Zomercursus in Geschiedenis

Beste 18 Zomercursussen in Geschiedenis 2018/2019

Geschiedenis

Een zomercursus is een klasse die tijdens de zomervakantie van een universiteit. Deze cursussen zijn meestal afgewerkt in niet meer dan twee maanden, en worden aangeboden in een breed scala van onderwerpen. Cursussen in de geesteswetenschappen, met inbegrip van de geschiedenis, zijn erg populair en worden aangeboden in veel instellingen.

Wat is een zomercursus in de geschiedenis? Deze intensieve cursussen worden aangeboden door de universiteit om mogelijkheden die niet beschikbaar zijn tijdens de reguliere academische kalender te presenteren. Terwijl sommige studenten zomercursussen kunnen gebruiken in te halen of om vooruit te academisch, vele zomerse cursussen aan te bieden zeer gespecialiseerde en gerichte programma's. Deze klassen zijn onder andere interessante onderwerpen zoals spelletjes en geschiedenis, musea en gedenkplaatsen, muziek in de hedendaagse geschiedenis en de samenleving, en de geschiedenis en het erfgoed van specifieke culturele en etnische groepen.

Geschiedenis studenten krijgen onschatbare waarde perspectief op de wereld om hen heen door te leren over het verleden.Een veelheid van functies zijn beschikbaar voor mensen die een zomercursus kan nemen in de geschiedenis, met een breed scala aan salarissen en potentiële wereldwijde toepassingen.

De kosten van een zomercursus in de geschiedenis zal sterk verschillen van school tot school en van land tot land. De prijs zal bevatten vaak de inschrijving en registratie kosten, evenals de kosten van de boeken. De beste manier om de kosten van een zomercursus te bepalen is om contact op met de universiteit die de klas.

Net als bij andere cursussen in de geesteswetenschappen en de sociale wetenschappen, zal een zomercursus in de geschiedenis meestal bereiden studenten voor op een breed scala aan carrièremogelijkheden. Traditioneel, kan de student een carrière in het onderwijs, onderzoek, informatie management, of zaken te kiezen. Deze banen kunnen journalist, bibliothecaris, historisch preservationist, of wetgevende personeel werknemer. Het brede gebied van de geschiedenis biedt veel mogelijkheden voor studenten.

Een zomercursus in de geschiedenis is een uitstekende manier om je horizon te verbreden en kennis die anders niet beschikbaar kunnen zijn te krijgen. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer

Hidden Lives: Discovering Women's History

Summer at Smith College
Campus 14 dagen July 2019 Verenigde Staten Northampton

Smith College en het omliggende gebied herbergen ongeëvenaarde collecties en instellingen voor cultureel erfgoed die een meeslepende ervaring bieden in de geschiedenis van vrouwen. Tijdens je tijd bij Smith, zullen we het leven van vrouwen onderzoeken door middel van archiefonderzoek, bezoeken aan lokale musea en rondleidingen door historische locaties. Met een focus op vrouwen en sociale verandering, maak je kennis met vrouwen die de loop van de Amerikaanse geschiedenis hebben veranderd door middel van hervormingen, mobilisatie, culturele interventies en regelrechte rebellie. [+]

22 juli - 4 augustus 2018

Smith College en het omliggende gebied herbergen ongeëvenaarde collecties en instellingen voor cultureel erfgoed die een meeslepende ervaring bieden in de geschiedenis van vrouwen.

Tijdens je tijd bij Smith, zullen we het leven van vrouwen onderzoeken door middel van archiefonderzoek, bezoeken aan lokale musea en rondleidingen door historische locaties. Met een focus op vrouwen en sociale verandering, maak je kennis met vrouwen die de loop van de Amerikaanse geschiedenis hebben veranderd door middel van hervormingen, mobilisatie, culturele interventies en regelrechte rebellie.

leerplan

In de speciale collecties van Smith zullen we de brieven, dagboeken, foto's en manifesten bekijken die de afgelopen 150 jaar persoonlijke en politieke revoluties kronkelen. We zullen de eerste generatie universiteitsvrouwen leren kennen via de institutionele archieven van Smith en Mt. Holyoke. En we zullen feministische kunst onderzoeken in het Smith College Museum of Art.... [-]


