Filter
Zomercursussen
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top 2 Zomercursussen in Administratieve studies 2019

Zomercursussen bieden veel potentiële voordelen voor studenten, waarvan het belangrijkste is dat ze buiten het normale schooljaar beschikbaar zijn. Men zou kunnen verwachten dat deze cursussen op een aantal onderwerpen worden aangeboden.

Wat is een zomercursus administratie studies? Administratie is in het algemeen het bestuur en de organisatie van de dagelijkse activiteiten van een groep. Dit is een buitengewoon algemene term, dus academische studie van dit onderwerp is bijna altijd gericht op een specifiek type organisatie. Onderwijsadministratiecursussen bijvoorbeeld, proberen studenten voor te bereiden op succes als leider in een school of universiteit. Klassen in dit onderwerp kunnen ethiek, onderwijsontwikkeling, betrokkenheid van de gemeenschap en pedagogiek omvatten. Bedrijfskunde is ook een gemeenschappelijke focus van deze zomercursussen. Onderwerpen als organisatietheorie, financiën, ondernemerschap en management kenmerken deze specialisatie van administratieve cursussen.

Organisatie is vaak een sleutelvaardigheid die in deze klassen is ontwikkeld. Men zou ook kunnen verwachten om iemands netwerkvaardigheden aan te scherpen. Deze twee praktijken kunnen het vermogen van een student om leiding te geven vergroten als het wordt gecombineerd met de strategievaardigheden die zijn opgedaan door het bestuderen van de administratie.

Cursussen hebben meestal verschillende kosten van school tot school. Het is raadzaam om bij elke instelling een schatting van het collegegeld te vragen voordat u zich inschrijft voor een zomerprogramma.

Afgestudeerden van een programma voor onderwijsbestuur hebben de neiging om een ​​positie als schooldirecteur te vestigen als een ultiem carrièredoel. Deze individuen beheren conflicten tussen studenten, leraren en ouders, fungeren als liaison voor de gemeenschap en houden toezicht op institutionele operaties. Bedrijfsbestuurders kunnen een chief executive officer van een bedrijf willen worden. Deze professionals ontwikkelen strategieën, vormen partnerschappen en directe middelen. Beide posities vereisen een hoog niveau van strategisch denken, interpersoonlijke vaardigheden en verantwoordelijkheid van hun bewoners.

Een competitieve carrièrepad vereist vaak uitstekende referenties voor succes. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

2 Resultaten in Administratieve studies

RWTH International Academy / RWTH Aachen University

In deze Summerschool duiken de studenten in het onderwerp "Supply Chain Management", een weergave van begin tot einde van bewerkingen van grondstof, voorraad in bewerking ... [+]

In deze Summerschool duiken de studenten in het onderwerp "Supply Chain Management", een weergave van begin tot einde van bewerkingen van grondstof, voorraad in bewerking, afgewerkte goederen naar klant. Het gaat allemaal om het vinden van de juiste combinatie van hiaten in het verbeteren van de prestaties, het innoveren van bedrijfsprocessen en het optimaliseren van de supply chain.

Supply Chain Management is de laatste jaren snel van hogere waarde geworden en stelt bedrijven in staat om concurrerend te blijven op het gebied van hun bedrijf. Het doel van deze Summerschool is om meerdere manieren weer te geven om deze logistieke operaties te verbeteren en de prestaties van de zogenaamde toevoerstroom te verbeteren.... [-]

Duitsland Aachen
Juli 2020
Engels
Voltijd
2 weken
Campus
Lees meer in Nederlands
IAE Pau-Bayonne

Ontwikkel leiderschap en teamwerk - Ontdek en beheer internationale innovatieve bedrijfsmodellen en -strategieën - Verkrijg de tools om de uitdagingen voor wereldwijde b ... [+]

IAE Pau-Bayonne is de Graduate School of Management, de garant voor een gediplomeerd openbaar trainingsaanbod in Management, binnen de Universiteit van Pau en Pays de l'Adour. Onze school biedt selectieve graden aan Master en Ph.D. niveau, afgestemd op de behoeften van bedrijven, en gevoed door de nieuwste vooruitgang in de onderzoeksruimte van Management Sciences. IAE Graduate School of Management bereidt onze studenten voor op het integreren van banen met een hoge positie op verschillende managementgebieden in Frankrijk of in het buitenland.

Overzicht

- Leiderschap en teamwerk ontwikkelen

-Ontdek internationale innovatiemodellen en -strategieën en beheer deze

- Krijg de tools om de uitdagingen voor wereldwijde business op te lossen '... [-]

Frankrijk Bayonne Anglet Pau
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
10 dagen
Campus
Lees meer in Nederlands