Zomercursus in Interieur Ontwerp

Beste 8 Zomercursussen in Interieur Ontwerp 2019

Interieur Ontwerp

Het bijwonen van een zomercursus kunt u nieuw inzicht in en een stichting voor bepaalde onderwerpen te geven, kan je kennis van een onderwerp of vakgebied verklaren, en het kan uw begrip van concepten te verrijken in je carrière. Rekening houdend met deze dingen, het is gemakkelijk te zien waarom meer mensen kiezen om te kunnen deelnemen in deze klassen.
Je kunt je afvragen: "Wat is een zomercursus in het interieur?" Het is een cursus gewijd aan het geven mensen een stichting in het ontwerp. Studenten kunnen leren hoe om te begrijpen en goed uit te voeren plattegronden, inclusief verlichting, vloeren en het apparaat plaatsing. Ze kunnen ook leren over de fijne kneepjes van het ontwerp, zoals kleur pallets en hoe ze te combineren, maar ook de juiste patronen en ontwerpen. Na voltooiing van deze curriculum, individuen zijn meestal in staat om hun kennis toe te passen in het voortgezet onderwijs of persoonlijk ontwerp projecten.
Dit type zomer instructie relevant op verschillende niveaus.Of u nu volledig groen te ontwerpen of je hebt een natuurlijke flair voor, er is iets dat je weg kan nemen van deze cursus voor praktische toepassing.
De kosten voor de cursus kan variëren afhankelijk van een aantal factoren. De gemiddelde kosten van de instelling, waar het zich bevindt en of u online of op de campus studeren allemaal een rol bij het bepalen van de prijs af te spelen.
De meeste mensen die deelnemen aan deze zomercursus hebben de neiging om het interieur te oefenen op een bepaalde manier. Voor sommigen, het dient als een uitgebreide 'how-to "gids voor het ontwerpen van hun eigen huis, terwijl anderen na te streven voortgezet onderwijs en voer het veld als een ontwerper. Binnen het gebied zijn er verschillende focussen, zoals thuis, het bedrijfsleven en product design. Er zijn ook mogelijkheden om zich te concentreren op bepaalde markten en sectoren.
Als je een passie voor mode en home decor, misschien een zomercursus in het interieur goed zijn voor jou.Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer

Zomercursus interieur en styling

IED – Istituto Europeo di Design Madrid
Campus Voltijd 3 weken July 2019 Spanje Madrid

Het belangrijkste doel van de cursus is de overname door de student van de theoretische, technologische en project nodig zijn om professioneel werk worden geconfronteerd op het gebied van interieur architectuur en decoratie gereedschappen. [+]

Doelstellingen: Het belangrijkste doel van de cursus is de overname door de student van de theoretische, technologische en project nodig zijn om professioneel werk worden geconfronteerd op het gebied van interieur architectuur en decoratie gereedschappen.

programma: De ontwerpers zorgen voor de ruimte, licht, kleur, orde, proportie ... Wij behandelen in werkelijkheid, de zoektocht naar een ideale ruimte voor een specifieke functie. Onderzoek en reflectie op de verschillende relaties tussen het onderwerp en de ruimtelijke omgeving zal toestaan ​​ontwerpen van ruimtes, prototypes, Interieurarchitectuur elementen.

Dirigido een: Iedereen die geïnteresseerd is in het verwerven van basiskennis van het interieur stylisme, op basis van creatieve, flexibele en praktische zin.... [-]


Interieurontwerp en decoratie Junior zomercursus

IED – Istituto Europeo di Design Madrid
Campus Voltijd 2 weken July 2019 Spanje Madrid

Interior Design and Decoration is een van de Summer Junior Courses van de Junior Academy van IED Madrid. Summer Juniors zijn cursussen in ontwerp, mode en visuele communicatie die speciaal zijn ontworpen voor jongeren in de leeftijd van 14 tot 18 jaar. [+]

DEZE CURSUS WORDT GEHOUDEN IN DE ENGELSE TAAL.

Interieurontwerp en decoratie Met de Junior Junior Course kunnen studenten ruimtes ontwerpen en inrichten.