Europese unie: geschiedenis, instellingen en internationale betrekkingen zomercursus

Audencia Business School
Campus Voltijd 1 - 8 weken June 2019 Frankrijk Nantes Toulouse +1 more

Deze cursus analyseert verschillende aspecten van de Europese Unie. Het geeft een dieper inzicht in de langetermijnrelatie van de Verenigde Staten en Europa, vooral wat betreft economische kwesties na de Tweede Wereldoorlog en de implementatie van het Marshall-plan. [+]

EUROPESE UNIE: GESCHIEDENIS, INSTELLINGEN EN INTERNATIONALE RELATIES ZOMERCURSUS 18 juni - 22 juni Cursus beschrijving

Deze cursus analyseert verschillende aspecten van de Europese Unie. Het geeft een dieper inzicht in de langetermijnrelatie van de Verenigde Staten en Europa, vooral wat betreft economische kwesties na de Tweede Wereldoorlog en de implementatie van het Marshall-plan. We raden ten zeerste aan dat studenten die deze cursus volgen, aan het einde van het programma deelnemen aan de reis naar Brussel.

Na het succesvol afronden van deze cursus, zullen de studenten begrijpen wat de EU is, hoe deze werkt en welke grote interne en externe uitdagingen het met zich meebrengt.

[-]

Zomercursus Culturele Antropologie, Oude Geschiedenis en Archeologie van Siberië

Novosibirsk State University
Campus 2 weken August 2019 Rusland Novosibirsk

Deze school is voor studenten archeologie, geschiedenis en cultuur, specialisatie antropologie, die de geschiedenis bestuderen van de Hunnen en het Turkse Khaganaat in Siberië in het eerste millennium na Christus. [+]

Deze school is voor studenten archeologie, geschiedenis en cultuur, specialisatie antropologie, die de geschiedenis bestuderen van de Hunnen en het Turkse Khaganaat in Siberië in het eerste millennium na Christus.

Studenten zullen archeologische opgravingen uitvoeren op een monument uit de Tashtyk-periode genaamd «begraafplaats Tes 'baai 3» (Tesinski zaliv 3). Deze archeologische vindplaats is onderzocht door de afdeling Archeologie en etnografie van de Novosibirsk State University . De site ligt aan de oever van de rivier Yenisei en heeft meer dan 80 archeologische objecten.

Toonaangevende experts van archeologen van de Novosibirsk State University en de Khakassia Novosibirsk State University geven lezingen voor studenten. Studenten kunnen een bezoek brengen aan het beroemdste archeologische monument in dit gebied, de musea en het nationale park van de regio Khakassia en Krasnojarsk. Studenten zullen in een archeologisch kamp in tenten wonen. Voedsel wordt gekookt in de veldkeuken.... [-]


Zomerschool egyptologen als museumcuratoren: een meeslepende training

University of Pisa Summer & Winter Schools
Campus Voltijd September 2018 Italië Pisa

The Summer School "Egyptologen als museumcuratoren: een immersieve training" is een academisch programma aangeboden door de Universiteit van Pisa in samenwerking met het Egyptisch Museum in Turijn. [+]

The Summer School "Egyptologen als museumcuratoren: een immersieve training" is een academisch programma aangeboden door de Universiteit van Pisa in samenwerking met het Egyptisch Museum in Turijn.

Het hoofddoel van de school is om het object uit de Oud-Egyptische geschiedenis als een onderdeel van een verzameling te beschouwen als een theoretische en praktische benadering. Elk object is een opeenstapeling van verschillende verhalen, zowel oud als modern, gaande van productie, gebruik, depositie, ontdekking, tot verwerving, conservering en weergave.

De school biedt de unieke kans om Egyptische voorwerpen vanuit al deze verschillende hoeken aan te pakken, van theoretische tot meer pragmatische perspectieven, waarbij deelnemers worden blootgesteld aan een verscheidenheid aan museumpraktijken dankzij een meeslepende ervaring in de omgeving van het Egyptisch museum van Turijn.... [-]


Zomerschool in het lezen van Midden-Egyptische hiërarchie

University of Pisa Summer & Winter Schools
Campus Voltijd July 2019 Italië Pisa

Het doel van de school is om sterk vermogen te bieden in het lezen en interpreteren van oude Egyptische documenten in hiërarchie en hiërogliefen, boven de basiskennis. [+]

Het doel van de school is om sterk vermogen te bieden in het lezen en interpreteren van oude Egyptische documenten in hiërarchie en hiërogliefen, boven de basiskennis. Dit wordt bereikt op drie verschillende niveaus:

1) Decoderen van hiëratisch schrift (basis);

2) Intensieve leespraktijk (hiëratische bronnen) onder toezicht van leerkrachten;

3) Focus op grammaticale kwesties met betrekking tot de teksten in het Midden-Koninkrijk.

