Zomercursus - wereldwijde gastronomie

Winterline Global Skills

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Zomercursus - wereldwijde gastronomie

Winterline Global Skills

Ontdek je passies. The Best Summer Ever.

Reis de wereld, op te bouwen vaardigheden en brandstof je passies tijdens Winterline Global Skills 'Summer's.
U zult hands-on ervaring in uw gebieden van belang te krijgen, ontdekken wat voelt u aanvinken, en het opbouwen van vriendschappen voor het leven. U zult begrijpen hoe wat je doet invloed anderen over de hele wereld, en te leren hoe te bouwen van. Als u denkt over een gebied van studie, maar nog niet zeker of het goed is voor u, dit is uw kans om het uit te proberen tijdens het werken met en leren van onze ongelooflijke partnerorganisaties.
Maak je klaar voor de beste zomer ooit.

24 juni - 13 augustus, 2017

Global Gastronomie

Spanje, Italië, Frankrijk, Thailand, Cambodja, de VS
Of je droom van het zijn een chef-kok, het bezit van een B & B of gewoon wilt weten hoe je gastheer voor een killer etentje, dit programma levert. Je zult verschillende soorten voedsel prep verkennen. Bezoek een culinaire kunsten universiteit in Spanje. Ontdek de ambacht van wijnbereiding en mixology. Leer de cross-culturele kunst van gastvrijheid. Dompel jezelf onder in voedsel als het hart van de menselijke cultuur, van professionals over de hele wereld.

Skills Highlights:
  • Vier de culinaire tradities van boerderij tot bord en ambachtelijke levensmiddelen op familiebedrijf wijngaarden, boerderijen en ranches.
  • Leer hoe druiven worden geteeld en verwerkt, hoe de olijven worden geoogst en verwerkt tot olie, en hoe tomaten worden geteeld en gedroogd.
  • Ontdek de eeuwenoude kunst van het bewaren van voedsel, met inbegrip van beitsen, roken, en het maken van kaas.
  • Leer uit eerste hand van de vaardigheden van de maaltijd planning, ingrediënt selectie, koken en bakken in keukens, bakkerijen, en heerlijk dineren kamers.
  • Begrijpen hoe je een diner te organiseren, uit de gastenlijst en menu planning indelingen wijn, service en tafel etiquette.
  • Catch, plukken, en voor te bereiden verse vis, maken noedels, en het gebruik van kruiden en specerijen voor zowel smaak en gezondheid.
  • Ontdek het bruisende open-air markten in Europa en Azië, en met de hand te selecteren verse ingrediënten voor uw maaltijden.
  • Straat eten - hoe doen ze het ?! Leer om vers voedsel met een beperkte ruimte te maken
PROGRAMMA EMPHASIS Regionale gerechten, de wereldwijde hospitality traditie, mixology


DATA 24 juni - 13 augustus, 2017
DUUR 7 weken
LANDEN / LOCATIES Spanje, Italië, Frankrijk, Thailand, Cambodja, de VS
ACCOMMODATIES Hostels, slaapzalen, dorpen
VERTREK STAD New York, NY
RETURN CITY Binnenkort beschikbaar!
AGES 18-22
PROGRAMMA FEE $ 15.000

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Winterline Global Skills
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Juni 2019
Duration
Duur
7 weken
Voltijd
Price
Prijs
15,000 USD
Locations
Cambodja - Phnom Penh, Phnom Penh
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Frankrijk - Parijs, Île-de-France
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Italië - Rome, Lazio
Startdatum : Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Spanje - Granada, Andalusië
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Thailand - Bangkok
Startdatum : Juni 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Cambridge, Massachusetts
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates