Keystone logo

3 Zomercursus Opleidingen in Culinaire Vaardigheden 2024

Filters

Filters

  • Zomercursus
  • Food and Beverage Studies
  • Culinaire Vaardigheden
Vakgebieden
  • Food and Beverage Studies (3)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Zomercursus Opleidingen in Culinaire Vaardigheden

Studenten die willen hun opleiding snel een einde zou willen overwegen het nemen van een zomercursus. Deze programma's zijn ontworpen om aanvullende opleiding en vaardigheden tijdens de maanden leren wanneer de meeste studenten een pauze nemen. Zomer cursussen worden aangeboden in een aantal verschillende onderwerpen.

Wat is een Zomercursus in Culinary Arts? Dit programma staat open voor de horeca of culinaire studenten of ondernemers die willen een restaurant te openen. Elk programma zal variëren, maar de studenten zal meestal de kans krijgen om te leren over en praktijk elementaire kooktechnieken in een professionele culinaire omgeving. Onderwerpen kunnen de fundamenten van gebak technieken, gevogelte en vlees, vis en zeevruchten, groenten, en de keukens van verschillende culturen. Sommige programma's bieden ook excursies of speciale cursussen.

Studenten die deze cursus profiteren dat zij krijgen om hands-on ervaring in kleine groepen te verkrijgen.Zij kunnen in staat zijn om sneller af te studeren dan de andere klasgenoten, en de geleerde vaardigheden zal hen helpen in hun toekomstige carrière.

Het collegegeld en vergoedingen in verband met het nemen van een zomercursus zal variëren sterk gebaseerd op de specifieke programma. De reputatie van de school en de specifieke programma-eisen zijn factoren die moeten worden overwogen. Studenten worden aangemoedigd om in contact te komen met de school om uit te vinden welke kosten zullen worden betrokken.

Studenten die een zomercursus in Culinary Arts kan al een baan in de culinaire industrie. Deze cursus en aanvullende training helpt deze studenten, en degenen die momenteel niet werken in de industrie, het vinden van een carrière in de culinaire kunsten. Functiebenamingen kunnen banketbakker, traiteur, chef-kok en sommelier. Andere carrièremogelijkheden kunnen eten schrijvers of critici, productontwikkelaars, groothandelaren en culinaire instructeurs.

Gebruik onze online database te zoeken naar uw programma hieronder en direct contact opnemen met de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.