Door verschillende soorten documenten te onderzoeken, verwerven deelnemers zelfvertrouwen in het naderen van autonoom oude Egyptische geschriften in het Midden-Egyptisch, vooral die geschreven in het hieratic.... [-]


London Summer - UK Today

IES Abroad
Campus Voltijd 7 weken June 2019 Verenigd Koninkrijk Londen

Ons UK Today-programma biedt u de mogelijkheid om de levendige cultuur en het rijke erfgoed van het hedendaagse Londen te verkennen via een breed scala aan cursussen, die allemaal van toepassing zijn op de Britse geschiedenis en cultuur. [+]

Overzicht

De zomer is misschien wel de beste tijd om te leven en te leren in Londen. Wie zou hier geen zomer willen doorbrengen, met tijd om ook alle gratis musea te bezoeken, films onder de sterren te kijken en de 400 groene ruimten in de stad te verkennen?

Ons UK Today-programma biedt u de mogelijkheid om de levendige cultuur en het rijke erfgoed van het hedendaagse Londen te verkennen via een breed scala aan cursussen, die allemaal van toepassing zijn op de Britse geschiedenis en cultuur.

Onze unieke academische ervaring integreert cursusgerelateerde excursies in vrijwel alle cursussen om de vele leermogelijkheden die Londen biedt te maximaliseren. Dit programma is een geweldige kans om je studie voort te zetten terwijl je Londen als je klas gebruikt.... [-]


LAS Summer Academic Program Course

Leysin American School
Campus Voltijd 2 weken June 2019 Zwitserland Leysin

[+]

wiskunde Computer Programmering Gedragseconomie

Robotica

[-]

De schotse verlichting in context

The University of Edinburgh Summer School
Campus Voltijd 4 - 4 weken June 2019 Verenigd Koninkrijk Edinburgh

In deze cursus krijgt u de belangrijkste ontwikkelingen van de Schotse Verlichting op gebieden als filosofie, ethiek, sociale en politieke denken, geschiedschrijving, de medische wetenschap, esthetiek, literatuur en religieuze denken te overwegen. Je hebt ook de mogelijkheid om de invloed van de Schotse denken over Amerika, en de omstandigheden die hebben geleid tot de verduistering van de Verlichting het denken te beoordelen. [+]

De invoering van studenten om de centrale thema's, problemen en theorieën van de Schotse Verlichting, zal er een bijzondere nadruk op de blijvende relevantie van de Verlichting zijn. Studenten zullen de huidige aanpak van de Schotse Verlichting, en de gebieden van de hedendaagse discussie onder wetenschappers onderzoeken. De cursus is ook bedoeld om studenten kritisch, discursieve en analytische vaardigheden te verbeteren.

De cursus is interdisciplinair: denkers als David Hume en Adam Smith bestudeerd en schreef op een breed scala van academische disciplines, elke discipline vergieten verklarende licht op de anderen. Dit is een traditionele Schotse aanpak om te studeren, waar de Schotse Verlichting dateert. Filosofie was de centrale discipline van de Schotse Verlichting - en het zal op dezelfde manier centraal in onze studies.... [-]


Spelletjes en geschiedenis: het spelen met de tijd en cultuur

Helsinki Summer School
Campus Voltijd 17 dagen August 2019 Finland Helsinki

Deze cursus duurt een blik op de zich voortdurend ontwikkelende gebied van bestuur en videospelletjes vanuit het oogpunt van een historicus. Werken met lezingen, workshops en presentaties van studenten, onderzoekt games als design, geschiedschrijving, leermiddelen en elementen van historische en culturele bewustzijn. [+]

Games en Geschiedenis: Het spelen met tijd en cultuur

ORGANISATOR:

