Filter
Zomercursussen
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top 16 Zomercursussen in Internationale business 2019

Een zomercursus is een type les dat wordt aangeboden tijdens de zomermaanden. Ze zijn mogelijk beschikbaar tussen mei en september op het noordelijk halfrond, of tussen november en februari in het zuiden. Er zijn veel verschillende opties die er zijn.

Studenten vragen vaak: 'Wat is een zomercursus in internationale zaken?' Dit soort lessen richt zich op commerciële kwesties die de nationale grenzen overstijgen. Studenten kunnen leren over handel, import en export, internationale regelgeving, macro-economie, globalisering, belastingen of tarieven. Ze kunnen ook verschillen in bedrijfscultuur over de hele wereld bestuderen. Sommige programma's kunnen zich richten op een specifieke regio of regio, terwijl andere een meer algemene focus kunnen hebben. Dit is een uitstekende keuze voor studenten met een zakelijke achtergrond die meer willen weten over wereldwijde handel, of mensen met ervaring in internationale studies die meer willen leren over het bedrijfsleven.

Een aantal voordelen kan worden afgeleid van een klas in het internationale bedrijfsleven. Studenten kunnen bijvoorbeeld meer leren over de wereldeconomie en kunnen hun kritisch denken, interculturele communicatie en leiderschapsvaardigheden verbeteren. Deze vaardigheden worden allemaal zeer gewaardeerd door werkgevers.

Studenten moeten zich ervan bewust zijn dat de kosten van zomercursussen kunnen variëren. Het financiële kantoor van elke school heeft meer informatie over de educatieve uitgaven.

Het volgen van een zomercursus in internationale zaken kan leiden tot een breed scala aan mogelijke carrièremogelijkheden. Studenten kunnen in staat zijn om een ​​breed scala aan functies binnen organisaties van elke omvang te vervullen; ze kunnen werk vinden als assistenten, consultants, analisten, medewerkers of managers. Sommigen gaan misschien werken in grote, multinationale ondernemingen, terwijl anderen misschien adviseurs worden voor meer lokale bedrijven. Ondernemersstudenten kunnen besluiten om hun eigen bedrijf te starten.

Sommige cursussen in het internationale bedrijfsleven kunnen persoonlijk worden aangeboden, terwijl andere cursussen online worden gegeven. Zoek gewoon naar uw programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van uw keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

16 Resultaten in Internationale business

Peter the Great St. Petersburg Polytechnic University

Heb je het gevoel dat je bent uitgekiend voor Business en Ondernemerschap? Doe gewoon mee met deze zomercursus! ... [+]

Zomercursussen in Internationale business.

Heb je het gevoel dat je bent uitgekiend voor Business en Ondernemerschap? Doe gewoon mee met deze zomercursus!

Bij ons krijgt u actuele kennis en praktische vaardigheden over hoe het bedrijf moet worden gedaan! En vergeet niet een leuke tijd te hebben in de mooiste stad van Rusland!

We bieden drie cursussen aan. Je kunt elke cursus kiezen waaraan je wilt deelnemen. Of je kunt er de voorkeur aan geven om 2 of 3 cursussen samen te nemen om diepgaande kennis te krijgen tijdens je studie.

Internationale bedrijfsanalyse Toegangsvereisten:

Goede beheersing van het Engels. Kennis van de Russische taal is niet vereist. Alle lessen en buitenschoolse activiteiten worden in het Engels gegeven. Van aanvragers wordt verwacht dat zij ten minste twee jaar universitaire studies hebben gevolgd.... [-]

Rusland Sint Petersburg
August 2019
Voltijd
1 - 2 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Autonomous University of Madrid - Summer School of Economics and Business

Sluit je aan bij een exclusief 4 weken durende studieprogramma dat enkele van de hoogwaardige cursussen van UAM aanbiedt, allemaal onderwezen in het Engels door topprofes ... [+]

Breng je zomerstudie door in Madrid!

