Zomercursus in Kroatië

Top Zomercursussen in Kroatië 2019

Master

Studenten op zoek om vooruit te komen in hun opleiding vaak een verscheidenheid van klassen als onderdeel van hun zomercursussen. Dit type van InterUM onderwijs kan ook helpen degenen die al in een bepaalde carrière, maar moeten manieren vinden om te blijven verhogen hun leren vinden. 

Door Academische Programma van Kroatië International, student uit verschillende delen van de wereld te verkrijgen opmerkelijke leerervaring. Steden van het land bieden een perfecte locatie om leerlingen die willen diplomatie, vrede en conflict studies, internationaal ondernemen en internationale betrekkingen te bestuderen.

Zomercursussen in Kroatië

Lees meer

Zomerschool

University Of Rijeka - Faculty of Economics
Campus Voltijd 2 weken July 2019 Kroatië Rijeka

Na een tiental succesvolle scholen organiseert de Faculteit der Economische Wetenschappen in Rijeka de International Summer School - «Internationaal milieu en Europese integratie», die van 2 juli tot 14 juli 2018 in Rijeka zal worden gehouden. [+]

Zomerschool

Deadline voor aanvragen is 11 juni.

Na een tiental succesvolle scholen organiseert de Faculteit der Economische Wetenschappen in Rijeka de International Summer School - «Internationaal milieu en Europese integratie», die van 2 juli tot 14 juli 2018 in Rijeka zal worden gehouden.

Door de hele geschiedenis heen heeft de Summer School meer dan 300 deelnemers uit meer dan 30 landen van Europa en daarbuiten opgeleid (Republiek Kroatië, België, Rusland, Taiwan, Frankrijk, Slowakije, Tsjechische Republiek, Oekraïne, Kazachstan, Oezbekistan, Armenië, Mexico , Slovenië, Bosnië en Herzegovina, Servië, enz.).

Het doel van de EFRI Summerschool is om de kennis van studenten economie, recht, politieke wetenschappen, administratie en andere gerelateerde studies over het economische integratieproces in Europa en de gevolgen daarvan voor het bedrijfsleven en andere aspecten van het milieu te verbreden en om te wijzen op de voordelen en uitdagingen van economische integratie in het dagelijks leven.... [-]


Internationale zomerschool

Zagreb School of Economics and Management
Campus Voltijd 3 weken June 2019 Kroatië Croatia Online Zagreb +1 more

ZSEM 's 3 weken ZSEM Summer School-programma biedt een verscheidenheid aan bachelor- en mastercursussen in het Engels, verzorgd door gerenommeerde docenten en onderzoekers. Studenten kunnen kiezen uit 16 verschillende cursussen. Cursussen worden gecrediteerd voor 6 ECTS / 3 Amerikaanse credits. [+]

Ons zomerprogramma organiseert studenten van over de hele wereld die geïnteresseerd zijn in drie weken lang leren en het ervaren van academische excellentie in het prachtige Kroatië.

Afgezien van het in-class academische programma biedt de ZSEM internationale zomerschool een verscheidenheid aan educatieve en leuke excursies, als onderdeel van een aanvullende en gratis cursus Kroatische studies. Dit omvat reizen naar de binnenlanden van Kroatië en de Adriatische kust, Zadar, de Europese beste bestemming in 2016 en bezoeken aan Kroatische culturele, zakelijke en politieke instellingen. Een rijk sociaal programma wordt gedaan via het uitgebreide ZSEM buddy-programma voor de zomer.

... [-]