Departement Wijsbegeerte, Geschiedenis, Cultuur en Kunst Studies, Universiteit van Helsinki

Verwante Degree Programma:

historicus kandiohjelma historicus maisteriohjelma Kulttuuriperinnön maisteriohjelma Magisterprogrammet i kultur och kommunikation

DATA:

8.-2017/08/24

PRIJZEN:

850-1400 EUR

Met dank aan:

6 ECTS

COÖRDINATOR:

Derek Fewster

Target studenten

De cursus is bedoeld voor alle geïnteresseerde studenten met een aantal eerdere studies in de geschiedenis. Het wordt aanbevolen voor studenten in hun derde jaar of daarbuiten.... [-]


Summer Course in Culture and Society in the Scottish Enlightenment

The University of Edinburgh Summer School
Campus 2 weken July 2019 Verenigd Koninkrijk Edinburgh

[+]

Cursusformaat

Er zal worden voorgeschreven en optionele waarden voor alle klassen, die u zal worden verwacht dat zij buiten de lestijd te lezen.

Er is geen voorkennis van de Schotse Verlichting nodig.

[-]

Inleiding tot de conceptuele geschiedenis

Helsinki Summer School
Campus Voltijd 11 dagen August 2019 Finland Helsinki

In augustus 2017 "An Introduction to Conceptual geschiedenis" zal worden aangeboden door het Centrum voor Nordic Studies, Universiteit van Helsinki, als onderdeel van de Helsinki Summer School. [+]

Inleiding tot Conceptuele Geschiedenis

ORGANISATOR:

Centrum voor Nordic Studies, Universiteit van Helsinki

DATA:

8.-2017/08/18

PRIJZEN:

600-900 EUR

Met dank aan:

6 ECTS

COÖRDINATOR:

Jani Marjanen & Johan Strang

Target studenten

Finse en internationale PhD-studenten en de mate geavanceerde Master's uit verschillende wetenschapsgebieden.

Synopsis

In augustus 2017 "An Introduction to Conceptual geschiedenis" zal worden aangeboden door het Centrum voor Nordic Studies, Universiteit van Helsinki, als onderdeel van de Helsinki Summer School. Nu in zijn twaalfde jaar, wordt de cursus georganiseerd door Concepta: het International Research School in Conceptuele Geschiedenis, en de politieke Concepts Permanente Groep van het European Consortium of Political Research (ECPR) aan de Universiteit van Helsinki.... [-]


Zomerschool

Saint Michael's College
Campus Voltijd 11 - 18 dagen September 2018 Verenigde Staten Burlington

Om u te registreren voor een zomer sessie cursus, compleet en legt de Undergraduate registratieformulier, te vinden op het Administratiekantoor Formulieren pagina. Registratie begint 1 maart. [+]

International Study Cursussen 2017

Om u te registreren voor een zomer sessie cursus, compleet en legt de Undergraduate registratieformulier, te vinden op het Administratiekantoor Formulieren pagina. Registratie begint 1 maart.

International Study Cursus Beschrijvingen

Frankrijk: Cultuur en Maatschappij in Medieval Burgundy

HI / RS / AH / HU 280 (4 studiepunten) Voorwaarde: Geen Datum: May 13-31, 2017

Dit programma biedt studenten de eerste hand ervaring van het leven op de plaats van oorsprong van SMC in de Bourgogne - een 12e-eeuwse abdij - terwijl het bestuderen van de middeleeuwse geschiedenis en cultuur in zijn oorspronkelijke context. De lessen gehouden om de andere dag in Pontigny bereiden studenten voor op site bezoekt de volgende dag naar kastelen, kerken, kathedralen, slagvelden, abdijen, archeologische opgravingen, dorpen en steden, musea en bibliotheken. Op deze manier lezen, studeren en het verkennen van de materiële overblijfselen van deze cultuur zijn geïntegreerd.... [-]


Internationale Summerschool, onderwerp 2 - Van ruilhandel tot bitcoins: het culturele leven van geld

University of Southampton
Campus Voltijd 4 weken July 2019 Verenigd Koninkrijk Southampton