We nodigen je uit om aan deze levensveranderende reis te beginnen om een ​​nieuw perspectief op je studie te krijgen, nieuwe vrienden van over de hele wereld te maken, jezelf onder te dompelen in een andere cultuur en iets nieuws over jezelf te ontdekken! Sluit je aan bij een exclusief 4 weken durende studieprogramma dat enkele van de hoogwaardige cursussen van UAM aanbiedt, allemaal onderwezen in het Engels door topprofessoren en onderzoekers van de Faculteit van Economie en Bedrijfskunde van het UAM.

Summer School of Economics and Business richt zich op internationale en binnenlandse studenten die een academische verrijking willen bereiken in het beheer van openbaar milieubeleid, milieubelastingen, klimaatverandering, global marketing management en andere geavanceerde economische disciplines.... [-]

Spanje Madrid
June 2019
Voltijd
4 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Southampton

Dit onderwerp gaat in op fundamenteel financieel management, management accounting en financiële rapporteringsgebieden die ten grondslag liggen aan moderne zaken. Student ... [+]

Breng je zomer door en word deel van een universiteit van wereldklasse

Wanneer u lid wordt van de International Summer School 2018, boekt u uw plaats om deel uit te maken van een internationaal erkend centrum voor onderzoek, ondernemerschap en kennis van wereldklasse. Over vier weken, van 16 juli tot 10 augustus 2018, ontmoet je veel van de studenten en stafleden die de University of Southampton een van de top 1% van universiteiten in de wereld maken.

Door samen te werken met studenten en personeel van over de hele wereld in de klas, terwijl je optimaal gebruik maakt van onze moderne campusfaciliteiten, of terwijl je ontspant in je comfortabele hal, zul je vrienden maken en ervaringen opdoen om mee naar huis te nemen die uniek zijn .... [-]

Verenigd Koninkrijk Southampton
July 2019
Voltijd
4 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
AUIA International Summer School

Omdat het een universiteit met een internationaal perspectief, ECNU hecht veel belang aan de internationalisering van de ontwikkeling en heeft strategische samenwerkingsv ... [+]

AUIA Oost-China: ECNU International Summer Session

East China Normal University (ECNU) werd opgericht in 1951. Omdat het een universiteit met een internationaal perspectief, ECNU hecht veel belang aan de internationalisering van de ontwikkeling en heeft strategische samenwerkingsverbanden met vele wereldberoemde universiteiten van over de hele wereld gevestigd. Nu is ECNU gestaag en enthousiast werken aan zijn doel zich te ontwikkelen tot een internationaal gerenommeerde high-level onderzoek universiteit, en zal daarom een ​​prominentere rol in de opkomst van China in de 21e eeuw te spelen.

ECNU 4 weken Vakcode Cursus naam ECO 11 Micro-economie FIN 21 Inleiding tot financi... [-]
China Peking Shanghai
July 2019
Voltijd
4 - 5 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Oxford Royale Academy

The Oxford Enterprise-programma is bedoeld voor studenten met een summer course, bestaande uit zowel de academische klassen in het internationale bedrijfsleven en de acti ... [+]

The Oxford Enterprise-programma is bedoeld voor studenten met een summer course, bestaande uit zowel de academische klassen in het internationale bedrijfsleven en de activiteiten van de groep zich richt op leiderschap 16-18 jaar te verstrekken. De cursus is gericht op studenten die van plan zijn om zaken te studeren aan de universiteit - de zakelijke leiders van de toekomst!

Dit programma is ook beschikbaar in Londen en Cambridge.

Voor studenten 13-15 jaar, ORA biedt een inleiding tot Enterprise natuurlijk.

