Zomercursus in Food and Beverage Studies in UK

Zoek Zomercursussen in Food and Beverage Studies in UK

Food and Beverage Studies

Sumemer cursussen zijn vaak een weg gebruikt door studenten om aanvullende certificaten of kwalificaties te bereiken buiten de normale schooljaar. Of ze zijn het overbruggen van de kloof tussen de niveaus van de studie of het toevoegen van een carrière kennisbasis, kunnen deze cursussen is te vinden in bijna elk gebied van de studie.

Het Verenigd Koninkrijk van Groot-Brittannië en Noord-Ierland, algemeen bekend als het Verenigd Koninkrijk en Groot-Brittannië, is een soevereine staat gelegen langs de noord-westelijke kust van het vasteland van Europa.De twee meest bekende (en oudste) universiteiten van Oxford en Cambridge (vaak aangeduid als Oxbridge door veel Britten) Engeland heeft ook een aantal andere instellingen van wereldklasse, waaronder diverse in Londen (met name Imperial College, de London School of Economics, University College Londen en King 's College London, allemaal deel van London University)

Zomercursus in Food and Beverage Studies in UK

Lees meer

Le cordon bleu zomerschool

Le Cordon Bleu London
Campus Voltijd 3 weken August 2019 Verenigd Koninkrijk Londen

Le Cordon Bleu heeft een grote verscheidenheid van kookcursussen beschikbaar deze zomer. Van klassen van slechts enkele uren om formeel geaccrediteerd 6 weekse cursussen, moet u in staat om de kookcursus dat u het beste zou passen vinden. Onze culinaire cursussen zijn een prachtige manier om meer over de fundamentele technieken in de keuken, patisserie of wijn in onderhoudend en informele lessen te leren. [+]

Le Cordon Bleu heeft een grote verscheidenheid van kookcursussen beschikbaar deze zomer. Van klassen van slechts enkele uren om formeel geaccrediteerd 6 weekse cursussen, moet u in staat om de kookcursus dat u het beste zou passen vinden. Onze culinaire cursussen zijn een prachtige manier om meer over de fundamentele technieken in de keuken, patisserie of wijn in onderhoudend en informele lessen te leren.

Of u zich voorbereiden op een professionele carrière koken of gewoon willen studeren in de zomer voor uw eigen belang moet je in staat zijn om een ​​zomerprogramma voor u te vinden.

INTENSIEVE gerechten en patisserie CERTIFICATEN Intensieve Basic Cuisine

Voorwaarde: geen Duur: 6 weken Intensieve Basic Cuisine maakt u kennis met de traditionele Franse culinaire technieken. In deze eerste programma leert u:... [-]