Deze cursus onderzoekt wat geld echt is. Het vergroot onze dagelijkse percepties van munten en bankbiljetten door te kijken naar de manieren waarop kunstenaars, schrijvers en filosofen de sociale en politieke veronderstellingen hebben onthuld waarop het geld vertrouwt. De eerste klas zal je kennis laten maken met de aangevochten geschiedenissen van het geld, onderzoeken hoe geschiedenissen van ruilhandel zijn geplaatst tegen geschiedenissen van schulden en wat dit betekent voor hoe geld functioneert in hedendaagse economieën. De tweede klas zal je laten kennismaken met de manieren waarop kunstenaars en schrijvers alternatieve vormen van geld hebben bedacht, door voorbeelden van namaak naar de gifteconomie te onderzoeken. De laatste klas onderzoekt wat geld betekent in ons hedendaagse moment: het analyseren van de sociale relaties en problemen, die digitaal geld met zich meebrengt. [+]

Breng je zomer door en word deel van een universiteit van wereldklasse

Wanneer u lid wordt van de International Summer School 2018, boekt u uw plaats om deel uit te maken van een internationaal erkend centrum voor onderzoek, ondernemerschap en kennis van wereldklasse. Over vier weken, van 16 juli tot 10 augustus 2018, ontmoet je veel van de studenten en stafleden die de University of Southampton een van de top 1% van universiteiten in de wereld maken.

Door samen te werken met studenten en personeel van over de hele wereld in de klas, terwijl je optimaal gebruik maakt van onze moderne campusfaciliteiten, of terwijl je ontspant in je comfortabele hal, zul je vrienden maken en ervaringen opdoen om mee naar huis te nemen die uniek zijn .... [-]


Heavy metal muziek in de hedendaagse geschiedenis en maatschappij

Helsinki Summer School
Campus Voltijd 17 dagen August 2019 Finland Helsinki

Deze cursus verkent de ontwikkeling van de populaire muziek stijl van Heavy Metal. De primaire focus zal liggen op de muzikale elementen van het genre, de historische elementen en de relatie tot de hedendaagse Westerse maatschappij. [+]

Heavy Metal muziek in de hedendaagse geschiedenis en maatschappij

ORGANISATOR:

Departement Wijsbegeerte, Geschiedenis, Cultuur en Kunst Studies, Universiteit van Helsinki

Verwante Degree Programma:

Taiteiden tutkimuksen kandiohjelma Taiteiden tutkimuksen maisteriohjelma

DATA:

8.-2017/08/24

PRIJZEN:

850-1400 EUR

Met dank aan:

5 ECTS

COÖRDINATOR:

Paolo Ribaldini

Target studenten

De cursus is bedoeld als multidisciplinaire mogelijk te zijn, het stimuleren van samenwerking tussen studenten uit verschillende academische achtergronden. De ideale kandidaten zijn geavanceerde studenten van de muzikale praktijk, musicologie, sociale studies, semiotiek, culturele studies, antropologie, filosofie, psychologie, taalkunde, gender studies en pedagogie bachelor- of masteropleiding.... [-]


UPC zomerschool

Universidad Privada De Ciencias Aplicadas
Campus Voltijd March 2019 Peru Lima

Onze Summer Program biedt studenten de mogelijkheid om in te schrijven in gespecialiseerde cursussen in relatie tot hun vakgebied. Studenten leren vindt plaats in een unieke en spannende instellingen en wordt geleid door professionele instructie, in het Engels, van experts uit verschillende disciplines in verband met toerisme, architectuur, business, communicatie en journalistiek, fashion design, gastronomie, muziek, fotografie, onder anderen. [+]

UPC's uitgebreide internationale programma's bieden studenten de mogelijkheid van het bereiken van hands-on ervaring door middel van geaccrediteerde klassikale onderwijs, cultureel belangrijke excursies, service - leren, gezamenlijk onderzoek, en / of unieke stagemogelijkheden.

ZOMER TERM IN PERU

Onze Summer Program biedt studenten de mogelijkheid om in te schrijven in gespecialiseerde cursussen in relatie tot hun vakgebied. Studenten leren vindt plaats in een unieke en spannende instellingen en wordt geleid door professionele instructie, in het Engels, van experts uit verschillende disciplines in verband met toerisme, architectuur, business, communicatie en journalistiek, fashion design, gastronomie, muziek, fotografie, onder anderen. ... [-]