Academische inhoud

Studenten worden onderwezen in de principes van business management, economie en financiën in kleine groepen en krijgen de mogelijkheid om de beginselen van de boekhouding, financiën, marketing, human resources en bedrijfsethiek leren worden gegeven.... [-]

Verenigd Koninkrijk Oxford Yarnton
June 2019
Voltijd
2 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
IES Abroad

Dit programma zorgt ervoor dat je wint ... [+]

Overzicht

Het zal moeilijk zijn om stil te zitten terwijl je deze zomer in Sydney studeert in het buitenland! Dit programma zorgt ervoor dat je dat niet hoeft - met boeiende cursussen, veldstudiemogelijkheden en georganiseerde culturele evenementen, zul je geen saai moment hebben. Voldoe aan een afstudeereis of probeer iets nieuws uit, wat je ook kiest, je zult meer over Australië en jezelf te weten komen dan je ooit thuis zou kunnen doen. Naast je cursussen, neem je een vierdaagse studiereis naar Centraal Australië (Uluru en Alice Springs), die is inbegrepen in je programmakosten.

We willen dat je je thuis voelt in Sydney, dus we doen er alles aan om je te helpen integreren in het leven in de stad. Buiten het klaslokaal bieden we een verscheidenheid aan culturele mogelijkheden om u te helpen de lokale cultuur te leren kennen. Welkom om in het buitenland te studeren!... [-]

Australië Sydney
June 2019
Voltijd
6 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Higher School of Economics

Verdien credits en ontdek Rusland op HSE International Summer University in Moskou en St. Petersburg ... [+]

Elke zomer, academici en studenten en professionals uit de hele wereld komen naar Moskou voor Engels onderwezen cursussen met top professoren HSE. Cursussen richten zich op de politiek, geschiedenis, economie en cultuur van Rusland en Eurazië, en ook de informatica, wiskunde, sociale wetenschappen, geesteswetenschappen, en de Russische taal.

Leerlingen ontwerpen hun eigen onderzoek plannen op basis van hun interesses en het aantal studiepunten zij willen verdienen. Speciale modules worden aangeboden op de campussen van HSE in St. Petersburg en Nizhny Novgorod, zodat internationale studenten de drie steden van Rusland in één zomer kunnen ervaren.

Datums: 20 juni - 20 augustus 2018... [-]

Rusland Moskou Nizjni Novgorod Sint Petersburg
June 2019
Deeltijd
2 - 8 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Exeter International Summer School

Deze cursus richt zich op de groei en het management van internationale ondernemingen vanaf de opkomst van de moderne multinational tot de dag van vandaag. Bij het bestud ... [+]

Over

Deze cursus richt zich op de groei en het management van internationale ondernemingen vanaf de opkomst van de moderne multinational tot de dag van vandaag. Bij het bestuderen van de dynamiek van internationaal zakendoen nemen wij deze ondernemingen (gewoonlijk MNO's, MNC's of TNC's genoemd) als onze belangrijkste actoren en gebruiken zij een interdisciplinaire aanpak om de uitdagingen te beoordelen die gepaard gaan met het ontwikkelen van strategieën en het beheren van activiteiten over nationale grenzen heen. We onderzoeken daarom de wisselwerking tussen de multinationale onderneming, de landen waarin zij zaken doet en de concurrentiële omgeving waarin zij opereert. Deze aanpak zal ervoor zorgen dat wereldwijde ondernemingen worden ingekaderd in een brede politieke, sociale, historische en economische context.... [-]

Verenigd Koninkrijk Exeter
August 2019
Campus
Lees meer in Nederlands
EU Business School

De EU International Summer School is een intensief programma van drie weken speciaal ontworpen voor middelbare scholieren van 16 tot 18 jaar die geïnteresseerd zijn in he ... [+]

De EU International Summer School is een intensief programma van drie weken speciaal ontworpen voor middelbare scholieren van 16 tot 18 jaar die geïnteresseerd zijn in het nastreven van een carrière in het bedrijfsleven en het universitaire leven willen ervaren voorafgaand aan de aanvraag.

