrondCreative Post Production EditingFilmvertoning en kritiek

Krijg inzicht in de wereld van animatie en productieontwerp door handgetekende technieken, uitknippen en stop-motion te verkennen en observatie- en ontwerpvaardigheden te ontwikkelen door middel van oefeningen in sketch, film storytelling, storyboarding, scenarioschrijven en ideeënpitching.

Via een reeks workshops, seminars en praktische sessies maak je kennis met de 12 principes van animatie in theorie en praktijk, verken je de grondbeginselen van animatie door middel van 2D-animaties en leer je traditionele en hedendaagse technieken.... [-]

Verenigd Koninkrijk Bournemouth
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Verenigd Koninkrijk
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Bournemouth
    )

)
1
July 2019
Part-time
3 weken
Campus

Lees meer in Nederlands
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Interior Design and Decoration is een van de Summer Junior Courses van de Junior Academy van IED Madrid. Summer Juniors zijn cursussen in ontwerp, mode en visuele communi ... [+]

DEZE CURSUS WORDT GEHOUDEN IN DE ENGELSE TAAL.

Interieurontwerp en decoratie Met de Junior Junior Course kunnen studenten ruimtes ontwerpen en inrichten.

Dankzij deze cursus leren studenten begrippen te definiëren, ideeën te representeren, meubels en andere essentiële items te selecteren om te versieren, en uit te zoeken hoe kleur en materialen het interieurontwerp beïnvloeden.

Doelen:Basiskennis bieden om ruimtes te begrijpen en in te richten en te begrijpen hoe deze zich verhouden tot objecten en mensen.Om objecten en ruimtes op een creatieve manier aan te passenOm enkele decoratiemethoden en -technieken te leren.

Interior Design and Decoration is een van de Summer Junior Courses van de Junior Academy van IED Madrid. Summer Juniors zijn cursussen in ontwerp, mode en visuele communicatie die speciaal zijn ontworpen voor jongeren in de leeftijd van 14 tot 18 jaar.... [-]

Spanje Madrid
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Spanje
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Madrid
    )

)
1
July 2019
Full-time
2 weken
Campus

Lees meer in Nederlands