Filter
Zomercursussen

Top 29 Zomercursussen in Culturele Studies 2019

Een zomercursus is een klasse die wordt aangeboden wanneer een universiteit traditioneel in pauze is, waardoor het een uitstekende optie is voor studenten die hun opleiding willen uitbreiden. Velen gebruiken dit type programma om vooruit te komen in hun studie, inhalen in gebieden waar ze mee worstelen, of een nieuw gebied verkennen.

Precies wat is een zomercursus in culturele studies? Dit type les is bedoeld om studenten alles te leren over cultuur, waaronder taal, religie, sociale praktijken, eten, kleding, muziek, kunst en meer. Sommige programma's bieden algemene studies van cultuur als concept. Anderen kunnen zich richten op een specifieke persoon, regio of land, zoals China, Oost-Europa of het Midden-Oosten. Veel van deze programma's bieden een reiscomponent, zodat studenten in het buitenland kunnen studeren en hands-on ervaring opdoen.

Een aantal voordelen is beschikbaar voor diegenen die een zomercursus in culturele studies volgen. Deze omvatten een verbeterd vermogen om intercultureel te communiceren, evenals een hogere waardering van diversiteit en soms betere taalvaardigheden. Al deze kunnen nuttig zijn voor toekomstige carrières, met name die in het internationale rijk.

Een zomercursus in culturele studies kan variëren in kosten, vanwege factoren zoals reiskosten, programmakosten en valutaverschillen. Geïnteresseerde studenten moeten vóór hun inschrijving contact opnemen met de door hen gekozen school om ervoor te zorgen dat ze financieel compatibel zijn.

Degenen die een zomercursus over culturele studies afronden, zullen merken dat ze gedijen in verschillende carrières. Ze kunnen mogelijk werken voor een reeks internationale organisaties, zoals bedrijven, non-profitorganisaties of zelfs overheidsinstanties. Studenten kunnen mogelijk werk vinden als diplomaten, consultants, managers, analisten of cultuurspecialisten. Velen vinden ook loopbanen in andere gebieden, waar hun internationale ervaring unieke vaardigheden biedt. Sommige studenten kunnen leraren of ondernemers worden, vooral in internationale contexten.

Bekijk deze database voor opties in culturele studies. Sommige programma's kunnen reiscomponenten hebben. Zoek gewoon naar uw programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van uw keuze door het leadformulier in te vullen.

Read More Read Less
Other options within this field of study:

29 Results in Culturele Studies

Maison des Langues

Zomercursussen in de Franse taal en de Franstalige cultuur ... [+]

Gelegen in het historische hart van de stad Genève, bieden de Franse zomercursussen van de universiteit van Genève een spannende set van 2, 3 en 6 weken durende intensieve cursus aan studenten van over de hele wereld en van alle niveaus. Dit is een van de beste Franse taal- en cultuurprogramma's voor volwassenen die sinds 1891 in Zwitserland beschikbaar zijn.

PROGRAMMA

2-weekse cursus

- van 4 tot 15 februari 2019

- van 1 tot 12 juli 2019

3-weekse cursus

- van 15 juli tot 2 augustus 2019

- van 5 tot 23 augustus 2019

CPU: voorbereiding voor universitaire studies

van 15 juli tot 23 augustus 2019

OPTIE

Accommodatie aan de Cité Universitaire... [-]

Zwitserland Genève
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Zwitserland
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Genève
    )

)
1
February 2019
Full-time
2 - 6 weken
Campus

Lees meer in Nederlands
University of Szeged

Haal het meeste uit je zomer! Als je je Hongaar in een levendige internationale gemeenschap wilt beginnen of oppoetsen, breng dan een paar zomerse weken door in een mooie ... [+]

Zomeruniversiteit - Hongaarse taal en cultuur

Haal het meeste uit je zomer! Als je je Hongaar in een levendige internationale gemeenschap wilt beginnen of oppoetsen, breng dan een paar zomerse weken door in een mooie studentenstad en geniet van multiculturele vrienden en een dynamische omgeving!

Het intensieve zomerprogramma Hongaarse taal en cultuur omvat taalonderwijs op verschillende niveaus, culturele exposure in combinatie met academische klassen en vrijetijdsactiviteiten.

18e Cursus ZOMER: 15 juli - 11 augustus 2018

Week 1: 16-20 juli Week 2: 23-27 juli Week 3: 30 juli - 3 augustus Week 4: 6-10 augustus ... [-]
Hongarije Szeged
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Hongarije
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Szeged
    )

)
1
Chechen State Pedagogical University

De zomerschool is een zeer belangrijk hulpmiddel voor de internationalisering van de universiteit. Het maakt het gemakkelijker om talen te leren en verschillende culturen ... [+]

Het programma van de zomerschool 2018 "Grozny - interculturele uitwisseling"

De zomerschool is een zeer belangrijk hulpmiddel voor de internationalisering van de universiteit. Het maakt het gemakkelijker om talen te leren en verschillende culturen uit verschillende landen te leren.

De Tsjetsjeense staatspedagogische universiteit leidt momenteel hooggekwalificeerde specialisten op die werken in kleuterscholen, scholen en universiteiten. Er zijn 28 afdelingen aan de Pedagogische Universiteit, waar er kandidaten zijn voor wetenschap en universitair hoofddocenten. Sinds 2015 heeft de universiteit een voorbereidende afdeling geopend, die buitenlandse studenten voorbereidt op universitaire studies. In dit departement zijn er universitair docenten, die aanvullende kwalificaties hebben gekregen in de richting "Russisch als vreemde taal".... [-]

Rusland Grozny
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Rusland
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Grozny
    )

)
1
August 2019
Full-time
2 weken
Campus

Lees meer in Nederlands
University of Exeter International Summer School

Deze module onderzoekt een breed scala aan visuele en literaire teksten, van gotische romans tot Pre-Raphaelite schilderijen, die een idee geven van de buitengewone histo ... [+]

Over

Deze module onderzoekt een breed scala aan visuele en literaire teksten, van gotische romans tot Pre-Raphaelite schilderijen, die een idee geven van de buitengewone historische rijkdom van het Victoriaanse tijdperk.

In deze module zullen we een reeks belangrijke Victoriaanse teksten in detail bestuderen, waaronder een roman van Charles Dickens; poëzie van Tennyson en Browning; korte verhalen van Robert Louis Stevenson, HG Wells en Mary Braddon; evenals kunst en architectuur. We plaatsen de literatuur en kunst in hun historische, sociale, politieke en culturele context. De module is georganiseerd rond de volgende belangrijke thema's, die de Victorianen hebben gegalvaniseerd, net zoals ze ons vandaag bezighouden:... [-]

Verenigd Koninkrijk Exeter
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Verenigd Koninkrijk
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Exeter
    )

)
1
August 2019
Campus

Lees meer in Nederlands
Shanghai Jiao Tong University Antai Global Summer School

In 2013, Antai College of Economics and Management, Shanghai Jiao Tong University, richtte de Antai Global Summer Program (AGSP) op de groeiende behoefte van het helpen v ... [+]

In 2013, Antai College of Economics and Management, Shanghai Jiao Tong University, richtte de Antai Global Summer Program (AGSP) op de groeiende behoefte van het helpen van internationale studenten te begrijpen China van zakelijke vooruitzichten te voldoen. AGSP is een drie weken durende, credits-toekenning, Engels onderwezen zomer programma gericht op leren voor bedrijven en cultuur in China. Ongeveer 100 studenten uit meer dan 20 landen aangesloten bij elk cohort. Het programma houdt elk jaar twee afzonderlijke sessies in mei en juli, met het oog op de zomer-break kalenders overeenkomen op verschillende scholen.

De deelnemers zullen een diep begrip van de Chinese economie en de cultuur met in-class cursussen, bedrijfsbezoeken, sociale evenementen en rondleidingen krijgen. Naast het hebben van docenten die lesgeven in de top business schools over de hele wereld, het zomerprogramma is voorzien van sessies gegeven door de uitvoerende sprekers waaronder senior vakkennis van de top-merk multinationals, executives van succesvolle Chinese bedrijven, oprichters van start-up bedrijven en ga zo maar door.... [-]

China Shanghai
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => China
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Shanghai
    )

)
1
July 2019
Full-time
3 weken
Campus

Lees meer in Nederlands
Xi'an Jiaotong-Liverpool University

Ben je geïnteresseerd in China, maar weet je niet waar je moet beginnen? Wil je meer leren over China en de Chinese cultuur diepgaand leren kennen? Ben je op zoek naar ee ... [+]

Zomerschool - Chinese StudiesOverzicht

Ben je geïnteresseerd in China, maar weet je niet waar je moet beginnen? Wil je meer leren over China en de Chinese cultuur diepgaand leren kennen? Ben je op zoek naar een zomercursus die niets te maken heeft met eten, schoonheid en kennis? Meld je dan aan voor de China Research Summer School 西交利物浦大学 !

