Filter
Zomercursussen
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top 3 Zomercursussen in Boekhouden 2019

Veel studenten, of het nu voltijds, deeltijds of helemaal nieuw is, willen graag zomercursussen volgen om een ​​aantal hiaten tussen semesters in te vullen. Zomercursussen zijn een geweldige manier om vaardigheden en talenten op te bouwen en worden vaak gebruikt om een ​​diploma af te ronden.

Wat is een zomercursus in de boekhouding? Accounting-cursussen kunnen studenten kennis laten maken met fundamentele financiële begrippen, zoals kostenanalyse, budgetbalancering, productie- en standaardkosten en andere boekhoudprincipes. Studenten kunnen verwachten deze methoden te leren door oefenoefeningen en in-class opdrachten gericht op boekhoudings- en budgetteringsproblemen. Cursussen kunnen zich ook verdiepen in bredere financiële en managementonderwerpen om een ​​beter beeld te krijgen van de boekhoudpraktijk en de industrie.

Door instructie en praktijk kunnen studenten de aandacht krijgen voor details en analytische denkwijzen die nodig zijn voor vele financiële, leidinggevende en boekhoudkundige functies. Ongeacht de toekomstige plannen en carrièredoelen, kan het leren van de basisprincipes van budgetcontrole iedereen helpen bij het beheren van hun werk en privéleven.

Een zomercursus in accounting kan een goede manier zijn om vooruit te komen zonder al te veel geld uit te geven. Studenten moeten zich er echter van bewust zijn dat universiteiten hun zomercursussen elk verschillend zullen waarderen op basis van het programma en de reputatie van de school.

Het leren van de touwtjes in de boekhouding kan helpen om de nodige ervaring op te bouwen voor een succesvolle carrière in de financiële wereld. Boekhoudkundestudenten kunnen vaak een baan vinden bij accountantskantoren of als accountants, boekhouders of consultants. Deze kunnen allemaal leiden tot consulting- of accountingopdrachten in een aantal verschillende sectoren, zoals entertainment en kleding, of in andere bedrijfsfuncties. Veel boekhoudstudenten vinden ook banen bij de overheid in belastingadvies. Een zomerprogramma kan ook nuttig zijn bij het volgen van een diploma in de boekhouding.

Scholen bieden meer boekhoudprogramma's zowel lokaal als internationaal aan. Ga voor meer informatie naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen. 

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

3 Resultaten in Boekhouden

AUIA International Summer School

Omdat het een universiteit met een internationaal perspectief, ECNU hecht veel belang aan de internationalisering van de ontwikkeling en heeft strategische samenwerkingsv ... [+]

AUIA Oost-China: ECNU International Summer Session

East China Normal University (ECNU) werd opgericht in 1951. Omdat het een universiteit met een internationaal perspectief, ECNU hecht veel belang aan de internationalisering van de ontwikkeling en heeft strategische samenwerkingsverbanden met vele wereldberoemde universiteiten van over de hele wereld gevestigd. Nu is ECNU gestaag en enthousiast werken aan zijn doel zich te ontwikkelen tot een internationaal gerenommeerde high-level onderzoek universiteit, en zal daarom een ​​prominentere rol in de opkomst van China in de 21e eeuw te spelen.

ECNU 4 weken Vakcode Cursus naam ECO 11 Micro-economie FIN 21 Inleiding tot financi... [-]
China Peking Shanghai
July 2019
Voltijd
4 - 5 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
Oxford Royale Academy

Van de prijs van melk aan veelbesproken het lidmaatschap van de Europese Unie van Groot-Brittannië, enkele academische disciplines als grote invloed hebben op ons dagelij ... [+]

Overzicht

Van de prijs van melk aan veelbesproken het lidmaatschap van de Europese Unie van Groot-Brittannië, enkele academische disciplines als grote invloed hebben op ons dagelijks leven als Economics. Deze cursus zal een licht te laten schijnen op de theoretische kant van deze complexe en vaak onbegrepen onderwerp, gelet op real-life toepassingen in combinatie met de meer praktische disciplines van Financiën en Accounting. Of u wilt uw algemene kennis verbeteren of u overweegt een carrière in een gerelateerd veld, de cursus is een boeiende kennismaking met het onderwerp.

Academische inhoud

Op deze cursus vind je kijkt naar de belangrijkste economische theorie en hoe het wordt toegepast door middel van een scala aan onderwerpen binnen de micro-economie, macro-economie en internationale economie. Het behandelen van modellen zoals marktstructuur, de internationale handel, en wisselkoersen je fundamentele economische problemen als schaarste en keuze en vraag en aanbod te overwegen. U zult bovendien overwegen huidige economische problemen zoals werkloosheid en de voors en tegens van het EU-lidmaatschap, ze te benaderen vanuit een intellectueel perspectief en het aangaan van het debat met je medestudenten.... [-]

Verenigd Koninkrijk Oxford Yarnton
July 2019
Voltijd
2 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
SOAS Summer School

Deze cursus is bedoeld om deelnemers theoretische kennis en kritieke hulpmiddelen te bieden voor het begrijpen van de impact van Blockchain-technologie op verschillende d ... [+]

Beschrijving van het programma

Deze cursus is bedoeld om deelnemers theoretische kennis en kritieke hulpmiddelen te bieden voor het begrijpen van de impact van Blockchain-technologie op verschillende delen van de economie en de samenleving.

Sinds het verschijnen van Bitcoin in 2008, werd de Blockchain geleidelijk verrijkt met verdere computationele functies die een overvloed aan potentiële toepassingen opende. De Blockchain en, meer in het algemeen, gedistribueerde elektronische grootboeken zijn gebruikt in verschillende ondernemingen en experimenten op uiteenlopende gebieden zoals fintech, openbare registers, toeleveringsketens en gedecentraliseerde markten. Toch moeten de implicaties van deze technologieën voor het bedrijfsleven, de financiën, de overheid en de samenleving nog volledig worden onderzocht en begrepen.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
July 2019
Voltijd
3 weken
Campus
Lees meer in Nederlands