Zomercursus in Boekhouden

Top 3 Zomercursussen in Boekhouden 2019

Boekhouden

Veel studenten, of het nu voltijds, deeltijds of helemaal nieuw is, willen graag zomercursussen volgen om een ​​aantal hiaten tussen semesters in te vullen. Zomercursussen zijn een geweldige manier om vaardigheden en talenten op te bouwen en worden vaak gebruikt om een ​​diploma af te ronden.

Wat is een zomercursus in de boekhouding? Accounting-cursussen kunnen studenten kennis laten maken met fundamentele financiële begrippen, zoals kostenanalyse, budgetbalancering, productie- en standaardkosten en andere boekhoudprincipes. Studenten kunnen verwachten deze methoden te leren door oefenoefeningen en in-class opdrachten gericht op boekhoudings- en budgetteringsproblemen. Cursussen kunnen zich ook verdiepen in bredere financiële en managementonderwerpen om een ​​beter beeld te krijgen van de boekhoudpraktijk en de industrie.

Door instructie en praktijk kunnen studenten de aandacht krijgen voor details en analytische denkwijzen die nodig zijn voor vele financiële, leidinggevende en boekhoudkundige functies. Ongeacht de toekomstige plannen en carrièredoelen, kan het leren van de basisprincipes van budgetcontrole iedereen helpen bij het beheren van hun werk en privéleven.

Een zomercursus in accounting kan een goede manier zijn om vooruit te komen zonder al te veel geld uit te geven. Studenten moeten zich er echter van bewust zijn dat universiteiten hun zomercursussen elk verschillend zullen waarderen op basis van het programma en de reputatie van de school.

Het leren van de touwtjes in de boekhouding kan helpen om de nodige ervaring op te bouwen voor een succesvolle carrière in de financiële wereld. Boekhoudkundestudenten kunnen vaak een baan vinden bij accountantskantoren of als accountants, boekhouders of consultants. Deze kunnen allemaal leiden tot consulting- of accountingopdrachten in een aantal verschillende sectoren, zoals entertainment en kleding, of in andere bedrijfsfuncties. Veel boekhoudstudenten vinden ook banen bij de overheid in belastingadvies. Een zomerprogramma kan ook nuttig zijn bij het volgen van een diploma in de boekhouding.

Scholen bieden meer boekhoudprogramma's zowel lokaal als internationaal aan. Ga voor meer informatie naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen. 

Lees meer

Zomercursus - auia shanghai: ECNU internationale zomer sessie

AUIA International Summer School
Campus Voltijd 4 - 5 weken July 2019 China Peking Shanghai +1 more

Omdat het een universiteit met een internationaal perspectief, ECNU hecht veel belang aan de internationalisering van de ontwikkeling en heeft strategische samenwerkingsverbanden met vele wereldberoemde universiteiten van over de hele wereld gevestigd. [+]

AUIA Oost-China: ECNU International Summer Session

East China Normal University (ECNU) werd opgericht in 1951. Omdat het een universiteit met een internationaal perspectief, ECNU hecht veel belang aan de internationalisering van de ontwikkeling en heeft strategische samenwerkingsverbanden met vele wereldberoemde universiteiten van over de hele wereld gevestigd. Nu is ECNU gestaag en enthousiast werken aan zijn doel zich te ontwikkelen tot een internationaal gerenommeerde high-level onderzoek universiteit, en zal daarom een ​​prominentere rol in de opkomst van China in de 21e eeuw te spelen.