De academische inhoud is aangepast van het niet-gegradueerde aanbod van de EU om u de mogelijkheid te bieden u voor te bereiden op uw academische en professionele toekomst. Alle cursussen worden in het Engels gegeven door hooggekwalificeerde professoren en bedrijfsleiders, dezelfde die doceren in de best gerangschikte opleidingen van de EU. Door deel te nemen aan het programma, krijgt u inzicht in de wereldwijde business terwijl u in contact komt met mensen uit verschillende culturen en geniet van uw zomervakantie in de meest levendige stad aan de Middellandse Zeekust.... [-]

Spanje Barcelona
July 2019
Voltijd
3 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
ISC Paris Business School

Dit programma wordt volledig in het Engels gegeven. Het introduceert studenten in real-world concepten van business en marketing in een internationale omgeving en context ... [+]

Dit programma wordt volledig in het Engels gegeven. Het introduceert studenten in real-world concepten van business en marketing in een internationale omgeving en context.

PROGRAMMA DETAILS

Het programma behandelt onderwerpen zoals:

PersoneelszakenondernemerschapSportmarketingInnovatie en creativiteitHospitality management en toerismeDe wijnsector, inclusief een wijnproeverijSTERKTEN EN UNIEKE KENMERKEN

Case studies en groepsdiscussies zijn een integraal onderdeel van deze cursussen. Gastsprekers en bezoeken aan bedrijfslocaties worden ook opgenomen. Studenten ontvangen een certificaat en ECTS-punten.

AANBEVOLEN VOOR

De cursus is bij uitstek geschikt voor master- of bachelorstudenten die bedrijfskunde studeren. Studenten die economie, rechten, boekhouding of aanverwante gebieden, MBA-studenten of studenten die momenteel werkzaam zijn op het personeel, kunnen ook solliciteren. HOE? Online aanvraag moet vóór mei 2019 zijn ontvangen. WAAR? ISC Paris campus... [-]

Frankrijk Parijs
July 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
University Of Rijeka - Faculty of Economics and Business

Na een tiental succesvolle scholen organiseert de Faculteit der Economische Wetenschappen in Rijeka de International Summer School - «Internationaal milieu en Europese in ... [+]

Zomerschool

Deadline voor aanvragen is 11 juni.

Na een tiental succesvolle scholen organiseert de Faculteit der Economische Wetenschappen in Rijeka de International Summer School - «Internationaal milieu en Europese integratie», die van 2 juli tot 14 juli 2018 in Rijeka zal worden gehouden.

Door de hele geschiedenis heen heeft de Summer School meer dan 300 deelnemers uit meer dan 30 landen van Europa en daarbuiten opgeleid (Republiek Kroatië, België, Rusland, Taiwan, Frankrijk, Slowakije, Tsjechische Republiek, Oekraïne, Kazachstan, Oezbekistan, Armenië, Mexico , Slovenië, Bosnië en Herzegovina, Servië, enz.).

Het doel van de EFRI Summerschool is om de kennis van studenten economie, recht, politieke wetenschappen, administratie en andere gerelateerde studies over het economische integratieproces in Europa en de gevolgen daarvan voor het bedrijfsleven en andere aspecten van het milieu te verbreden en om te wijzen op de voordelen en uitdagingen van economische integratie in het dagelijks leven.... [-]

Kroatië Rijeka
July 2019
Voltijd
2 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Julius-Maximilians-Universität Würzburg

Deze module is bedoeld voor gevorderde niet-gegradueerde en afgestudeerde studenten die geïnteresseerd zijn in internationale economie en internationaal management. Het b ... [+]

Deze module is bedoeld voor gevorderde niet-gegradueerde en afgestudeerde studenten die geïnteresseerd zijn in internationale economie en internationaal management. Het biedt een unieke combinatie van business en economie in lezingen gericht op kansen, bedreigingen en uitdagingen voor toekomstige managers en politici over de hele wereld.