De zomercursus duurt vier weken en biedt een grondige inleiding tot de ingrijpende veranderingen die zich sinds de hervorming en opening in 1978 in China hebben voltrokken en om kwesties met betrekking tot de sociale klasse, het lokalisme en de sociale ongelijkheid van China te observeren en te bespreken.

Professor David Goodman, hoofd van de afdeling Chinese Studies, wordt de hoofddocent van deze zomercursus en onder zijn leiding start je een onvergetelijke reis van "China ontdekken" en voel je de historiciteit van China dat in de internationale gemeenschap opkomt. wijzigen. De cursus combineert een verscheidenheid aan flexibele en interessante vormen van instructie, zoals lezingen, seminars, groepspresentaties en teamopdrachten.... [-]

China Suzhou
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => China
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Suzhou
    )

)
1
June 2019
4 weken
Campus

Lees meer in Nederlands
J.F. Oberlin University Summer Session

Deze cursus beoogt in de eerste plaats studenten in staat te stellen de basisperspectieven en methodologieën van de Cultuurwetenschappen in sociale wetenschappen te leren ... [+]

Prof. Yuko Kawanishi (JF Oberlin University)

Deze cursus beoogt in de eerste plaats studenten in staat te stellen de basisperspectieven en methodologieën van de Cultuurwetenschappen in sociale wetenschappen te leren, en ze vervolgens toe te passen op het begrijpen van hedendaagse Japanse culturele scènes. De actieve deelname van studenten aan klassendiscussies en kritisch denken is essentieel.

accommodatie

Twin-size accommodatie is beschikbaar voor de deelnemers aan de Summer Session. Alle behuizingen bevinden zich in de buurt van de school en zijn handig voor woon-werkverkeer. Alle woningen zijn uitgerust met beddengoed, meubels (bureau, stoel, tafel), douche, toilet, magnetron, tv en internetaansluiting.... [-]

Japan Tokio
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Japan
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Tokio
    )

)
1
June 2019
Full-time
4 weken
Campus

Lees meer in Nederlands
Palacky University

Deze uitgebreide zomerschool geeft je veel inzicht in de Europese cultuur en architectuur, terwijl je tegelijkertijd de kans krijgt om tijd door te brengen in het hart va ... [+]

Bent u geïnteresseerd in Centraal-Europa, zijn geschiedenis

Met onderwerpen variërend van:

Christendom en vorming van het Europese Oosten en Westen;Barokke cultuur en spiritualiteit;Europa en de wereld sinds 1900: van mondiaal leiderschap naar periferie?

Deze uitgebreide zomerschool geeft je veel inzicht in de Europese cultuur en architectuur, terwijl je tegelijkertijd de kans krijgt om tijd door te brengen in het hart van Centraal-Europa: Olomouc. De kennis en het inzicht die tijdens deze zomerschool is opgedaan, zijn vooral van belang in het huidige, complexe nieuwe tijdperk van globalisering.

Palacký University Olomouc, Tsjechië, EUDuur: 4 weken (19 juli - 18 augustus 2019)5 ECTS CreditsWaarom Olomouc?... [-]
Tsjechië Olomouc
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Tsjechië
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Olomouc
    )

)
1
July 2019
Full-time
4 weken
Campus

Lees meer in Nederlands
New College Group

Ervaar een geweldige zomer vol activiteiten - en leer Engels! Studenten kunnen een volledig dagelijks programma verwachten van het studeren van Engels, sociale activiteit ... [+]

Engels leren

Ervaar een geweldige zomer vol activiteiten - en leer Engels! Studenten kunnen een volledig dagelijks programma verwachten van het studeren van Engels, sociale activiteiten en excursies, en leuke en vriendelijke medewerkers - met voldoende mogelijkheden om nieuwe vrienden te maken van over de hele wereld. Nu met spannende nieuwe locaties beschikbaar.

KIES JE LOCATIE:Londen

BELANGRIJKSTE FEITEN

Thema: Verken LondenLeeftijden: 12 tot 17Accommodatie: standaard of ensuite residentieMaaltijden: volpensionLocatie: Avery Hill Campus, University of Greenwich, LondenDatums: 30 juni 2019 - 28 juli 2019Manchester

BELANGRIJKSTE FEITEN

Thema: MediaLeeftijden: 12 tot 17Accommodatie: Eenpersoonskamer met ensuite badkamerMaaltijden: volpensionLocatie: University of Salford, ManchesterDatums: 30 juni 2019 - 11 augustus 2019York... [-]
Verenigd Koninkrijk Manchester Ierland Dublin York Londen  + 2 More
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Verenigd Koninkrijk
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Manchester
    )

  [2] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Ierland
    )

  [3] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Dublin
    )

  [4] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => York
    )

  [5] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Londen
    )

)
1
June 2019
Full-time
Campus

Lees meer in Nederlands
Institut Europeen De Francais

Deze cursus wordt aan u aanbevolen als u ten minste 17 jaar oud bent en als u uw Frans wilt leren of perfectioneren voor persoonlijke of schooldoeleinden, voor langdurige ... [+]

Voorwaarden:Geldig voor cursussen tot 31.12.2018 Klik op de afbeelding voor een onmiddellijke online offerte en reserveer nu!

