Zomercursus - wet school voorbereiding (voor leeftijden 16-18)

Oxford Royale Academy

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Zomercursus - wet school voorbereiding (voor leeftijden 16-18)

Oxford Royale Academy

ls

Overzicht

De Law School voorbereiding programma combineert sessies gewijd aan het proces van de toepassing van de wet school met sessies waarin studenten leren over een aspect van de rechtsstaat en vervolgens debatteren.

Dit programma is ook verkrijgbaar in Cambridge en Londen.

Voor studenten 13-15 jaar, ORA biedt een Inleiding tot het recht natuurlijk.

academische Inhoud

interviews

Op de Law School voorbereidingsprogramma, studenten richten zich op en de praktijk van de vaardigheden die nodig zijn in een goede wet school en advocatenkantoor interview. Zij worden gevraagd om verschillende soorten vragen die ze zouden kunnen worden gevraagd in interviews te overwegen, en de beste manier om ze aan te pakken. Ze leren hoe je een goede juridische essay te schrijven en om toe te passen voor de meest relevante banen en stages in de juridische sector verhogen hun commercieel bewustzijn.

Personal Statements

De studenten worden begeleid door het proces van het schrijven van een sterke persoonlijke verklaring. Over de twee weken op te stellen ze hun eigen verklaring met het oog op een eerste of tweede ontwerp van hun verklaring klaar tegen de tijd dat Oxford te verlaten.

LNAT-test

Daarnaast krijgen de studenten kijken naar de LNAT (National Admissions Test for Law), die wordt gebruikt door vele universiteiten aan kandidaten te beoordelen. Leerlingen maken kennis met de belangrijkste vaardigheden die nodig zijn om het essay gedeelte van de test aan te pakken. Ze kijken ook naar de aard van de multiple choice vragen op het examen, en de kans krijgen om ze te beantwoorden onder getimede omstandigheden.

Crown Court Visit

Een bijzonder hoogtepunt voor onze studenten is getuige van een strafrechtelijk proces in Londen om bepleiten uit de eerste hand te ervaren en om een ​​gevoel van hoe het is om in de rechtbank te spreken te krijgen. Studenten zullen ook de kans krijgen om te werken in groepen op een betwistbaar, dat is een mondelinge presentatie van een juridisch argument tegen een tegenstander in de aanwezigheid van een rechter. Studenten zullen worden voorzien van een geheel van feiten, en onderzoek en voor te bereiden een argument namens hun (fictieve) klanten. Door de oefening zullen de studenten oefenen hun spraak-schrijf- en advocacy vaardigheden. Het programma eindigt met een schijnproces waarin alle leerlingen verschillende rollen spelen.

ls

leerdoelen

Deze cursus heeft tot doel:

 • introduceren studenten de wet in het Verenigd Koninkrijk;
 • rusten studenten met een verscheidenheid van de logica en argumentatie vaardigheden en technieken die hen in staat stellen om overtuigende argumenten, zowel in essays en in mondelinge discussie te bouwen;
 • vertrouwd studenten met de toelatingseisen wet studeren aan Britse universiteiten.

Tegen het einde van de cursus zijn de studenten zal hebben:

 • opgedaan inzicht in wat een krachtige toepassing om rechten te studeren aan een Britse universiteit vormt;
 • ontwikkeld en oefende hun kritisch denken en logisch redeneren vaardigheden
 • verbeterden hun interviewtechniek en gekweekt in het vertrouwen in hun presentatievaardigheden;
 • kreeg een goed begrip van het contract, commerciële en zakelijke recht in het Verenigd Koninkrijk;
 • versterkten hun spreken in het openbaar en debatteren vaardigheden;
 • ontwikkelden hun vertrouwen bij de presentatie van hun argumenten in een waaier van verschillende contexten.

Overdraagbare Life Skills

Deelnemers aan de Law School Voorbereiding programma worden aangemoedigd om te werken aan belangrijke kerncompetenties tijdens hun tijd met ORA. Wij zijn van mening dat de ervaring van het zijn weg van huis, wonen en studeren in een college van de Universiteit van Oxford, kunnen onze studenten om een ​​suite van overdraagbare vaardigheden die verder gaan dan die waarover studenten in hun eigen schoolomgeving te ontwikkelen. Vital voor toekomstig succes in een carrière, deze vaardigheden zijn onder andere:

 • het ontwikkelen van sterke punten in de onafhankelijkheid, zelfregulering en self-assessment;
 • vertrouwen in het omgaan met een breed scala van nieuwe mensen en situaties;
 • verantwoordelijkheid voor het eigen leerproces, time management, en het werken met anderen;
 • communicatieve vaardigheden in spreken, luisteren, en presenteren effectief argumenten in een verscheidenheid van verschillende contexten.

Wie is de Law School voorbereiding cursus voor?

De Law School Voorbereiding cursus is bedoeld voor studenten die streven naar Law studeren aan de universiteit. Het is meestal zo dat assertief studenten die graag debatteren, in het bijzonder in een formele setting, worden aangemoedigd om de wet te studeren aan de universiteit. Hoewel deze studenten vaak zijn aangepast aan de aard van de werkzaamheden die nodig van advocaten, ze zijn niet de enige studenten die het goed doen in een dergelijke carrière. Studenten die de fijne kneepjes van de wet en de manier waarop onze maatschappij is ingericht van belang te zijn, ook al zijn ze niet enthousiast debaters, moeten overwegen de wet als een optie voor hun toekomstige carrière te vinden.

Als zodanig, hoewel dit natuurlijk in de eerste plaats is bedoeld voor diegenen die al hebben besloten dat ze willen toepassen op Law studeren aan de universiteit, het is ook geschikt voor studenten die momenteel in het proces van beslissen wat ze willen studeren, dan wel of het bestuderen van wet in Engeland zouden ze passen. Deze cursus stelt studenten in staat om uit te proberen hoe het is om de wet te bestuderen, met inbegrip van belangrijke elementen van een universitaire-stijl natuurlijk zoals mooting (het proces van de enscenering een schijnproces) en kijken naar de brede waaier van onderwerpen die vallen onder de bevoegdheid van de wet.

Hoe zal de Law School Preparation course helpen me mijn ambities te realiseren?

De Law School Preparation course is zorgvuldig ontworpen om u te helpen in elk aspect van de weg naar de wet school.

Een realistische impressie van de wet school

Uit films als 'Legally Blonde' te bizar stedelijke mythen rond doorgegeven student forums, het is heel gemakkelijk om een ​​verkeerde indruk van wat de undergraduate studie van het recht uit te krijgen, en meer in het algemeen, wat het leven op de wet school is eigenlijk willen. Law School Voorbereiding zullen de studenten te voorzien van een inleiding tot de juridische begrippen die ze zullen tegenkomen, zoals Business Law, verbintenissenrecht en strafrecht, en een indruk van de wijze waarop deze onderwerpen worden onderwezen in een undergraduate setting.

Dit betekent dat studenten die de Law School Voorbereiding cursus hebben gevolgd in staat om applicaties naar de wet school te benaderen vanuit een positie van meer begrip zal zijn. Daarnaast is geworden wennen aan de manier waarop de wet wordt gestudeerd aan de universiteit, zullen ze klaar om te werken op de juiste manier vanaf de eerste dag op de wet school, het verkrijgen van een voorsprong op collega's die nog kunnen vestigen in.

Oefenen voor de LNAT

De LNAT is een proeve van bekwaamheid wordt gebruikt door acht van de beste Britse universiteiten om onderscheid te maken tussen de topkandidaten, met name bij de beoordeling van logisch redeneren vaardigheden en begrijpend lezen. Universiteiten die de LNAT omvatten Birmingham, Bristol, Durham, Glasgow, King's College in Londen, Nottingham, Oxford en University College London. Met de gemiddelde scores van de kandidaten per jaar stijgen, ook de voorbereiding voor deze test wordt steeds belangrijker. Deze cursus helpt studenten bij het verbeteren van hun LNAT scores door te praten door middel van wat de test vereist, op zoek naar voorbeelden van vragen en het beoefenen onder examen omstandigheden, zodat wanneer de studenten komen naar de LNAT voor echt te nemen, zullen ze vertrouwd en comfortabel met zijn eisen, en dus klaar om goed te doen.

Meer informatie over UCAS toepassingen

Voor niet-Britse kandidaten, kan de UCAS universiteit applicatie systeem erg verwarrend zijn. Oriëntatie op welke combinatie van universiteiten toe te passen op en hoe je een goede persoonlijke verklaring schrijven kan sterk variëren, en het kan moeilijk te zeggen wanneer het betrouwbaar is en wanneer niet. Onze deskundige docenten weten wat er nodig is om aan de slag geaccepteerd bij wet school door de UCAS systeem, en je kunt er zeker van zijn dat hun adviezen die u goed van pas wanneer je het sollicitatieproces te beginnen.