De economische lezingen zullen betrekking hebben op het macro-, klimaat-, handels- en concurrentiebeleid van de Europeanen, alsook op de oostelijke uitbreiding van de Unie. De businesslezingen gaan over internationale financiële rapportage en belastingheffing, wereldwijde supply chains en human resource management in de nasleep van de demografische transitie.... [-]

Duitsland Würzburg
July 2019
Voltijd
10 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands
European Centre for Career Education

Ervaar ons innovatieve concept 'Business in Context' en neem deel aan ons International Business Global Career Summer-programma, dat plaatsvindt van 8 tot 20-2019. ... [+]

Zomercursussen in Internationale business. Het concept van "Leren door ervaring"

Uitgebreide kennis van iemands veld is essentieel, maar echte bedrijfsleiders moeten die kennis in de praktijk kunnen toepassen. Door hen te leren om van theorie naar praktijk over te gaan, is ons doel om ECCEDU-afgestudeerden een extra voordeel te bieden en hen te helpen onderscheiden van hun leeftijdsgenoten. Succesvolle afgestudeerden krijgen 4 ECTS.

We willen dat de ECCEDU-studenten ervaring opdoen op het gebied van internationale zakelijke transacties en hun vaardigheden verder vergroten door zich zowel op hun persoonlijke als professionele ontwikkeling te richten. Onderwerpen die tijdens ons programma worden behandeld, worden elk jaar zorgvuldig geselecteerd om aan te sluiten bij de steeds veranderende wereld van zaken.... [-]

Tsjechië Praag
July 2019
Voltijd
3 - 7 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Kedge Business School

Ons zomerprogramma aan de KEDGE DESIGN SCHOOL in Toulon biedt internationale studenten de kans om Design Thinking en Managing Creativity aan de poorten van de Franse Rivi ... [+]

OVER TOULON:

Toulon, op 1 uur rijden ten oosten van het naburige Marseille, is de op twee na grootste Franse stad aan de Middellandse Zeekust en een toegangspoort tot de beroemde Franse Rivièra , op minder dan een uur van beroemde hotspots aan zee, zoals Cannes, Antibes, Nice en Saint Tropez. Als hoofdstad van het departement Var is het een belangrijke Franse marinebasis en de thuisbasis van het Franse vliegdekschip Charles de Gaulle en haar gevechtsgroep. De stad is een belangrijk centrum voor scheepsbouw, visserij, wijnproductie en de fabricage van luchtvaart- en elektronische apparatuur.

De locatie van Kedge's Design School, Toulon, is de thuisbasis van een bloeiende gemeenschap van ingenieurs, ontwerpers en ondernemers. De jaarlijkse Toulon-Hyeres International Design Parade brengt creatieve geesten van over de hele wereld samen om ideeën uit te wisselen en de grenzen te verleggen van conventioneel denken en benaderen. Volg ons de volgende zomer om het zelf te zien!... [-]

Frankrijk Toulon
June 2019
Voltijd
2 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Kedge Business School

Marseille, de 3e grootste stad van Frankrijk, is prachtig gelegen aan de zuidkust van Frankrijk, grenzend aan de Middellandse Zee. De eerste Griekse nederzetting in Frank ... [+]

OVER MARSEILLE:

Marseille, de 3e grootste stad van Frankrijk, is prachtig gelegen aan de zuidkust van Frankrijk, grenzend aan de Middellandse Zee. De eerste Griekse nederzetting in Frankrijk (600 v.Chr.) Is nog steeds een van de grootste Europese havens die Europa met Afrika, Azië en het Midden-Oosten verbindt. A 'Crossroads of the Mediterranean', het moderne Marseille is een stad met een diverse bevolking, zowel op het gebied van etniciteit als cultuur.

Genoemd als Culturele Hoofdstad van Europa in 2013 en de Europese hoofdstad van sport in 2017, Marseille is een van de meest dynamische grote steden van Frankrijk. Met 7.200 bedrijven die in de afgelopen 5 jaar in de stad zijn opgericht, als het op één na grootste onderzoekscentrum van Frankrijk met meer dan 3000 onderzoeksmensen binnen de Aix-Marseille University, wat is een betere plaats om deel te nemen aan een van onze International Summer School-programma's gewijd aan diversiteitsmanagement, internationaal Bedrijfs- of sportmarketing... [-]

Frankrijk Marseille
June 2019
Voltijd
3 - 6 weken
Campus
Lees meer in Nederlands