Dankzij deze cursus leren studenten begrippen te definiëren, ideeën te representeren, meubels en andere essentiële items te selecteren om te versieren, en uit te zoeken hoe kleur en materialen het interieurontwerp beïnvloeden.

Doelen:Basiskennis bieden om ruimtes te begrijpen en in te richten en te begrijpen hoe deze zich verhouden tot objecten en mensen.Om objecten en ruimtes op een creatieve manier aan te passenOm enkele decoratiemethoden en -technieken te leren.

Interior Design and Decoration is een van de Summer Junior Courses van de Junior Academy van IED Madrid. Summer Juniors zijn cursussen in ontwerp, mode en visuele communicatie die speciaal zijn ontworpen voor jongeren in de leeftijd van 14 tot 18 jaar.... [-]


Zomercursus in geavanceerde interieurdecoratie en styling

IED – Istituto Europeo di Design Madrid
Campus Voltijd 3 weken July 2019 Spanje Madrid

In de Advanced Interior Decoration en Styling Summer Course richten we ons op belangrijke kwesties die verschillende ruimtes definiëren en karakteriseren. De dialoog tussen tastbaar en ontastbaar; de sfeer van de plaats en wat waargenomen en waarneembaar is, komt uit een bereik en geschikte ruimtelijke oplossingen, evenals het gebruik van materialen, de keuze van meubels, afwerkingen en texturen en de verlichtingsoplossingen, om zichtbaarheid te geven aan de betekenissen, concepten en emoties die de ruimte bevat. [+]

DEZE CURSUS WORDT ONDERWORPEN IN HET SPAANS

De Advanced Interior Decoration en Styling Summer Course duurt drie weken en vindt plaats in juli.

Het programma zal de mogelijkheden van interieurontwerptechnieken verkennen, wat leidt tot een beter begrip van de ruimte en de mogelijkheden voor transformatie, tot leven brengen van een neutrale ruimte en het een specifieke persoonlijkheid verlenen, hetzij als een huis, winkel, kantoor, sportschool, winkelcentrum , institutioneel centrum, museum, enz. afhankelijk van de behoeften en vereisten van elk project.

De cursus wordt geleid door Parolio, een creatief directeur, producent en interieurontwerper.

Cursus Doelstellingen:... [-]


Zomercursus interieurontwerp voor hotels

NABA Summer school 2019
Campus Voltijd 2 weken July 2019 Italië Milaan

De cursus zal deelnemers in staat stellen om de combinatie van esthetiek, functionele en operationele aspecten voor het ontwerpen van succesvolle hotels te begrijpen. [+]

De cursus zal deelnemers in staat stellen om de combinatie van esthetiek, functionele en operationele aspecten voor het ontwerpen van succesvolle hotels te begrijpen. Studenten zullen een diepe analyse van de eigentijdse hoteltypologieën, de nieuwste trends in hotelontwerpen en informatie over materialen, meubilair en verlichting ervaren.

De cursus biedt een diepgaande verkenning van het uitgebreide en complexe gebied van interieurontwerp binnen de horeca en de manier waarop het verandert en evolueert.

Vereisten

Deze cursus is bedoeld voor universitaire studenten van het laatste jaar en voor mensen met enige werkervaring op het gebied van interieurontwerp die nieuwe mogelijkheden willen verkennen die strategie en creativiteit combineren.... [-]


Zomercursus interieurontwerp II

NABA Summer school 2019
Campus Voltijd 2 weken July 2019 Italië Milaan

Deze cursus is bedoeld voor studenten met achtergrondinformatie en ervaring op het gebied van interieurontwerp. Studenten krijgen de kans om hedendaagse binnenruimten te analyseren door observatie op basis van persoonlijk onderzoek. [+]

Deze cursus is bedoeld voor studenten met achtergrondinformatie en ervaring op het gebied van interieurontwerp. Studenten krijgen de kans om hedendaagse binnenruimten te analyseren door observatie op basis van persoonlijk onderzoek. Zij zullen de houding van een professionele ontwerper ontwikkelen, op zoek naar materialen als bron van inspiratie door de stadsverkenning.

