Zomercursus in Food and Beverage Studies in Frankrijk

Kijk Zomercursussen in Food and Beverage Studies in Frankrijk

Food and Beverage Studies

De kosten van de zomer cursussen verschilt van school tot school. Cursussen op meer elite hogescholen en universiteiten kost aanzienlijk meer dan degenen met een kleinere of openbare scholen. De kosten is ook afhankelijk van het aantal vakken een student inschrijft in.

Frankrijk biedt een prachtig systeem van hoger onderwijs om niet alleen de burgers, maar ook buitenlanders. Het land 's dynamische cultuur trekt buitenlandse studenten en diegenen die geïnteresseerd zijn in het nastreven van internationale cursussen. Frankrijk heeft een traditie van wetenschappelijke en technologische innovatie. Dit zorgt ervoor dat wetenschappers hun creativiteit ten volle te benutten.

Zomercursus in Food and Beverage Studies in Frankrijk

Lees meer

Zomercursus - wereldwijde gastronomie

Winterline Global Skills
Campus Voltijd 7 weken September 2019 Frankrijk Parijs

Reis de wereld, op te bouwen vaardigheden en brandstof je passies tijdens Winterline Global Skills 'Summer's. U zult hands-on ervaring in uw gebieden van belang te krijgen, ontdekken wat voelt u aanvinken, en het opbouwen van vriendschappen voor het leven. U zult begrijpen hoe wat je doet invloed anderen over de hele wereld, en te leren hoe te bouwen van. Als u denkt over een gebied van studie, maar nog niet zeker of het goed is voor u, dit is uw kans om het uit te proberen tijdens het werken met en leren van onze ongelooflijke partnerorganisaties. Maak je klaar voor de beste zomer ooit. [+]

Top Zomercursussen in Food and Beverage Studies in Frankrijk. Ontdek je passies. The Best Summer Ever. Reis de wereld, op te bouwen vaardigheden en brandstof je passies tijdens Winterline Global Skills 'Summer's. U zult hands-on ervaring in uw gebieden van belang te krijgen, ontdekken wat voelt u aanvinken, en het opbouwen van vriendschappen voor het leven. U zult begrijpen hoe wat je doet invloed anderen over de hele wereld, en te leren hoe te bouwen van. Als u denkt over een gebied van studie, maar nog niet zeker of het goed is voor u, dit is uw kans om het uit te proberen tijdens het werken met en leren van onze ongelooflijke partnerorganisaties. Maak je klaar voor de beste zomer ooit. 24 juni - 13 augustus, 2017 Global Gastronomie Spanje, Italië, Frankrijk, Thailand, Cambodja, de VS Of je droom van het zijn een chef-kok, het bezit van een B & B of gewoon wilt weten hoe je gastheer voor een killer etentje, dit programma levert. Je zult verschillende soorten voedsel prep verkennen. Bezoek een culinaire kunsten universiteit in Spanje. Ontdek de ambacht van wijnbereiding en mixology. Leer de cross-culturele kunst van gastvrijheid. Dompel jezelf onder in voedsel als het hart van de menselijke cultuur, van professionals over de hele wereld. Skills Highlights: Vier de culinaire tradities van boerderij tot bord en ambachtelijke levensmiddelen op familiebedrijf wijngaarden, boerderijen en ranches. Leer hoe druiven worden geteeld en verwerkt, hoe de olijven worden geoogst en verwerkt tot olie, en hoe tomaten worden geteeld... [-]

Zomertoerisme

CEFAM French-American Business School
Campus Voltijd 2 - 5 weken June 2019 Frankrijk Lyon

CEFAM biedt een nieuw zomerprogramma op het gebied van toerisme en gastronomie. Lyon is de hoofdstad van de gastronomie en de beste plek om alle geheimen van de Franse keuken te ontdekken. Cursussen, conferenties, bezoeken en culturele activiteiten leren u alles wat u ooit wilde weten over de Franse keuken. Excursies naar Parijs, de Provence, Savoie en Bourgondië, een gerenommeerd wijngebied, worden georganiseerd om u de charmante regio's rond Lyon te laten ontdekken. [+]

Zomertoerisme

CEFAM biedt een nieuw zomerprogramma op het gebied van toerisme en gastronomie.