ECNU 4 weken Vakcode Cursus naam ECO 11 Micro-economie FIN 21 Inleiding tot financiering HIS 17 American History since 1865 SOC 11 Inleiding tot de Sociologie MAT 11 Calculus II PSY 11 Principles of Psychology ECO 12 Macro-economie FIN 23 Inleiding tot Investment HIS 13 20e-21e eeuw World History MAT 12 Analyse I SOC 31 Sociologie van de Family PSY 14 Sociale Psychologie PHI 11 Classical Western Philosophy PSC 12 Inleiding tot de wereldpolitiek FIM 11 Inleiding tot de Film Studies ACC 11 Financial Accounting PTT 11-A Basic Fotografie ART 11 Inleiding tot de Western Art: Oude en Middeleeuwse kunst PHI 12 Inleiding tot de Filosofie PSC 13 Inleiding tot Vergelijkende politiek ENG12 / COM11 Public Speaking ACC 12 Managerial Accounting ART 12 Inleiding tot de Western Art: Renaissance tot heden PTT 11-B Basic Fotografie ECNU 5 weken Vakcode Cursus naam MAT 11 Analyse I SOC 11 Inleiding tot de Sociologie PSC 11 Inleiding tot de Amerikaanse regering HIS 11 Inleiding tot de wereldgeschiedenis: de moderne... [-]

zomercursus - finance en accounting (voor leeftijden 19-25)

Oxford Royale Academy
Campus Voltijd 2 weken July 2019 Verenigd Koninkrijk Oxford Yarnton +1 more

Van de prijs van melk aan veelbesproken het lidmaatschap van de Europese Unie van Groot-Brittannië, enkele academische disciplines als grote invloed hebben op ons dagelijks leven als Economics. Deze cursus zal een licht te laten schijnen op de theoretische kant van deze complexe en vaak onbegrepen onderwerp, gelet op real-life toepassingen in combinatie met de meer praktische disciplines van Financiën en Accounting. [+]

Overzicht

Van de prijs van melk aan veelbesproken het lidmaatschap van de Europese Unie van Groot-Brittannië, enkele academische disciplines als grote invloed hebben op ons dagelijks leven als Economics. Deze cursus zal een licht te laten schijnen op de theoretische kant van deze complexe en vaak onbegrepen onderwerp, gelet op real-life toepassingen in combinatie met de meer praktische disciplines van Financiën en Accounting. Of u wilt uw algemene kennis verbeteren of u overweegt een carrière in een gerelateerd veld, de cursus is een boeiende kennismaking met het onderwerp.

Academische inhoud

Op deze cursus vind je kijkt naar de belangrijkste economische theorie en hoe het wordt toegepast door middel van een scala aan onderwerpen binnen de micro-economie, macro-economie en internationale economie. Het behandelen van modellen zoals marktstructuur, de internationale handel, en wisselkoersen je fundamentele economische problemen als schaarste en keuze en vraag en aanbod te overwegen. U zult bovendien overwegen huidige economische problemen zoals werkloosheid en de voors en tegens van het EU-lidmaatschap, ze te benaderen vanuit een intellectueel perspectief en het aangaan van het debat met je medestudenten.... [-]


Zomerprogramma uitwisseling

Koc University - Istanbul Turkey
Campus Voltijd 5 - 7 weken September 2019 Turkije Istanboel

Het programma is gericht op een lonende zomer ervaring voor studenten van beide partner en niet-partnerlanden universiteiten te creëren. Het combineert kwalitatief hoogwaardige opleidingen en de mogelijkheid om deel te nemen aan lokale activiteiten waarmee u inzicht te krijgen in de Turkse cultuur in Istanbul. [+]

Het programma is gericht op een lonende zomer ervaring voor studenten van beide partner en niet-partnerlanden universiteiten te creëren. Het combineert kwalitatief hoogwaardige opleidingen en de mogelijkheid om deel te nemen aan lokale activiteiten waarmee u inzicht te krijgen in de Turkse cultuur in Istanbul.

Gelegen aan beide zijden van de Bosporus, Istanbul bruggen Azië en Europa zowel fysiek als cultureel. Dit is één van de grootste steden in de wereld waar u een moderne westerse stad in combinatie met zijn eigen unieke cultuur kunnen zien. Vanaf de oprichting van Byzantium in de 7e eeuw voor Christus tot vandaag, Istanbul hield altijd een belangrijke rol in de geschiedenis van de mensheid als een smeltkroes van vele beschavingen. Vandaag is het een impuls zijn bevolking meer dan 14 miljoen mensen in deze stad verspreid. Dit maakt Istanboel de grootste stad van Turkije en een van de grootste steden in de wereld.... [-]