Het projectwerk zal gericht zijn op het creëren van een fysiek model voor de indeling van het interieur, waarbij alleen geregenereerde of afgedankte materialen worden gebruikt.

Vereisten

Deze cursus is geschikt voor studenten met enige achtergrond en ervaring in het interieurontwerp en voor studenten die een of twee jaar universitaire studies in kunst en design hebben afgerond.... [-]


Zomercursus interieurontwerp I

NABA Summer school 2019
Campus Voltijd 2 weken June 2019 Italië Milaan

Een volledige onderdompeling cursus die studenten een overzicht van de Italiaanse ontwerpmethodiek zal geven. [+]

Een volledige onderdompeling cursus die studenten een overzicht van de Italiaanse ontwerpmethodiek zal geven. Studenten maken kennis met de analyse van de elementen van de ruimte en krijgen de kans om zich specifiek te richten op interieurontwerp en zich te verdiepen in intensieve projectwerken.

Studenten die een plan voor de binnenruimte ontwikkelen, zullen het lifestyle-, kunst- en designonderzoek in Milaan gebruiken.

Vereisten

Deze cursus is bedoeld voor studenten die geen achtergrond in interieurontwerp hebben en voor studenten die hun eerste jaar universitaire studies in kunst en design bijwonen of zullen bijwonen.

[-]

Zomercursus interieur en showroomontwerp

IED – Istituto Europeo di Design Milan
Campus Voltijd 3 weken July 2019 Italië Milaan

De cursus introduceert de Italiaanse designindustrie en de huidige trends in interieurontwerp om studenten in staat te stellen de vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om lay-outs te produceren voor showrooms en winkels op hoog niveau met een essentiële expressieve waarde. [+]

DEZE CURSUS WORDT GEHOUDEN IN DE ENGELSE TAAL.

De cursus introduceert de Italiaanse designindustrie en de huidige trends in interieurontwerp om studenten in staat te stellen de vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om lay-outs te produceren voor showrooms en winkels op hoog niveau met een essentiële expressieve waarde.

Doel - De cursus is bedoeld voor gekwalificeerde kandidaten, zoals studenten die de laatste jaren studeren aan universitaire studies in architectuur, interieurontwerp en industrieel ontwerpen, of nieuw afgestudeerden, en jonge professionals die geïnteresseerd zijn in het verrijken van hun persoonlijke kennis en inzicht in het vakgebied. Kandidaten moeten vaardigheden op het gebied van representatietechnieken onder de knie hebben, zoals tekenen, schetsen en visuele communicatievaardigheden, zoals computergraphics en rendering, evenals modelbouw en verbale communicatievaardigheden. Aanvragers moeten sterke motivatie tonen en de vaardigheid om in groepen te werken.... [-]


Zomercursus in het interieur

Accademia Riaci
Campus Voltijd 2 - 12 weken Open Inschrijving Italië Florence

U zult leren niet alleen ontwerp conceptie, maar ook het voltooien van het definitieve werk op basis van het thema van uw instructeur, zoals woon-, retail en openbare faciliteit. [+]

U zult leren niet alleen ontwerp conceptie, maar ook het voltooien van het definitieve werk op basis van het thema van uw instructeur, zoals woon-, retail en openbare faciliteit. Het doel van de lessen is de opvatting van creativiteit die uniek is voor de Italiaanse gevoeligheid, te bevorderen. Instructeurs geven individueel op maat advies aan elke student. Daarom zijn we zeker dat studenten met een breed scala aan achtergronden, beginners of professionals, tevreden zijn met instructies. U leert Italiaans interieurontwerp, dat bekend staat om de beste gevoeligheid in de kleuren, mode en functies van de wereld te hebben. Bestudeer individuele stijl in interieurdecoratie lessen na gebruik van trappenmodel. Functioneel project dat de nadruk legt op functie en compatibel is met standaard voor gebruik, selectieve oplossing, diverse werk, showroom, kantoren, residentieel, enz. Benchmark voor Italiaans ontwerp, een pro-presentatie aan klanten opstellen. De methode is voor het creëren van formulieren en de toepassing ervan op ontwerpen.... [-]