Deze cursus wordt aan u aanbevolen als u ten minste 17 jaar oud bent en als u uw Frans wilt leren of perfectioneren voor persoonlijke of schooldoeleinden, voor langdurige of kortstondige onderdompeling. Dit programma legt de nadruk op mondelinge vaardigheden en culturele ontdekking.

Aantal lessen

28 lessen van 45 minuten per week (21 uur): 20 Algemene Franse lessen 2 open workshops van 45 mn 6 lessen mondelinge oefening Culturele activiteitenpakket Accommodatie in studentenresidenties (eenpersoonskamer met eigen badkamer).

BeschrijvingCommunicatieve methode en taakgericht leren, gebaseerd op de CECRL (Common European Reference frame for Languages).Ontwikkeling van verschillende competenties: mondeling / schriftelijk begrip, mondelinge / schriftelijke uitdrukking.Gebruik van het Frans in alledaagse situaties: studeren, werken, reizen of voor persoonlijk plezier met behulp van verschillende bronnen, waaronder kranten, liedjes, foto's, audio en video.Kleine groepen van 7 personen gemiddeld (maximaal 12 personen).Open workshops van 45 minuten: Franse uitspraak en fonetiek, idiomatische uitdrukkingen, gewoon Frans, spelletjes en activiteiten, enz.Mondelinge oefenlessen: je gaat trainen om te spreken (presentaties, toespraken), om te interageren (dialogen, uitwisselingen van ideeën en meningen, rollenspelen). Je leert de situaties in het Franse leven en de cultuur beter te leren kennen en begrijpen. Je zult je uitspraak en je vloeiendheid in het Frans verbeteren.Culturele activiteiten: 2 activiteiten tijdens de week (kookclub, proeverij van lokale producten, excursies van een halve dag), een hele dag excursie in het weekend.Accommodatie: eenpersoonskamer met eigen badkamer in studentenresidenties.levels... [-]
Frankrijk Montpellier
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Frankrijk
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Montpellier
    )

)
1
September 2019
Full-time
Campus

Lees meer in Nederlands
NABA Summer school 2019

Je krijgt een breed overzicht van het modesysteem, met een focus op wat Italiaanse mode kenmerkt, hoe Milaan zo'n mekka werd voor modeontwerpers; een focus op wat Italiaa ... [+]

Als je je afvraagt ​​waarom Milaan bekend staat als de wereldhoofdstad van de mode, doe dan mee aan deze creatieve reis van twee weken. Deze cursus wisselt lezingen af ​​over de geschiedenis en principes van modevormgeving met bezoeken aan de populairste modewinkels van Milaan: modestaliers en boetieks, showrooms, tentoonstellingen, flagship- en concept stores en cult-favoriete plekken voor coole jagers.

Als je je kennis van de wereld van de Italiaanse mode wilt verdiepen, dan is deze creatieve ervaring iets voor jou. Deze cursus wisselt lezingen af ​​over de geschiedenis en principes van modeontwerp met bezoeken aan de populairste modewinkels van Rome: modeateliers en -boetieks, showrooms, tentoonstellingen, flagship- en concept stores en cult-favoriete plekken voor coole jagers.... [-]

Italië Milaan Rome
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Italië
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Milaan
    )

  [2] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Rome
    )

)
1
June 2019
Full-time
1 week
Campus

Lees meer in Nederlands
University of Pisa Summer & Winter Schools

De school is voornemens een aantal geselecteerde en professionele instrumenten te leren die nuttig zijn bij de studie van historische landschappen en architecturen in com ... [+]

Over

De school is voornemens een aantal geselecteerde en professionele instrumenten te leren die nuttig zijn bij de studie van historische landschappen en architecturen in complexe gebieden als bergachtige gebieden, gebruikmakend van de digitale vooruitgang en van de nieuwe technologieën, maar ook kijkend naar de belangrijkste behoeften in dit onderzoeksgebied, het bevorderen van een nauwere samenwerking met de openbare instellingen en professionals in ruimtelijke ordening en de promotie van cultureel erfgoed. Lezingen in de ochtend door de directeurs en instructeurs over hun onderzoek zullen studenten inzichten bieden in de theorie en de praktijk van de gekozen onderwerpen. Praktische, hands-on ervaring in het veld zal worden aangevuld met activiteit op een computer met behulp van nieuwe software en / of nieuwe digitale hulpmiddelen in de middag.... [-]