Eén aspect van de Law School Preparation course is werken aan je persoonlijke verklaring. De persoonlijke verklaring wordt vaak beschouwd als de meest uitdagende deel van de UCAS aanvraagprocedure. Het is een 40-lijn verklaring, geschreven door de student, het leggen waarom ze willen hun gekozen cursus en wat maakt ze geschikt om het te bestuderen - een taak die veel studenten vinden heel moeilijk te bereiken. Op de Law School Voorbereiding Natuurlijk, zult u leren wat maakt een goede persoonlijke verklaring, hebben de mogelijkheid om een ​​succesvolle persoonlijke verklaringen gelezen en het ontwerp van uw eigen persoonlijke verklaring onder begeleiding van onze docenten.

UCAS maakt het ook mogelijk studenten toepassing op slechts vijf universiteiten per aanbrengcyclus, waardoor de universiteiten studenten toepassing moet zorgvuldig worden gekozen. Nogmaals, onze docenten in staat zijn om studenten op welke cursussen waarmee universiteiten het beste bij hen zou passen adviseren, en die zij het beste zou zijn af te targeting gezien hun academische prestaties en hun belangen. Dit helpt studenten te vermijden 'verspillen' een UCAS ruimte op een universiteit die niet goed voor hen zou zijn, zodat ze van toepassing zijn op vijf universiteiten dat ze gelijk hebben voor en dat is goed voor hen zijn, het maximaliseren van hun kansen op succes.

Gain interview vaardigheden

Terwijl de meeste universiteiten niet interviewen voor de wet, is het belangrijk om goed voorbereid te zijn als je solliciteert voor die dat wel doen - en zelfs als je dat niet bent, zal interview vaardigheden van vitaal belang zijn als je afgestudeerd en voer de competitieve wereld van toepassing zijn op advocatenkantoren voor een training contract.

Tijdens uw tijd op de Law School Voorbereiding Natuurlijk, zult u deelnemen aan een discussie en debat te nemen op een dagelijkse basis, zodat u de praktijk in het luchten van uw standpunten ten overstaan ​​van een publiek van uw collega's en een gekwalificeerde docent, die je zelfvertrouwen zal toenemen en vaardigheden in het spreken in het openbaar. Je krijgt de kans om deel te nemen aan een mock interview naar interview-specifieke vaardigheden aan te scherpen, ook, die u ook waardevolle ervaring van de stijl van vragen die u kunt verwachten van een wet school interview zal geven hebben. Wat meer is, zal het materiaal dat u zal betrekking hebben op de cursus een nuttige bron van informatie voor een gesprek discussies, zowel in termen van het detail van de wet die u zal dekken en in termen van bredere kwesties, zoals de invloed van de ethische dilemma's op de wet en de manier waarop de wet samenwerkt met verschillende ethische systemen.

Waarom nu wonen de Law School Voorbereiding cursus?

Als u 16-18 jaar oud bent, nu is het tijd om te handelen als u wilt uw kansen op het krijgen in de wet school te verbeteren. De meeste mensen kiezen voor toepassing op UCAS in het laatste jaar van school, dus het is waardevol om te leren over het proces voordat u dit stadium bereiken, om voldoende tijd om de relevante ervaring voor uw persoonlijke verklaring te verzamelen hebben, te lezen rond het thema voor uw interview en om mogelijke universiteit opties te onderzoeken voor uw toepassing.

In aanmerking te komen en Voorvereisten

Studenten op de Law School Voorbereiding Programma:

 • Moeten voldoen aan onze Age Policy.
 • Moet vloeiend of bijna-vloeiend Engels sprekers - als u niet zeker weet of je Engels niveau geschikt is voor dit programma, neem dan contact op met onze Registraties Team admin@oxford-royale.co.uk en ze in staat om u te helpen zal zijn.
 • Moet in staat zijn om de fundamentele eisen van het programma te voldoen, in termen van het bijwonen van lessen, maaltijden en evenementen. Neem contact op met onze Registraties Team voor meer gedetailleerde informatie.
 • Raadpleeg de pre-vereisten van elke optie ze te selecteren voordat u zich inschrijft, om ervoor te zorgen dat ze de nodige kennis beschikken om te profiteren van het onderwerp besproken in de lessen.
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Juni 2019
Duration
Duur
2 weken
Voltijd
Price
Prijs
4,295 GBP
Locations
Verenigd Koninkrijk - Oxford, Engeland
Startdatum : Juni 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigd Koninkrijk - Yarnton, Engeland
Startdatum : Juni 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan