ACADEMICCOURSES

Deeltijd Zomercursussen in Journalistiek en Massacommunicatie in de Verenigde Bournemouth Verenigd Koninkrijk 2020/2021

Hogescholen en universiteiten bieden zomercursussen aan studenten die hun opleiding in de zomer maanden voort te zetten; een tijd waarin de meeste studenten op vakantie zijn.Studenten hebben de mogelijkheid om krediet te verdienen voor het volgende schooljaar

Journalistiek verwijst naar het schrijven over actuele gebeurtenissen voor uitzending nieuws op radio of televisie of gedrukte artikelen voor kranten en andere publicaties. Journalisten bijdragen aan het stimuleren en betrekken het publiek en helpen lezers en kijkers van de wereld om hen te informeren.

UK, Verenigd Koninkrijk is meer dan 300 jaar oud en bestaat uit vier constituerende naties: Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. Het Verenigd Koninkrijk is een centrum van het leren van de afgelopen 1000 jaar en bezit vele oude en voorname universiteiten. Buitenlandse studenten vormen een aanzienlijk deel van de studenten op Britse universiteiten.

Bournemouth is een badplaats in Dorset, vrij groot voor Engels normen. Er zijn twee universiteiten - een is Bournemouth University, voorheen bekend als Bournemouth Polytechnic en de ander is Arts University Bournemouth. Er zijn ook veel Engels talenscholen voor buitenlanders en slechts chiropractie college in Engeland.

Deeltijd Zomercursus in Journalistiek en Massacommunicatie in de Verenigde Bournemouth in UK

1 Resultaten in Journalistiek en Massacommunicatie, Bournemouth Filter

Zomercursus filmmaken

Arts University Bournemouth - Summer Courses
Zomercursussen
<
Deeltijd
<
3 weken
Engels
Campus

De Britse filmindustrie blijft een van 's werelds grootste leveranciers van filmamusement en vraagt ​​om passie, creativiteit, technische bekwaamheid, visie, onderzoek en toew ...

Lees meer