Italië Pisa
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Italië
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Pisa
    )

)
1
July 2019
Full-time
1 week
Campus

Lees meer in Nederlands
IES Abroad

Dit zes weken durende zomerprogramma biedt je intensieve cursussen Japans aan in The Center for Japanese Studies (CJS) aan de Universiteit van Nanzan, die bekend staat op ... [+]

Overzicht

Welke betere manier om je Japanse taalvaardigheid te oefenen en jezelf onder te dompelen in het Japanse leven en cultuur dan door te studeren in Nagoya? Dit zes weken durende zomerprogramma biedt je intensieve cursussen Japans aan in The Center for Japanese Studies (CJS) aan de Universiteit van Nanzan, die bekend staat op het gebied van Japans taalonderwijs. Je rondt je opleiding in Nagoya af door meer te weten te komen over de Japanse cultuur, politiek en kunst. Je krijgt de kans om deel te nemen aan twee excursies met Japanse studenten (georganiseerd door CJS). Daarnaast organiseren we een dagtrip naar Kyoto en culturele activiteiten exclusief voor IES Abroad studenten.

Snelle feitenCentrum: IES Abroad NagoyaPlaats: NagoyaLand: JapanProgrammacredits: 6 - 8,5 creditsTaal van de instructie: Japans, EngelsTaal Vereisten: 2 semesters Japans op masterniveau en minstens 200 kanjiProgrammadata... [-]
Japan Nagoya
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Japan
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Nagoya
    )

)
1
June 2019
Full-time
6 weken
Campus

Lees meer in Nederlands
School of Ukrainian Language and Culture - Ukrainian Catholic University

Zomer Oekraïense taal en cultuur programma is de grootste en meest prestigieuze Oekraïense als vreemde taal-programma in Oekraïne, gastvrije bijna honderd studenten uit m ... [+]

De Oekraïense Katholieke Universiteit bereidt de gastheer 15e jaarlijkse Summer Program in Lviv, Een unieke combinatie van de Oekraïense taal klassen en een rijk cultureel immersie-programma.

Zomer Oekraïense taal en cultuur programma is de grootste en meest prestigieuze Oekraïense als vreemde taal-programma in Oekraïne, gastvrije bijna honderd studenten uit meer dan twintig landen elke zomer.

Academisch programma

De academische programma is geschikt voor studenten van alle niveaus - van beginners tot gevorderden - en cursusmateriaal zijn aangepast aan de individuele behoeften tegemoet te komen. Het programma bestaat uit 2 sessies van 2 tot 6 weken lang. Studenten kunnen zich inschrijven voor een van de sessies met een minimale duur van de cursus van 2 weken, en een maximale duur van de cursus van 6 weken. Academische credits zijn overdraagbaar naar de meeste Noord-Amerikaanse, Europese en Australische hogescholen en universiteiten.... [-]

Oekraïne Lviv
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Oekraïne
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Lviv
    )

)
1
June 2019
Full-time
2 - 6 weken
Campus

Lees meer in Nederlands
University of Southampton

Wil je de basisvaardigheden leren om een ​​sociale onderneming of een derde sectororganisatie te ontwerpen? Ben je geïnteresseerd in het creëren van nieuwe ideeën om soci ... [+]

Breng je zomer door en word deel van een universiteit van wereldklasse

Wanneer u lid wordt van de International Summer School 2018, boekt u uw plaats om deel uit te maken van een internationaal erkend centrum voor onderzoek, ondernemerschap en kennis van wereldklasse. Over vier weken, van 16 juli tot 10 augustus 2018, ontmoet je veel van de studenten en stafleden die de University of Southampton een van de top 1% van universiteiten in de wereld maken.

Door samen te werken met studenten en personeel van over de hele wereld in de klas, terwijl je optimaal gebruik maakt van onze moderne campusfaciliteiten, of terwijl je ontspant in je comfortabele hal, zul je vrienden maken en ervaringen opdoen om mee naar huis te nemen die uniek zijn .... [-]

Verenigd Koninkrijk Southampton
Array
(
  [0] => Array
    (
      [type] => country
      [title] => Verenigd Koninkrijk
    )

  [1] => Array
    (
      [type] => region
      [title] => Southampton
    )

)
1
July 2019
Full-time
4 weken
Campus

Lees meer in Nederlands