Lyon is de hoofdstad van de gastronomie en de beste plek om alle geheimen van de Franse keuken te ontdekken. Cursussen, conferenties, bezoeken en culturele activiteiten leren u alles wat u ooit wilde weten over de Franse keuken.

Excursies naar Parijs, de Provence, Savoie en Bourgondië, een gerenommeerd wijngebied, worden georganiseerd om u de charmante regio's rond Lyon te laten ontdekken.

Ontdek hieronder onze 2-weekse versie en onze 5-weekse versie:

Summer Gastronomy 2-weekse versie

Ontdek Lyon, de hoofdstad van de Franse gastronomie!

De uitstekende keuken van Lyon maakt integraal deel uit van de lokale manier van leven. De stad biedt de keuze tussen de populaire charme van de beroemde bouchonsbistro's, de verfijnde elegantie van de gastronomische restaurants met twee of drie sterren en de warme, levendige atmosfeer van de openluchtmarkt. Conferenties, bezoeken en culturele activiteiten in Lyon leren u alles wat u ooit wilde weten over de Franse keuken!... [-]


Zomerprogramma Food Product Development op Sup'Biotech: 2019

SupBiotech Paris
Campus Voltijd 3 weken July 2019 Frankrijk Villejuif

Sup'Biotech is een particuliere technische school gevestigd in het grootstedelijk gebied van Parijs en is gespecialiseerd in verschillende opkomende gebieden die verband houden met biotechnologie. Sup'Biotech maakt deel uit van het cluster IONIS Institute of Technology. [+]

Invoering

Sup'Biotech is een particuliere technische school gevestigd in het grootstedelijk gebied van Parijs en is gespecialiseerd in verschillende opkomende gebieden die verband houden met biotechnologie. Sup'Biotech maakt deel uit van het cluster IONIS Institute of Technology.

Het is een van de beste biotechscholen in Frankrijk en maakt deel uit van IONIS, de leidende groep voor hoger privéonderwijs in Frankrijk. De studenten gaan door naar topposities in een groot aantal sectoren, waaronder de gezondheids-, bioinformatica-, farmaceutische en cosmetica-industrie, groene industrieën en agribusiness.

ZOMERSCHOLEN 2018 van Eikon op Vimeo.

Presentatie

Het unieke curriculum van Sup'Biotech combineert wetenschap en engineeringcursussen met managementvaardigheden en branchespecifieke technische kennis, en bereidt studenten voor op dynamische loopbanen in onderzoeks-, management- en communicatierollen. Onze afgestudeerden bezitten niet alleen de expertise die nodig is in STEM-gebaseerde loopbanen, maar ook de interpersoonlijke en managementvaardigheden om hun boodschap effectief te kunnen overbrengen.... [-]


Basisbeginselen van de Franse keuken Training - 7 weken

Ecole Lenôtre
Campus Voltijd Deeltijd 7 weken June 2019 Frankrijk Plaisir Parijs +2 more

De basis van de Franse keuken is gecreëerd voor mensen die willen trainen of zichzelf opnieuw willen uitvinden in koken. Voor degenen die binnen 7 weken van de basis willen leren. [+]

L'ESSENTIEL: Basiskennis van de Franse keuken

Het doel van deze training is om studenten de basis van het koken te leren en de creatie van de basiselementen onder de knie te krijgen .

Praktische lessen: 6 weken

Maak basisrecepten : sauzen, vinaigrettes, mayonaises, stocks, etc.Maak basisbeginselen : soepen, quiches, salades, enz.Vis en zeevruchten bereiden : moules marinières, wijting à l'Anglaise, sole bonne-femme, etc.Vleesgerechten maken: gebraden gevogelte, gebakken kalfsvlees, runderstoofpot, stoofschotels, gegrild vlees, enz.Maak plantaardige bijgerechten in overeenstemming met het focale vlees of de visMaak klassieke desserts : fruittaarten, gevulde chouxbroodjes, gelaagde desserts, moka, bavarois, enz.Beoordeling van de voortgang... [-]