Zomercursus - verbreden van de horizon (voor leeftijden 16-18)

Oxford Royale Academy

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Zomercursus - verbreden van de horizon (voor leeftijden 16-18)

Oxford Royale Academy

Overzicht

Onze Verbreding Horizons Natuurlijk biedt studenten van 16-18 jaar de gelegenheid om te wonen en studeren in een college van de Universiteit van Oxford of Yarnton Manor. Studenten kiezen uit drie onderwerpen uit de 23 beschikbare opties, waardoor ze op gebieden die van belang na te streven of om uit te proberen iets nieuws.

Academische inhoud

Deelnemers aan het verbreden van de horizon programma krijgen meer dan 20 uur les per week. Studenten kiezen twee unieke ochtend opties (één van lijst A en één uit lijst B) en 's middags een workshop klasse. Studenten volgen al hun lessen voor twee weken - aanwezigen op de vier weken p1rogramme wordt gevraagd om twee opties uit elke lijst te selecteren. Het verbreden van de horizon programma biedt een keuze uit 23 verschillende onderwerp opties. Of u nu wilt werken aan een gebied van belang, of u wilt om iets te leren compleet nieuw, we zijn zeker dat we iets aan uw verbeelding spreken.

Morning onderwerpen vinden plaats in kleine studiegroepen; 's middags workshops bestaan ​​meestal uit grotere groepen die geschikt zijn voor interactieve activiteiten. Klik op het onderwerp namen natuurlijk samenvattingen en voorwaarden te zien.

Let op, wanneer een patiënt zowel kolom A en kolom B blijkt, is het niet mogelijk om hetzelfde individu beide lijsten kiezen. Zo is het niet mogelijk om te kiezen lijst A Wiskunde en lijst B wiskunde. Alle optie keuzes moet uniek zijn.

bh

leerdoelen

In de klas, elk onderwerp optie heeft zijn eigen leerdoelen, die betrekking hebben op de behandelde materiaal en de kern vaardigheden gedekt. Klik op de naam van het onderwerp dat u geïnteresseerd bent in bovenstaande om ze te lezen zijn.

Overdraagbare Life Skills

Daarnaast worden de deelnemers op het verbreden van de horizon programma aangemoedigd om de belangrijkste Life Skills tijdens hun tijd met ORA. Wij zijn van mening dat de ervaring van het zijn weg van huis, wonen en studeren in een college van de Universiteit van Oxford of in Yarnton Manor, kunnen onze studenten om de volgende overdraagbare vaardigheden, van vitaal belang voor succes in de toekomst in een carrière of roeping te verbeteren:

  • Onafhankelijkheid
  • VERTROUWEN
  • De mogelijkheid om vrienden te maken en contacten te leggen met studenten van verschillende achtergronden (network-gebouw)
  • Internationale outlook
  • Verantwoordelijkheid

Onze studenten

Elke zomer, ORA verheugd over honderden van 's werelds slimste, meest academisch begaafde studenten naar onze Oxford cursussen. In 2016 deelnemers kwamen uit 108 verschillende landen, elk waardoor met hen unieke culturen, perspectieven en verhalen te delen met hun nieuwe vrienden. Het verbreden van de horizon cursus is de meest populaire programma ORA's. In 2016, net iets minder dan 800 studenten uit 73 landen deelgenomen aan het programma.

Onze Onderwijs Faculteit

Bij Oxford Royale Academy we zijn toegewijd om onze studenten met de meest gekwalificeerde en hoog kaliber onderwijs faculteit beschikbaar. Voor de verbreding Horizons programma, moeten alle docenten van onze Morning klassen een Master's Degree in hun vakgebied, of een Post Graduate Certificate in Education (PGCE) bezitten. Onnodig te zeggen, alle Oxford Royale Academy leraren zijn over hun onderdanen gepassioneerd, en kijken ernaar uit om het passeren van hun kennis over aan hun studenten deze zomer.

Gast lezingen en debatten

Bij ORA, gaan we de extra mijl om de studie in het buitenland ervaring van onze studenten te verbeteren. Als onderdeel van deze, elk jaar onze toegewijde Events Team organiseert een reeks fascinerende gastcolleges. In 2014, deze vond plaats in de Examination Schools van de Universiteit van Oxford, waardoor ORA studenten om een ​​lezing te ervaren in dezelfde omgeving als een universiteit undergraduate. Gastsprekers komen uit een breed scala aan achtergronden en specialismen, met inbegrip van de werelden van online media, televisie en de academische wereld. Onze studenten hebben ook de mogelijkheid om naar te kijken en deel te nemen aan een aantal debatten, die plaatsvinden op de campus. Deze variëren van formele Panel Debatten met het onderwijzen van docenten en ander personeel, om informele gesprekken over actuele 'hot topics' onder leiding van Counsellors.

coach Excursions

Het Verenigd Koninkrijk heeft een rijk cultureel erfgoed, en een cursus met Oxford Royale Academy is de perfecte manier voor een jonge leerling om dit te ontdekken. Alle ORA cursussen omvatten coach excursies naar plaatsen van historisch en maatschappelijk belang in het Verenigd Koninkrijk. Op een 2-weekse Verbreding Horizons programma, zullen de deelnemers de coach ORA boord om twee van dergelijke bestemmingen, met deze verdubbeling vier verschillende excursies op een 4-weekse cursus. Afgelopen zomer, bus excursies voor leerlingen van 16-18 jaar omvatte bezoeken aan Blenheim Palace, Hampton Court en Londen.

Buitenschoolse activiteiten

Bij ORA, we nooit vergeten dat onze studenten op vakantie bent! Inbegrepen bij elke ORA cursus is een extra-curriculaire tijdschema, zorgvuldig door onze toegewijde Events Team is ontworpen om ervoor te zorgen onze studenten plezier hebben, vrienden te maken en haal het meeste uit van het zijn in Oxford.

In aanmerking te komen en Voorvereisten

Studenten op het verbreden van de horizon programma:

  • Moeten voldoen aan onze Age Policy.
  • Moet vloeiend of bijna-vloeiend Engels sprekers - als u niet zeker weet of je Engels niveau geschikt is voor dit programma, neem dan contact op met onze Registraties Team admin@oxford-royale.co.uk en ze in staat om u te helpen zal zijn.
  • Moet in staat zijn om de fundamentele eisen van het programma te voldoen, in termen van het bijwonen van lessen, maaltijden en evenementen. Neem contact op met onze Registraties Team voor meer gedetailleerde informatie.
  • Raadpleeg de pre-vereisten van elke optie ze te selecteren voordat u zich inschrijft, om ervoor te zorgen dat ze de nodige kennis beschikken om te profiteren van het onderwerp besproken in de lessen.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Juni 2019
Duration
Duur
2 - 4 weken
Voltijd
Locations
Verenigd Koninkrijk - Oxford, Engeland
Startdatum : Juni 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigd Koninkrijk - Yarnton, Engeland
Startdatum : Juni 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan